Ochrany kod S65

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
peto15
Medium Expert
Medium Expert

Ochrany kod S65

Príspevok od používateľa peto15 »

zdravim, neviete mi pls poradit ako mam zistit resp. zmenit ochrany kod na S 65?? Viem o jednom programe ale ten potrebuje servisny kabel, a ten nemam, mam maximalne BT. diky za rady...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

aky ochranny kod myslis? lebo ja mam ten isty mobil a netusim o com hovoris... akoze myslis kod telefonu alebo take nieco?
edit/ak to je len kod telefonu a este si ho predtym nemenil tak to bude nejaky z tych zakladnych ako eg 0000, 1111..... a ak si ho uz menil a zabudol si ho tak sa asi najskor chod spytat odbornika :)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja ho mam tiez a mam taky problem- zabudol som kod telefonu, mam uz len jednu moznost takze skusat sprostosti nemozem.
keby som ho zablokoval, co sa stane? da sa s tym este nieco spravit? alebo v siemensi by mi nevedeli poradit? diky za rady
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Pezzo napísal:ja ho mam tiez a mam taky problem- zabudol som kod telefonu, mam uz len jednu moznost takze skusat sprostosti nemozem.
keby som ho zablokoval, co sa stane? da sa s tym este nieco spravit? alebo v siemensi by mi nevedeli poradit? diky za rady
skus co to potom bude pytat :wink: ale nie vazne chod sa normalne spytat do strediska k svojmu operatorovi a tam ak budes mat stastie tak sa vyskytne aj nejaky technik ktory bude mat trochu prehlad a spravi ti to :)
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

Pezzo napísal:ja ho mam tiez a mam taky problem- zabudol som kod telefonu, mam uz len jednu moznost takze skusat sprostosti nemozem.
napis mi sem prosim ta imeiko toho telefonu a zistim ti jeho odblokovaci kod
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Vesper napísal:skus co to potom bude pytat :wink: ale nie vazne chod sa normalne spytat do strediska k svojmu operatorovi a tam ak budes mat stastie tak sa vyskytne aj nejaky technik ktory bude mat trochu prehlad a spravi ti to :)
ale to ho bude nieco stat :lol:
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ochrany kod S65

peto15 napísal:zdravim, neviete mi pls poradit ako mam zistit resp. zmenit ochrany kod na S 65?? Viem o jednom programe ale ten potrebuje servisny kabel, a ten nemam, mam maximalne BT. diky za rady...
napis imei a poslem ti jeho kod na odblokovanie
peto15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa peto15 »

no takze je to na p... , Budem musiet pouzivat telefon bez funkcii ktore pytaju tento ochrany kod (kod telefonu) alebo si to budem musiet zaplatit :cry: :cry: :cry:
ale aj tak diky za rady....

To mathev: diky za ochotu ale vies ak aj mas nieaky generator, tak mi posles kod a nebude dobry a telefon mi len napise ze LOCK, takze diky, racej to necham tak....
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

peto15 napísal:no takze je to na p... , Budem musiet pouzivat telefon bez funkcii ktore pytaju tento ochrany kod (kod telefonu) alebo si to budem musiet zaplatit :cry: :cry: :cry:

To mathev: diky za ochotu ale vies ak aj mas nieaky generator, tak mi posles kod a nebude dobry a telefon mi len napise ze LOCK, takze diky, racej to necham tak....
sak skus to!!!nemozes hadam zo zablokovanym telefonom zit vecne :D
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

peto15 napísal:no takze je to na p... , Budem musiet pouzivat telefon bez funkcii ktore pytaju tento ochrany kod (kod telefonu) alebo si to budem musiet zaplatit :cry: :cry: :cry:

nie nemam ziadny generator na odblokovacie kody.... mam pristup na jpics. siemensy sa odblokuju iba cez jpics server v nemecku kde ti podla imeika posielaju unlock kod. tak ked budes chcet zaplatit 3 kila za odblokovanie v ppi alebo inoteske... ja som ti vazne chcel pomoct nakolko som rok siemensy opravoval tak vim co a ako.....
moja ponuka stale plati je to na tebe...
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

verte mu, mne odblokoval
dafo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dafo »

mathev napísal:nie nemam ziadny generator na odblokovacie kody.... mam pristup na jpics. siemensy sa odblokuju iba cez jpics server v nemecku kde ti podla imeika posielaju unlock kod. tak ked budes chcet zaplatit 3 kila za odblokovanie v ppi alebo inoteske... ja som ti vazne chcel pomoct nakolko som rok siemensy opravoval tak vim co a ako.....
moja ponuka stale plati je to na tebe...
Počuj a nevieš niečo take spravit aj na Nokiu potrebujem tiez zistit ochranny kod telefonu - zabudol som ho .
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dafo napísal:Počuj a nevieš niečo take spravit aj na Nokiu potrebujem tiez zistit ochranny kod telefonu - zabudol som ho .
nie sory s nokiami nemam skusenosti ale popytam sa a kedtak editnem ze co treba.
dafo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dafo »

diki ti
Napísať odpoveď