Odpoved v teme "Co ma dnes nahnevalo/Co ma dnes potesil

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Odpoved v teme "Co ma dnes nahnevalo/Co ma dnes potesil

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

bola mi asi zmazana moja odpoved v tejto teme, predpokladam, ze to bolo vdaka tym vulgarizmom. predpokladam spravne? ak ano, tak sa len chcem ospravedlnit a v tejto teme mi ide vlastne len o to, ci to bolo pre tie vulgarizmy... dakujem.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

tak tak. :P Dá sa to napísať aj slušne.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

mne bola odpoved zmazana v teme "Uhadni sportovca" odpovedal som na otazku kto je na fotke za sportovca a pridal som moju fotu s otazkou.... kuknem po chvili a nic :?

dodo
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ok, dik :) len to som chcel. lock
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

dodo_mt: Zrejme ti to bolo zmazane preto, ze si neuhadol, pripadne niekto uhadol skor a ty si tam dal novy obrazok. Iny dovod na mazanie nebol.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

vyuzijem tuto temu, nechcem zbytocne zakladat dalsie zbytocne temy..
len by ma zaujimalo preco mi sustavne miznu prispevky, ktore su k veci-spomeniem temy spravanie nasich ministrov a tema zabijacka-v obidvoch temach som mal prispevok a v obidvoch sa tykal temy :) teraz som si pozeral obidve temy a tam nic..este si celkom dobre pamatam co som tam pisal a viem, ze tam nebolo porusenie pravidiel a ani to nebolo ot..
napriklad v teme spravanie ministrov som napisal, ze zo sucasnej vlady sa mi pozdava Kubis..
ja viem, ze sa to tu milionkrat preberalo, ale nezaskodilo by ak by mi niekto dal vediet, ze sa to maze z dovodu toho a toho..pamatam si, ze ked som raz dal za citaciou medzeru, hojko mi napisal, aby som si to opravil-opravil som si to a pohoda....ostatni useri dostanu upozornenie do prispevku mne sa to rovno maze..mno neviem :hmm:

edit/nevsimol som si, ze tema ukazete niekto svoju fotku na fore znamena ukazete niekto svoju aktualnu fotku na fore..mozte premazat aj ostatne fotky co tam mam, tie uz tiez nie su aktualne :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Key5ers0ze napísal:edit/nevsimol som si, ze tema ukazete niekto svoju fotku na fore znamena ukazete niekto svoju aktualnu fotku na fore..mozte premazat aj ostatne fotky co tam mam, tie uz tiez nie su aktualne :roll:
Tomasito napísal:BTW. snazte sa pridavat co najaktualnejsie fotky (kadejake batolata a pod. budu zmazane).
:slap:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

njn, to beriem(aj ked je to nefer..tyka sa to temy a fotka maleho mikiho ma asi taky zmysel ako odpoved "Simpsonovci" v teme o oblubenych serialoch..), ale co tie dalsie nevysvetlene zmiznutia mojich prispevkov? :cajicek: :samovrazda:

////tak jo,ja to nejak zvladnem..dam si o jednu tabletku viac...ja som len myslel, ze som sa dostall na blacklist ako v sme.sk :D

/////paradne video tak na dobru noc :)

//////kwa som si teraz vsimol, ze si ma stihol citovat este pred tym ako som si editol tu hrubicu v slove "zmiznutia" :oops:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Key5ers0ze napísal:njn, to beriem, ale co tie dalsie nevysvetlene zmyznutia mojich prispevkov? :cajicek: :samovrazda:
Pokym sa neozve ten kto ti ich zmazal... "Ty muj kvitku medovy, to se nikdo nedovi" :smt104
Napísať odpoveď