Odblokovanie Nokie 6120
Odblokovanie Nokie 6120
Momentálne začínam študovať v Čechách, takže som si samozrejme zadovážil českú SIM kartu od vodafonu. Problém nastal vtedy, keď som si ju chcel aktivovať. Zistil som, že mobil mám zablokovaný, keďže je to paušálový mobil Nokia 6120 od T - Mobilu. No a zaujímalo by ma, či by som nestratil záruku (ktorú ešte mám), ak by som mobil odblokoval.
Resp. je podľa vás lepšia voľba si radšej kúpiť tú smart SIM kartu, ktorú si vložím pod skutočnú SIM kartu, a tak budem môcť používať aj reálne zablokovaný mobil?
Resp. je podľa vás lepšia voľba si radšej kúpiť tú smart SIM kartu, ktorú si vložím pod skutočnú SIM kartu, a tak budem môcť používať aj reálne zablokovaný mobil?
Ok, ďakujem za odpoveď. Hmm, takže najlepšie by asi bolo, keby som si kód zaplatil...No skúšal som už 2 vygenerované kódy, ale nefungovali, takže sa s tým už radšej nebudem babrať, aby som si ho nezablokoval totálne.
A pokiaľ si ten kód kúpim na hocijakej stránke, ktorá ho ponúka, tak je 100% - ne isté, že sa mi ho pomocou toho kódu podarí odblokovať?
A pokiaľ si ten kód kúpim na hocijakej stránke, ktorá ho ponúka, tak je 100% - ne isté, že sa mi ho pomocou toho kódu podarí odblokovať?
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
luto
Darca
Neviem preco pri odbloku by sa mala stratit zaruka. Pri reklamacii poviem len zavadu telefonu. Ostatne veci ich nemusia zaujimat. Hovorim to preto, lebo X telefonov som posielam na zarucny servis, pricom boli odblokovane servisnym boxom a ani jeden sa nevratil s tym, ze by zrusili zaruku pre zasah do SW.
Nevravim, ze si to nevedia skontrolovat, ale ak raz reklamujem trebars, ze telefon nenacita pam. kartu, tak riesia Hardwarovu chybu.
Nevravim, ze si to nevedia skontrolovat, ale ak raz reklamujem trebars, ze telefon nenacita pam. kartu, tak riesia Hardwarovu chybu.
-
bb5unlock
Light Professional
pretoze napr. konkretne u 6120c sa meni cast bezp.zony, ktora po odbloku bude mat 00000000000 a pred odblokom oznacovala cislo operatora napr.231020000000
a to zistia pri prvom nacitani telefonu
//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2009, 8:19 )
samozrejme ze ale zalezi od servisneho technika, niektorym to je jedno
ale ak sa im nebude chciet telefon reklamovat (napr. z dovodu ze ti uz maju vratit peniaze) tak kontroluju uplne vsetko
- uz som videl ze zrusili zaruku aj kvoli zmene PRODUCT CODE a naslednom prehrati FW cez NSU (pretoze NSU si na serveri zapisuje vsetky operacie podla IMEI)
a to zistia pri prvom nacitani telefonu
//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2009, 8:19 )
samozrejme ze ale zalezi od servisneho technika, niektorym to je jedno
ale ak sa im nebude chciet telefon reklamovat (napr. z dovodu ze ti uz maju vratit peniaze) tak kontroluju uplne vsetko
- uz som videl ze zrusili zaruku aj kvoli zmene PRODUCT CODE a naslednom prehrati FW cez NSU (pretoze NSU si na serveri zapisuje vsetky operacie podla IMEI)