odstrániť zvuk
odstrániť zvuk
Ako odstránim jednu zvukovú stopu zo súboru .avi? Skúšal som VirtulDobMod ale tam mi to nejako blblo. A nechcelo mi to prehrať v CZ iba v ANG. A prehrávač napríklôad VLC mi to prehrá aj z CZ. Ale ta ANG je predvolena. Ja tam chcem iba CZ. A este ked som robil v tom VirtualDubMod a dal som to uložiť tak to ukladalo a malo to 40 GB. Neviem prečo.
potrebujem pomoc. Už som v koncoch. Díky. A sorry ak to je v zlej sekcii.
Ja som tam už skúšal asi všetko čo je tam napísané save... a stále mi to ukladá 40 GB... a ked si to dám prehrať v ANG mi to cez VirtualDubMod prehrá dobre ale ked tam dám CZ tak je ticho.Neviem prečo. Sa to tam tvári ako keby tam nai CZ nebolo. Ale v stream liste mám obe stopy. Ked zakážem ANG a CZ nechám tak je ticho. A na HDD 40 GB nemám..
tak to odskúšať nemôžem.
-
lekoklatik
VIP
v prehrávači to ide normálne.. len si to musím prepnúť na stopu 2... to je CZ.... a to v nastaveniach idem kuknúť....GothaR napísal:To kodovanie sa nastavuje kdesi v nastaveniach, nie pri ukladani. Tam to je tusim tak, zesi mozes vybrat kodek a potom je tam aj moznost ze ponechat povodny. btw ten CZ zvuk tam urcite je v normalnej hlasitosti? Skus sa na tu stopu prepnut v prehravaci, ci pojde normalne.
Už to ide.. díky moc GothaR...
//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2009, 19:18 )
všetko išlo v pohode.... ale ked som už robil ďalší film... tak to už nešlo... zvuk bol posunutý... nešlo to spraviť.. vždy ho nejako posunulo... A ked si to prehrám aj v ANG a aj CZ a si prepnem na CZ tak zvuk je v pohode. Ale ked odstranim ANG tak CZ je poposuvany roznymi smermi... neviem čo s tým môže byť....