Tak asi mas sprosteho lekara. Mne moj lekar povedal, daj si urobit test na protilatky a podla toho sa rozhodni. On sam si robil najprv test.starysomar napísal: 04 dec 2021, 13:19 kayko - sprostučký si, no usilovný.
Včera som volal so svojim lekárom s otázkou, či si robiť nejaký test pred tretím očkovaním. Povedal mi - test na protilátky je úplne k ničomu a sú to vyhodené peniaze.
Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Povinne ockovanie plati aj pre dospelych, vid. obrazok v prilohe.kayko napísal: 04 dec 2021, 13:18Povinne je iba ockovanie deti. Dospely to ma odporucene, ale nepocul som este o nikom, kto by dostal pokutu ze sa nedal preockovat na tetanus.
Neplati
-
hojko
Site Admin
Zbytocne s tebou debatovat, pretoze si ides svoje, bez argumentov a bez vysvetlenia dovodov toho co pises. Dal som ti tu dostatocny argument o povinnosti ockovania dospelych ludi na Slovensku a aj to, ze plati povinne ockovanie deti (a nie len tych s postihnutim ako si sa tu snazil zavadzat ludi).
?beardie napísal: 04 dec 2021, 13:18 už sa konečne odputal vekový priemer umrti na covid od celkového veku umrti?
@kayko kolko mas od druhej davky, ked si si potreboval zistovat protilatky? Pozvanka na tretiu davku ti pride najskor 6 mesiacov od podania tej druhej.
Zistovanie protilatok po ockovani je uplne zbytocne, lebo sa nevie aka ich hladina je dostatocna, vakcinaciou sa ti znova zacnu tvorit, co je zaklad pre boj s virusom. Imunita starsich ludi funguje inak ako tych mladsich, preto u nich je ten dostatocny pocet dost dolezity aby minimalizovali tazky priebeh.
Co presne je na tej otázke nejasne?
Ty nevies odpovedat ale sa znova pytat?
Nepobral som preco si taku otazku vobec pokladas.
Nepobral som preco si taku otazku vobec pokladas.
Povinne očkovanie dospelých osôb (vočí chrípke) je možnože tak v Domovoch dôchodcov a ich klientov a pracovníkov tak nezavadzajte!
-
hojko
Site Admin
Famine: Kto tu pise o povinnom ockovani proti chripke??? Aj si cital o com sa tu pise poslednych 10-15 prispevkov, ci si sa len tak chcel zapojit do debaty???
-
hojko
Site Admin
Famine: Povinne ockovanie dospelych mas uvedene v mojom prispevku vyssie - tam v prilohe na obrazku.
retkvic - nemam ockovanie na covid. Vysetrenie protilatok mozes mat aj bez toho. Vacsinou si ho davaju robit ludia, ktori prekonali covid. Ockovanym je zbytocny, ako som sa tu docital. Mal by som svojho lekara odkazat na toto forum, nech svojich pacientov spravne usmerni.retkvic napísal: 04 dec 2021, 13:34 @kayko kolko mas od druhej davky, ked si si potreboval zistovat protilatky? Pozvanka na tretiu davku ti pride najskor 6 mesiacov od podania tej druhej.
Zistovanie protilatok po ockovani je uplne zbytocne, lebo sa nevie aka ich hladina je dostatocna, vakcinaciou sa ti znova zacnu tvorit, co je zaklad pre boj s virusom. Imunita starsich ludi funguje inak ako tych mladsich, preto u nich je ten dostatocny pocet dost dolezity aby minimalizovali tazky priebeh.
Beriem spat. Tetanus je povinny aj pre dospelych, ale neviem o tom, zeby sa preockovanie nejako kontrolovalo, ani zeby sa rozdavali masovo pokuty. Dokonca je uvedena moznost, ak sa davas preockovat po viac ako 15 rokoch, ze nemusis absolvovat cele zaockovanie nanovo, ale iba jednu davku. Cize preockovanie je "povinne", ale interval "len" odporucany. Celkom derave. Inak neviem kde si prisiel na to, ze ja tvrdim, ze ockovanie je povinne iba u postihnutych deti. Pisal som o svojpravnosti. Pokial viem, za deti rozhoduje zakonny zastupca, takze si nemyl svojpravnost s postihnutim.hojko napísal: 04 dec 2021, 13:26 Zbytocne s tebou debatovat, pretoze si ides svoje, bez argumentov a bez vysvetlenia dovodov toho co pises. Dal som ti tu dostatocny argument o povinnosti ockovania dospelych ludi na Slovensku a aj to, ze plati povinne ockovanie deti (a nie len tych s postihnutim ako si sa tu snazil zavadzat ludi).
a tak isto ak dôjde kedykolvek k zraneniu a neviete odpovedať kedy naposledy ste sa očkovali tetanovkou tak vás zaočkujuDospelý pacient je zodpovedný sám za seba a pozvánka na ,,protitetanovku“ mu dnes už nepríde do poštovej schránky ako kedysi.
-
starysomar
Hardcore addict
Tetanus - "neviem o tom, zeby sa preockovanie nejako kontrolovalo".
Zrejme závisí od poctivosti lekára, môj mi zavolal, aby som čím prv prišiel keď nastal čas tetanovky.
Zrejme závisí od poctivosti lekára, môj mi zavolal, aby som čím prv prišiel keď nastal čas tetanovky.
A smutne ze blbci co nadavaju do blbcov su na oboch stranach.
Narodny sport poriadne polarizovat spolocnost.
S tým súhlasím.
Ale nenapadá ma ako nazvať ľudí ktorí nie sú ani hlúpi, ale totálne mimo realitu a jediný argument je Soroš, Gates atď....
Ale nenapadá ma ako nazvať ľudí ktorí nie sú ani hlúpi, ale totálne mimo realitu a jediný argument je Soroš, Gates atď....
-
harrison314
Hardcore addict
Na to sa pouziva termin dezolati, lebo ich vnimanie reality je v dezolatnom stave.lukas9206 napísal: 04 dec 2021, 15:08 Ale nenapadá ma ako nazvať ľudí ktorí nie sú ani hlúpi, ale totálne mimo realitu a jediný argument je Soroš, Gates atď....
Tu su vcerajsie data NCZI o hospitalizaciach. Presne toto mali zverejnovat uz pol roka dozadu, aby ludia videli ucinnost vakcin. Slovami klasika - Takto sa to robi, do psej matere!
Odkial je toto spracovanie? Posli link ak sa da.