Odcháza mi preč...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TotalCommander
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa TotalCommander »

Ved práve :lol: :?
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

ja mam babu od seba 250 km a dovolim si povedat ze by som si tu nasiel kludne inu ale nechcem nikoho ineho a som 10000000% presveceny ze ani ona nechce nikoho ineho...tak ako si mozte dovolit povedat ze to nema zmysel.. :x

vidime sa raz-dvakrat do mesiaca ale tak na 3-5 dni...boli sme spolu polku leta
TotalCommander
Amateur
Amateur

No takže idem asi prestúpiť za nou na tu školu,zasa si nemyslite že mi šibe len kvoli babe :lol: od 7 triedy som chcel ist na tu školu a tu kde chodím teraz to nemá zmysel,ta škola mi nič nehovorí nebavý ma a nechcem tam chodiť chcem isť tam kde chodi aj ona,takže dúfam že sa m ito ešte nejak podarí,lebo na tejto škole už nevydržím a ešte ktomu budem aj snou,no držte mi palce :lol: 8)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

to si len tvoj mozog namysla, zachvilu sa rozidete a budes to lutovat...[vsetko je o psychike, laska je svinstvo]
a neber si to prosim ta ako zavidenie alebo ze ti neprajem....ja ti len vravim co sa obvykle stava...a som zvedavy ako na to zareaguju tvoji rodicia, v 16tich robit taketo kiksy..no... :roll:
TotalCommander
Amateur
Amateur

Vravím že nerobim to len kvoli nej,ja chcem ist na tu školu,takže aj keby sa niečo stalo vôbec by som to nelutoval,budem to lutovat ked to neskúsim a zkysnem na tejto škole kde som teraz
Napísať odpoveď