Odcháza mi preč...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TotalCommander
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Odcháza mi preč...

Príspevok od používateľa TotalCommander »

Nazdar,mám 16 rokov ona 15 a teraz keď ideme na strednú tak sa to trochu posralo pretože ona ide na intrák do iného mesta (neni to zas až tak daleko ale je to preč proste :D)No ale mám o ňu dosť obavy či sa na mňa nevysere alebo či si nenájde iného alebo dačo...Ja tu babu ale strašne strašne milujem a teraz ma to strašne sere že nemôžeme byť tak často spolu,doteraz sme boli spolu 6-7 dní do týždňa teraz budeme možno tak 1-2x možno ešte by som občas za nou prišiel,ale neviem mám s toho dosť obavy,pretože neviem či ju to dako ovplyvní keď nebudeme spolu tak často... :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

TotalCommander :lol: , to ti nikto nepovie.. Čo sa bude diať nevie nikto. Možno pár vyvolených, ale my tu určite nie.. Takže je to dosť sprosto položená otázka. Spýtaj sa to sám seba, či ťa má natoľko rada, aby s tebou ostala aj za cenu toho, že spolu tak často nebudete.. To je to, čo sa musíš dozvedieť.. My ti inak neporadíme.. :wink:
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Takyto vztah nema zmysel :!: Urcite si najdes v zivote niekoho lepsieho.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Lyson2580q napísal:Takyto vztah nema zmysel :!: Urcite si najdes v zivote niekoho lepsieho.
tak ty si teda trufas mu povedat ze takyto vztah nema zmysel ... rada za vsetkych 10 :roll:

// ked nevies tak preco pises takuto blbost ..
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

fruxo napísal:to si mu fakt poradil :roll:
A co jaku cakal radu? Mal som mu povedat, ze nech ide do tej istej skoly ako ona alebo nech sa k nej nastahuje?

//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2008, 21:30 )
fruxo napísal:tak ty si teda trufas mu povedat ze takyto vztah nema zmysel ... rada za vsetkych 10 :roll:
Ma to asi zmysel asi vtedy ked si naozaj veria na 100%.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Lyson2580q napísal:Takyto vztah nema zmysel :!: Urcite si najdes v zivote niekoho lepsieho.
No vo vašom veku to veru vidím ako na zbytočné strácanie času takýmto vzťahom..Nieže by som ti neprial nech si sňou ale intrák je intrák :) v jej veku to bude proste niečo nové a bude sa zabávať a vzťahové veci ju pochybujem že budú nejak extra trápiť..Trápiť sa v tvojom veku babami na diaľku nemá ešte zmysel podľa mňa..Prídu ďalšie,lepšie a bližšie :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Vzťah nemusí fungovať/môže skrachovať ani keď niekto býva o vedľajšom vchode a stretávajú sa každý deň ale môže fungovať výborne aj na 10 000 km. Všetko je len o vzájomnej dôvere a tom, že sa máte navzájom tak radi, aby ste dokázali vydržať bez seba... :wink:

// A ako píše Soviet, vidím to skôr na tú prvú možnosť...
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

no to ti poviem rada za vsetkych 10. :lol: naco ti vlastne mam odpovedat,neviem aka ta baba je ci by ta dokazala alebo nedokazala vymenit za ineho a to ti nepovie nikto. :wink: podla mna vstah na dialku ma zmysel mate sa radi moze to fungovat,ved preco nie.budes mat cas skocis za nou pochvalis sa co nove skontrolujes ju :lol: je dost vela takychto vstahou nemoze byt kazdy so svojou vyvolenou vzdy a vsade,a vidiet sa kazdy den.
TotalCommander
Amateur
Amateur

No moc ste ma nepotešili ale tak tak ako túto babu mam rad som nemal ešte nikoho,som ani netušil že sa to da :lol: a s jej strany je to podobne,ja sa jej snažim veriť čo najviac a budem sa to snažiť dako udržat no...ja viem že ten vek je dosť nizky ale pre mna je všetko poznate to :lol: :new18:
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

Nedá sa povedať či vám to vydrží alebo nie, záleží to od vás dvoch ako sa máte radi, ako si dôverujete a od času. Ak sa obaja máte tak radi ako hovoríš tak vám to spolu môže výjsť, ak nie tak život ide ďalej. Ak to nevydrží tak to nebola tá pravá láska a tá na teba v živote ešte len čaká.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

na toto existuje pekny vyrok ktory som pocul v siedmom nebi:
"Az ked das svojej laske volnost, zistis ci je to prava laska. Ak sa vrati, je to prava laska, ak nie, ani nikdfy nebola!"
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

Skolacik napísal:na toto existuje pekny vyrok ktory som pocul v siedmom nebi:
"Az ked das svojej laske volnost, zistis ci je to prava laska. Ak sa vrati, je to prava laska, ak nie, ani nikdfy nebola!"
jj..toto je jeden z pravdivych vyrokov, ktory ma nieco do seba..
k teme: mozno vam to aj trosku prospeje, taketo male odlucenie, lebo vsetkeho vela skodi...ma to aj jednu vyhodu, ze sa budete na seba viacej tesit, ked pride vikend...a mozem sa opytat ako dlho ste spolu?? 8)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ty stretnes inych ludi, ona stretne inych ludi, ak to budu ludia vhodnejsi, tak to nevydrzi, ak nie, tak to ani vzdialenost X kilometrov nezmeni ... nemas prosto co riesit, zmenis na tom nieco ? NIE, tak skoda vyplakavat, pochybnosti mas vzdy :-)
TotalCommander
Amateur
Amateur

No dik už je to lepšie,a sme spolu asi 3-4 mesiace...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

ZitePunkom napísal:TotalCommander :lol: , to ti nikto nepovie.. Čo sa bude diať nevie nikto. Možno pár vyvolených, ale my tu určite nie.. Takže je to dosť sprosto položená otázka. Spýtaj sa to sám seba, či ťa má natoľko rada, aby s tebou ostala aj za cenu toho, že spolu tak často nebudete.. To je to, čo sa musíš dozvedieť.. My ti inak neporadíme.. :wink:
:D total commander tosi ma pobavil :lol: :lol: :D
TotalCommander
Amateur
Amateur

No včera mi napisala že už to nebude dobre pokračovať a tak tak som myslel že už je koniec som sa stym začal zmierovať keď začala pisať že som to nepochopil a že nechcela to tak napisať a že nechce nič ukončiť ako ma strašne lubi a tak :lol: a že sa mi ospravedlnuje za jej blbe reči a tak...tak už do pi*e neviem čo mam robiť omg :?
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

TotalCommander napísal:No včera mi napisala že už to nebude dobre pokračovať a tak tak som myslel že už je koniec som sa stym začal zmierovať keď začala pisať že som to nepochopil a že nechcela to tak napisať a že nechce nič ukončiť ako ma strašne lubi a tak :lol: a že sa mi ospravedlnuje za jej blbe reči a tak...tak už do pi*e neviem čo mam robiť omg :?
no tak najprv by ste sa teda podla mna mali chapat a potom riesit vztah na dialku :roll:

a tak isto ako tu predtym uz napisali,v tvojom veku si zrejme myslis ze jedina a zvycajne blbosti ale uvidis ze to tak neni,zbytocne sa budes trapit teraz ze co sa stane,ty bud skratka taky isty aky si bol,kebyze si mrzuty a stale to spominal tak by to knicomu neviedlo,tak gl
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Ako chlapi na začiatku poznamenali nikto ti neodpovie ako to dopadne, nepoznáme jej povahu. Je podľa mna veľmi malá pravdepodobnosť, že vám to vydrží, nie ste vo veku kedy sa vzťahy berú vážne...nebudem sa dalej rozpisovať :?
TotalCommander
Amateur
Amateur

No ja to berem vážne a dosť viem že som ešte mladá sračka :lol: ale pre mna to ozaj velmi vela znamená,neviem ako pre ňu a čo to ma za debilne zmeny nálad ale tak nejak sme to zas udobrili ,ju sere to že sme spolu dosť málo,a mňa samozrejme takisto...ale budem sa to snažiť zachrániť ako to len ide... :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

TotalCommander napísal:No ja to berem vážne a dosť viem že som ešte mladá sračka :lol: ale pre mna to ozaj velmi vela znamená,neviem ako pre ňu a čo to ma za debilne zmeny nálad ale tak nejak sme to zas udobrili ,ju sere to že sme spolu dosť málo,a mňa samozrejme takisto...ale budem sa to snažiť zachrániť ako to len ide... :wink:
tie zmeny nalad musis brat v ohlad pretoze to maju snad asi vsetky zeny sveta aj ked sa ako budu obhajovat :)
Napísať odpoveď