Odpustili by ste neveru ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Urcite nie.. Uplne by u mna stratil(a) dôveru.
188
47%
Keby to je dlhodobe, tak nie, ale jeden krat sa este da prezit.
102
26%
Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec..
29
7%
Opätoval by som neveru, hoci aj donekonecna.. Ale neviem, ci som uplne v poriadku.
6
2%
Neviem
72
18%

Celkom hlasov: 397

r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Hmm ? :)

Staci zahlasovat.. Ak mate k teme nieco viac, nez je obsiahnute v hlase, tak sem s tym.. Inac SPAM !
Smarton
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Smarton »

Je to dost tazke sem napisat, lebo keby sa take nieco stalo a zistil by som to, tak by som sa citil uplne inak, mozno by som odpustil, ale musela by si dlho ziskavat spat moju doveru. Takze odpoved je NEVIEM. Mozno ANO mozno NIE
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Neviem preco sa mi neda pridat moznost NEVIEM.. Urobte to volakto pls.. Dikes ;)

// Tomasito: Doplnene.
// r4wMUnt34q: Dikes.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

samozrejme ze nie , poslal by som ju okamzite kade lachsie , a kto by tak nespravil je imho vol
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ak by to bolo poprvykrat, hned by sa mi priznala a videl by som ze jej je to vazne luto /mohli by tam byt este nejake polahcujuce okolnosti :? /
Tak zrejme hej. Bolo by dolezite, ake by som mal predtym o nej echo...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Hm, zalezi od okolnosti... keby to bol viacrocny vztah bez inych vaznejsich problemov, islo by o jednorazovy ulet, sama by sa priznala, olutovala to... mozno. Dlho by si vsak ziskavala doveru. BTW. s ohladom na dnesnu dobu viac nez aktualna tema ; )

// Tato anketova odpoved ma vsak takmer zlozila: "Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec" :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nie. Bodka... Vo vztahu platia iste zasady, tie treba dodrziavat. Ak ich jeden, ci druhy porusi, musi niest "nasledky".
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

skor nie ako ano ... ale sanca zeby som odpustil tam urcita je
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

ob3l1x napísal:skor nie ako ano ... ale sanca zeby som odpustil tam urcita je
pekne povedané, síce som zahlasoval že neodpustil, ale nejaká miyivá šanca tak je.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Niekedy som si myslel že neveru neodpustím. Lenže jedna vec je povedať, druhá vec je urobiť. Preto si myslím, pokiaľ sa do tejto situácie nedostanete, nebudete korektne hlasovať, či o tom rozprávať. Nechcem povedať, že náročky, ale je to tak...
Ja som si stál za tým že neveru neodpustím za žiadnu cenu, a že to bude znamenať absolútny koniec.
Ale ja som ju odpustil...
A nie som jediný...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

LoL kebyze se uz spolu velmi dlho a podviedla by ta to by bol konec :cry:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Baciiik-Človeče, píš normálne :!:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Baciiik napísal:LoL kebyze se uz spolu velmi dlho a podviedla by ta to by bol konec :cry:
nemyslel si to skor opacne? Teda, ked spolu chodite kratko?

Odpustil, stalo sa...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

eritrocit napísal:Niekedy som si myslel že neveru neodpustím. Lenže jedna vec je povedať, druhá vec je urobiť. Preto si myslím, pokiaľ sa do tejto situácie nedostanete, nebudete korektne hlasovať, či o tom rozprávať. Nechcem povedať, že náročky, ale je to tak...
Ja som si stál za tým že neveru neodpustím za žiadnu cenu, a že to bude znamenať absolútny koniec.
Ale ja som ju odpustil...
A nie som jediný...
Copy that... Vo svojom okoli poznam hned dvoch ludi, ktori na predmetnu otazku poznali jedinu odpoved- kategoricke nikdy. Ked sa stalo, obaja napokon odpustili, jeden z nich je so svojim certikom doteraz.

PS: Niekedy nas az samotny zivot nauci znamemu: "Nikdy nehovor nikdy!".
schw33k
Guru
Guru

Tomasito napísal: Vo svojom okoli poznam hned dvoch ludi, ktori na predmetnu otazku poznali jedinu odpoved- kategoricke nikdy. Ked sa stalo, obaja napokon odpustili,
vies kedy by som mozno odpustil ? Az by som bol v minimalne 15 rocnom vztahu , nahodou som sa minule tak s mamkou debatil a hovorila , ze keby ju otec teraz podviedol ( to mali nedavno 27-me vyrocie a stastne manzelstvo prezivaju dodnes ) tak by mu odpustila ... Ale kebyze mam ja nejaky 5 az 7 rocny vztah a podje*ala by ma , nie , a nikdy nehovor nikdy by pre mna neplatilo , tym som si isty , proste ta nenavist co by vo mne vznikla , by sa nedala upokojit ...
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

urcite nie...ked raz niekoho lubis nemas preco podvadzat ,..bodka...urcite neodpustam neveru.. :cry:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:...
Bol si už pred takúto situáciu postavený?
Ľahko sa hovorí o svojej hrdosti, neustúpčivosti. Nie ja by som jej neodpustil a pod.
Ale až keď sa to naozaj stane, ver, že hrdosť najprv nastúpi, ale po chvíli pôjde bokom...
Všetko prebolí. Úmrtie, hnev, podvedenie...Čas je ale veľmi dobrý lekár.
Hnev na prijateľku pominie, a zrazu zistíš že ti chýba a bez nej to nejako nejde.
Potom si na svoje silné reči o hrdosti ani nespomenieš.
Viem to, ja som bol presne taký istý. Mal som v tomto smere silné reči, ale keď som bol v tom, to už bolo trošku iné.
Teória je vždy pekná, ale prax je takmer vždy iná...
schw33k
Guru
Guru

Nie, vazne , cely zivot si za svojim stojim , az by ten vztah netrval dlhsie ako nejakych 7 rokov , proste nie .. som raz taky ,aj teraz prezivam vcelku dlhsi vztah , 3 roky , ale vazny a este aj teraz ked som mal s priatelkou debatu , o nevere ,tak jej aj teraz poviem , ze keby ma podviedla je koniec - okamzite , a ona je presne toho nazoru co ja , takze to plati aj z jej strany , bolo by to tazke , ale ked ta hnusne podje*e , nema co robit v tvojej blizkosti ... dokazal by som toho cloveka tak znenavidiet , ze by som mu NIKDY v zivote neodpustil a nenavist by neustupila , myslim ze sa poznam viac nez ty mna
A pravdu povediac , cudujem sa Ti , si mlady, iste si nemal nejaky 8 rocny vztah , a ona Ta podje*ala , a zobral si ju spat ... moj nazor
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

8 ročný vzťah som nemal, to je pravda. Poznáš sa určite lepšie ako poznám ja teba, o tom niet debát.
Ak to tak píšeš, asi to tak z tvojej strany bude.
Zasa ale aj ja mám už nejaký ten vzťah prekúsnutý, najdlhší bol niečo cez 3 rokov. :) Potom trochu kratšie.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

odpustil ale nezabudol. ja sa hnevat nebudem, ale ona by si hlavu buchala o stenu ze prisla o takeho fasa chlapca ako som ja, kvoli dajakemu trtkovi neohrabanemu. a ked je to jednorazova zalezitost tak zatlkat, zatlkat, zatlkat.
mozno ze ete bucha tu hlavu o stenu, co ja viem. bude ina, bude lepsia.pri dlhodobom vztahu, manzelstve by som odpustil,prekusol pokial by v tom neboli city, len cisto fyzicka zalezitost.
Napísať odpoveď