Odkiaľ máte svoju prezývku(nick)?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
adox
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Z mena :D ako inak :D
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

hh cumel som na tento serial stale tak mi tak zacali hovorit
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

volam sa tomaxx mam z mena. pouzivam aj podobne nicky na tomas. ale tomaxx sa mi zapacilo. ale zmenil by som ho preto lebo nechcem mat od mena a kvoli google. neviem ako dakto si moze vymysliet nicky ved si len dajte do googla tomaxx_199 a je tam cela historia :roll:

//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 14:22 )
asi viem zistit informacie o hojkovi ale neviem mozno ale ajtak nepoviem
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kvôli googlu? To už akože prečo? Čo si ty tajný agent?

btw. vyhodí ti tam akurát tri stránky a to hojko.com, viry.cz, pcforum.sk, tak neviem o akej histórií hovoríš.

Nemáš náhodou nejakú prezývku zo skoršieho detstva, zo ZŠ, zo škôlky. Rodičia ťa, keď si bol malý, nevolali náhodou ako pimpulko, šušurín a pod. Pospomínaj a odvoď od toho prezývku.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

ja jeden nick pouzivam vsade. tebe by asi ani nevadilo keby sa sirilo internetom tvoje meno, priezvisko, bydlisko. sice mne sa tomaxx paci. ale k tvojmu nicku musim dopisat este hojko a najde 50 stran co si pisal. ale mne staci tomaxx_199 a je to. pinco moze byt aj viacej. ale tomaxx je len jeden. a 3 strany mi nenajde najde ich viac ako 20
pinco
Darca
Darca

strana a stránka je rozdiel.

Inak je tvoj bordel ak na fóra hádžeš svoje meno, adresu. Na jednom fóre si už dokonca zablokovaný, tak máš o jeden problém menej :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tomaxx_199: nekal somariny prosimta... koho to zaujima? mal si napisat, ze to je od mena a hotovo...

btw: kto sa regol na FB trosku skor ako zapocal najvacsi slovensky boom tak by hojka nasiel kludne sam - nemusis sa tu vystatovat ze o nom mozno nieco vies...

a nakoniec - prikladam screen
Prílohy
tomaxx.JPG
pinco
Darca
Darca

Maki: nájde toho viac ak dáš zopakovať hľadanie s vynechanými výrazmi, no opakujú sa tam vždy len 3 stránky.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Maki napísal:tomaxx_199: nekal somariny prosimta... koho to zaujima? mal si napisat, ze to je od mena a hotovo...

btw: kto sa regol na FB trosku skor ako zapocal najvacsi slovensky boom tak by hojka nasiel kludne sam - nemusis sa tu vystatovat ze o nom mozno nieco vies...

a nakoniec - prikladam screen
moje meno zisti kazdy to az tak nevadi. ale chcem byt tajny. tiez by ste napisali na forum svoje meno a priezvisko a vas to vobec netrapi? ja som nenapisal a nenapisem ani kolko mam rokov nic. ako 3 strany ked ja ich mam 50. ani hojko nenapise nic o sebe lebo nechce :)
Maki
Darca
Darca

kto nema co skryvat, nema sa coho bat, ma rozumne nazory - preco nie?

ale na takeho debila ako ty alebo qwerty by som si aj listok na autobus asi kupil a isiel si vas obzret ako do ZOO... ale mas plus ze si si toho vedomy a radsej nechces aby ta niekto spoznal nahodou podla mena...

// pre k- darcu: I got plenty of life FYI... ;)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Maki napísal:kto nema co skryvat, nema sa coho bat, ma rozumne nazory - preco nie?

ale na takeho debila ako ty alebo qwerty by som si aj listok na autobus asi kupil a isiel si vas obzret ako do ZOO... ale mas plus ze si si toho vedomy a radsej nechces aby ta niekto spoznal nahodou podla mena...
strach je v tom ze moze byt aj mafia, podpalia ti auto a tak. :lol: ale nikto by ma nespoznal. ale ved som normalny clovek. nemam nic extra. neviem preco niekedy si berem take blbosti na hlavu :roll: :lol: asi to je tak :lol: neviem :lol:
Maki
Darca
Darca

a preco by som sa mal? normalne uvazujuci clovek nieje vacsinou nicim zaujimavy...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

a keby daco sa stalo tak mozes mat problem. alebo si predstav dajakeho blbeho co to nema v hlave poriadku. :new04: :smt068 alebo zeby som pozeral veka filmov o mafijii? :smt065 :smt037 :smt036 :smt059
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Coho sa bojis, prosim ta? Ved ked budes normalny ako vacsina uzivatelov na tomto fore tak ti nic nehrozi a nie nejaky "hulic gangsta". Ja nemam problem sem zverejnit meno a adresu a rad budem ocakavat kazdeho uzivatela fora co ma zaujem prist. :wink:
Skus si vyhladat Plasmon. :P
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

niesom niejaky podozrivy alebo co. ale len tak ved nevies aky ludia su tu na fore. :D
//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 15:12 )
pinco napísal:strana a stránka je rozdiel.

Inak je tvoj bordel ak na fóra hádžeš svoje meno, adresu. Na jednom fóre si už dokonca zablokovaný, tak máš o jeden problém menej :D
tebe to je sranda
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

späť k téme :evil:
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Co ja viem mna tak volaju uz ale od vtedy co som zacal hrava disco. inak cita sa to ixo
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ty si uzastny ... Mas ledva 15 ... Rolexky na ruke, Maserati GT v Garazi, Pracujes ako Dj, Mas velke nahravacie studio a Lenovo Notebook za 3300€ Ktory vlastne nie je tvoj.
Co si este vymyslis kolega? :roll: Neni ti to ani trochu blbe?
Gregory House
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Gregory House »

Hugh Laurie je moj najoblubenejsi herec a House MD najoblubenejsi serial. V nom hra Laurie Grega Housea a ten je moja najoblubenejsia postava :D. Ale aj doma ma obcas tak prezyvaju, sice neviem preco :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Zakladal som si internetové rádio a bolo si treba vymyslieť nejakú prezývku. Keďže sa tam mixuje, tak začiatok bol Dj, neskôr ma napádali rôzne nicky, ktoré by som mohol použiť. Raz sme na jednej hip-hopovej akcii púšťali hudbu, ktorá mala trochu väčšie basy a ja som ich ešte aj na ekvalizéri zvýšil. Dosť tie basy duneli, ale ja som ešte stále pridával, nevšimol som si, že zosilňovač už clipuje a tak ho po pridávaní vyplo. Síce to bolo len 5 sekúnd, kým naspäť nabehol, ale dosť som sa zľakol, že čo sa stalo... a tak vznikol môj nick Dj Bass. :)
Napísať odpoveď