Staci zahlasovat.. Ak mate k teme nieco viac, nez je obsiahnute v hlase, tak sem s tym.. Inac SPAM !
Odpustili by ste neveru ?
-
r4wMUnt34q
Star
Odpustili by ste neveru ?
Hmm ? 
Staci zahlasovat.. Ak mate k teme nieco viac, nez je obsiahnute v hlase, tak sem s tym.. Inac SPAM !
-
r4wMUnt34q
Star
Hm, zalezi od okolnosti... keby to bol viacrocny vztah bez inych vaznejsich problemov, islo by o jednorazovy ulet, sama by sa priznala, olutovala to... mozno. Dlho by si vsak ziskavala doveru. BTW. s ohladom na dnesnu dobu viac nez aktualna tema ; )
// Tato anketova odpoved ma vsak takmer zlozila: "Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec"
// Tato anketova odpoved ma vsak takmer zlozila: "Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec"
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Niekedy som si myslel že neveru neodpustím. Lenže jedna vec je povedať, druhá vec je urobiť. Preto si myslím, pokiaľ sa do tejto situácie nedostanete, nebudete korektne hlasovať, či o tom rozprávať. Nechcem povedať, že náročky, ale je to tak...
Ja som si stál za tým že neveru neodpustím za žiadnu cenu, a že to bude znamenať absolútny koniec.
Ale ja som ju odpustil...
A nie som jediný...
Ja som si stál za tým že neveru neodpustím za žiadnu cenu, a že to bude znamenať absolútny koniec.
A nie som jediný...
Copy that... Vo svojom okoli poznam hned dvoch ludi, ktori na predmetnu otazku poznali jedinu odpoved- kategoricke nikdy. Ked sa stalo, obaja napokon odpustili, jeden z nich je so svojim certikom doteraz.eritrocit napísal:Niekedy som si myslel že neveru neodpustím. Lenže jedna vec je povedať, druhá vec je urobiť. Preto si myslím, pokiaľ sa do tejto situácie nedostanete, nebudete korektne hlasovať, či o tom rozprávať. Nechcem povedať, že náročky, ale je to tak...
A nie som jediný...
PS: Niekedy nas az samotny zivot nauci znamemu: "Nikdy nehovor nikdy!".
vies kedy by som mozno odpustil ? Az by som bol v minimalne 15 rocnom vztahu , nahodou som sa minule tak s mamkou debatil a hovorila , ze keby ju otec teraz podviedol ( to mali nedavno 27-me vyrocie a stastne manzelstvo prezivaju dodnes ) tak by mu odpustila ... Ale kebyze mam ja nejaky 5 az 7 rocny vztah a podje*ala by ma , nie , a nikdy nehovor nikdy by pre mna neplatilo , tym som si isty , proste ta nenavist co by vo mne vznikla , by sa nedala upokojit ...Tomasito napísal: Vo svojom okoli poznam hned dvoch ludi, ktori na predmetnu otazku poznali jedinu odpoved- kategoricke nikdy. Ked sa stalo, obaja napokon odpustili,
-
erytrocyt
VIP
Bol si už pred takúto situáciu postavený?schw33k napísal:...
Ľahko sa hovorí o svojej hrdosti, neustúpčivosti. Nie ja by som jej neodpustil a pod.
Ale až keď sa to naozaj stane, ver, že hrdosť najprv nastúpi, ale po chvíli pôjde bokom...
Všetko prebolí. Úmrtie, hnev, podvedenie...Čas je ale veľmi dobrý lekár.
Hnev na prijateľku pominie, a zrazu zistíš že ti chýba a bez nej to nejako nejde.
Potom si na svoje silné reči o hrdosti ani nespomenieš.
Viem to, ja som bol presne taký istý. Mal som v tomto smere silné reči, ale keď som bol v tom, to už bolo trošku iné.
Teória je vždy pekná, ale prax je takmer vždy iná...
Nie, vazne , cely zivot si za svojim stojim , az by ten vztah netrval dlhsie ako nejakych 7 rokov , proste nie .. som raz taky ,aj teraz prezivam vcelku dlhsi vztah , 3 roky , ale vazny a este aj teraz ked som mal s priatelkou debatu , o nevere ,tak jej aj teraz poviem , ze keby ma podviedla je koniec - okamzite , a ona je presne toho nazoru co ja , takze to plati aj z jej strany , bolo by to tazke , ale ked ta hnusne podje*e , nema co robit v tvojej blizkosti ... dokazal by som toho cloveka tak znenavidiet , ze by som mu NIKDY v zivote neodpustil a nenavist by neustupila , myslim ze sa poznam viac nez ty mna
A pravdu povediac , cudujem sa Ti , si mlady, iste si nemal nejaky 8 rocny vztah , a ona Ta podje*ala , a zobral si ju spat ... moj nazor
A pravdu povediac , cudujem sa Ti , si mlady, iste si nemal nejaky 8 rocny vztah , a ona Ta podje*ala , a zobral si ju spat ... moj nazor
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
odpustil ale nezabudol. ja sa hnevat nebudem, ale ona by si hlavu buchala o stenu ze prisla o takeho fasa chlapca ako som ja, kvoli dajakemu trtkovi neohrabanemu. a ked je to jednorazova zalezitost tak zatlkat, zatlkat, zatlkat.
mozno ze ete bucha tu hlavu o stenu, co ja viem. bude ina, bude lepsia.pri dlhodobom vztahu, manzelstve by som odpustil,prekusol pokial by v tom neboli city, len cisto fyzicka zalezitost.
mozno ze ete bucha tu hlavu o stenu, co ja viem. bude ina, bude lepsia.pri dlhodobom vztahu, manzelstve by som odpustil,prekusol pokial by v tom neboli city, len cisto fyzicka zalezitost.