DEVZYO1G napísal: 01 júl 2021, 12:01
Problem nastal ked sa v tom nelogicky pokracovalo a ludia zostali znechuteni ... preto teraz akakolvek masivna kampan, hlavne zo strany vlady nema sancu uspiet.
Na tom bude urcite kus pravdy, no netreba to hned zatracovat, ja stale nevnimam masivnu ockovaciu kampan a to je vyse pol roka od jej spustenia, a dodnes som ju nijak nezaznamenal, ano zaznamenal som taku vlaznu kampan, par hercov, jedneho stareho co hovori vsak neondite sa a druheho co spomenie chladnicku a potom premostia na mraziaky, niekde v suterene nejakeho tmaveho skladu, pripadne az skoro agresivne vyjadrovanie niektorych odbornikov, ze im hlava stoji z toho preco sa ty ludia nedaju zaockovat.
Ak by sa mali inspirovat ako sa robi totalna antikampan, tak nech navstiva webstranky dennika hnedej strany, tam uz to beru smrtelne vazne, nie ako vlada a vsetky media.
Posledne co som pozeral spravy pred par dnami na markize, tak puskarova plus este jeden moderator tam spytovali jedneho vedca, alebo niekoho co ma na starosti veci okolo ockovania, taky mladsi chalan, pavelka, alebo tak niak sa volal a obaja sa ho v priamom prenose pytali preco by sa mali dat ludia vlastne zaockovat, ked sa pomali nikto nechce a mi prislo, ze nech ich radsej nechaju tak.