Odkiaľ máte svoju prezývku(nick)?
-
tomaxx_199
Medium Professional
volam sa tomaxx mam z mena. pouzivam aj podobne nicky na tomas. ale tomaxx sa mi zapacilo. ale zmenil by som ho preto lebo nechcem mat od mena a kvoli google. neviem ako dakto si moze vymysliet nicky ved si len dajte do googla tomaxx_199 a je tam cela historia
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 14:22 )
asi viem zistit informacie o hojkovi ale neviem mozno ale ajtak nepoviem
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 14:22 )
asi viem zistit informacie o hojkovi ale neviem mozno ale ajtak nepoviem
kvôli googlu? To už akože prečo? Čo si ty tajný agent?
btw. vyhodí ti tam akurát tri stránky a to hojko.com, viry.cz, pcforum.sk, tak neviem o akej histórií hovoríš.
Nemáš náhodou nejakú prezývku zo skoršieho detstva, zo ZŠ, zo škôlky. Rodičia ťa, keď si bol malý, nevolali náhodou ako pimpulko, šušurín a pod. Pospomínaj a odvoď od toho prezývku.
btw. vyhodí ti tam akurát tri stránky a to hojko.com, viry.cz, pcforum.sk, tak neviem o akej histórií hovoríš.
Nemáš náhodou nejakú prezývku zo skoršieho detstva, zo ZŠ, zo škôlky. Rodičia ťa, keď si bol malý, nevolali náhodou ako pimpulko, šušurín a pod. Pospomínaj a odvoď od toho prezývku.
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja jeden nick pouzivam vsade. tebe by asi ani nevadilo keby sa sirilo internetom tvoje meno, priezvisko, bydlisko. sice mne sa tomaxx paci. ale k tvojmu nicku musim dopisat este hojko a najde 50 stran co si pisal. ale mne staci tomaxx_199 a je to. pinco moze byt aj viacej. ale tomaxx je len jeden. a 3 strany mi nenajde najde ich viac ako 20
-
tomaxx_199
Medium Professional
moje meno zisti kazdy to az tak nevadi. ale chcem byt tajny. tiez by ste napisali na forum svoje meno a priezvisko a vas to vobec netrapi? ja som nenapisal a nenapisem ani kolko mam rokov nic. ako 3 strany ked ja ich mam 50. ani hojko nenapise nic o sebe lebo nechceMaki napísal:tomaxx_199: nekal somariny prosimta... koho to zaujima? mal si napisat, ze to je od mena a hotovo...
btw: kto sa regol na FB trosku skor ako zapocal najvacsi slovensky boom tak by hojka nasiel kludne sam - nemusis sa tu vystatovat ze o nom mozno nieco vies...
a nakoniec - prikladam screen
kto nema co skryvat, nema sa coho bat, ma rozumne nazory - preco nie?
ale na takeho debila ako ty alebo qwerty by som si aj listok na autobus asi kupil a isiel si vas obzret ako do ZOO... ale mas plus ze si si toho vedomy a radsej nechces aby ta niekto spoznal nahodou podla mena...
// pre k- darcu: I got plenty of life FYI...
ale na takeho debila ako ty alebo qwerty by som si aj listok na autobus asi kupil a isiel si vas obzret ako do ZOO... ale mas plus ze si si toho vedomy a radsej nechces aby ta niekto spoznal nahodou podla mena...
// pre k- darcu: I got plenty of life FYI...
-
tomaxx_199
Medium Professional
strach je v tom ze moze byt aj mafia, podpalia ti auto a tak.Maki napísal:kto nema co skryvat, nema sa coho bat, ma rozumne nazory - preco nie?
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
niesom niejaky podozrivy alebo co. ale len tak ved nevies aky ludia su tu na fore.
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 15:12 )
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 15:12 )
tebe to je srandapinco napísal:strana a stránka je rozdiel.
Inak je tvoj bordel ak na fóra hádžeš svoje meno, adresu. Na jednom fóre si už dokonca zablokovaný, tak máš o jeden problém menej
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Gregory House
Zablokovaný
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zakladal som si internetové rádio a bolo si treba vymyslieť nejakú prezývku. Keďže sa tam mixuje, tak začiatok bol Dj, neskôr ma napádali rôzne nicky, ktoré by som mohol použiť. Raz sme na jednej hip-hopovej akcii púšťali hudbu, ktorá mala trochu väčšie basy a ja som ich ešte aj na ekvalizéri zvýšil. Dosť tie basy duneli, ale ja som ešte stále pridával, nevšimol som si, že zosilňovač už clipuje a tak ho po pridávaní vyplo. Síce to bolo len 5 sekúnd, kým naspäť nabehol, ale dosť som sa zľakol, že čo sa stalo... a tak vznikol môj nick Dj Bass.