Odpoved v teme "Co ma dnes nahnevalo/Co ma dnes potesil
Odpoved v teme "Co ma dnes nahnevalo/Co ma dnes potesil
bola mi asi zmazana moja odpoved v tejto teme, predpokladam, ze to bolo vdaka tym vulgarizmom. predpokladam spravne? ak ano, tak sa len chcem ospravedlnit a v tejto teme mi ide vlastne len o to, ci to bolo pre tie vulgarizmy... dakujem.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
vyuzijem tuto temu, nechcem zbytocne zakladat dalsie zbytocne temy..
len by ma zaujimalo preco mi sustavne miznu prispevky, ktore su k veci-spomeniem temy spravanie nasich ministrov a tema zabijacka-v obidvoch temach som mal prispevok a v obidvoch sa tykal temy
teraz som si pozeral obidve temy a tam nic..este si celkom dobre pamatam co som tam pisal a viem, ze tam nebolo porusenie pravidiel a ani to nebolo ot..
napriklad v teme spravanie ministrov som napisal, ze zo sucasnej vlady sa mi pozdava Kubis..
ja viem, ze sa to tu milionkrat preberalo, ale nezaskodilo by ak by mi niekto dal vediet, ze sa to maze z dovodu toho a toho..pamatam si, ze ked som raz dal za citaciou medzeru, hojko mi napisal, aby som si to opravil-opravil som si to a pohoda....ostatni useri dostanu upozornenie do prispevku mne sa to rovno maze..mno neviem
edit/nevsimol som si, ze tema ukazete niekto svoju fotku na fore znamena ukazete niekto svoju aktualnu fotku na fore..mozte premazat aj ostatne fotky co tam mam, tie uz tiez nie su aktualne
len by ma zaujimalo preco mi sustavne miznu prispevky, ktore su k veci-spomeniem temy spravanie nasich ministrov a tema zabijacka-v obidvoch temach som mal prispevok a v obidvoch sa tykal temy
napriklad v teme spravanie ministrov som napisal, ze zo sucasnej vlady sa mi pozdava Kubis..
ja viem, ze sa to tu milionkrat preberalo, ale nezaskodilo by ak by mi niekto dal vediet, ze sa to maze z dovodu toho a toho..pamatam si, ze ked som raz dal za citaciou medzeru, hojko mi napisal, aby som si to opravil-opravil som si to a pohoda....ostatni useri dostanu upozornenie do prispevku mne sa to rovno maze..mno neviem
edit/nevsimol som si, ze tema ukazete niekto svoju fotku na fore znamena ukazete niekto svoju aktualnu fotku na fore..mozte premazat aj ostatne fotky co tam mam, tie uz tiez nie su aktualne
Key5ers0ze napísal:edit/nevsimol som si, ze tema ukazete niekto svoju fotku na fore znamena ukazete niekto svoju aktualnu fotku na fore..mozte premazat aj ostatne fotky co tam mam, tie uz tiez nie su aktualne
Tomasito napísal:BTW. snazte sa pridavat co najaktualnejsie fotky (kadejake batolata a pod. budu zmazane).
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
njn, to beriem(aj ked je to nefer..tyka sa to temy a fotka maleho mikiho ma asi taky zmysel ako odpoved "Simpsonovci" v teme o oblubenych serialoch..), ale co tie dalsie nevysvetlene zmiznutia mojich prispevkov?

////tak jo,ja to nejak zvladnem..dam si o jednu tabletku viac...ja som len myslel, ze som sa dostall na blacklist ako v sme.sk
/////paradne video tak na dobru noc
//////kwa som si teraz vsimol, ze si ma stihol citovat este pred tym ako som si editol tu hrubicu v slove "zmiznutia"
////tak jo,ja to nejak zvladnem..dam si o jednu tabletku viac...ja som len myslel, ze som sa dostall na blacklist ako v sme.sk
/////paradne video tak na dobru noc
//////kwa som si teraz vsimol, ze si ma stihol citovat este pred tym ako som si editol tu hrubicu v slove "zmiznutia"
Pokym sa neozve ten kto ti ich zmazal... "Ty muj kvitku medovy, to se nikdo nedovi"Key5ers0ze napísal:njn, to beriem, ale co tie dalsie nevysvetlene zmyznutia mojich prispevkov?![]()