odstrániť zvuk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mischooo
Expert
Expert

odstrániť zvuk

Príspevok od používateľa mischooo »

Ako odstránim jednu zvukovú stopu zo súboru .avi? Skúšal som VirtulDobMod ale tam mi to nejako blblo. A nechcelo mi to prehrať v CZ iba v ANG. A prehrávač napríklôad VLC mi to prehrá aj z CZ. Ale ta ANG je predvolena. Ja tam chcem iba CZ. A este ked som robil v tom VirtualDubMod a dal som to uložiť tak to ukladalo a malo to 40 GB. Neviem prečo. :oops: potrebujem pomoc. Už som v koncoch. Díky. A sorry ak to je v zlej sekcii.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Musi to ist cez VirtualDub :)
Tam tu stopu odstranis a potom das ulozit bez zmeny kodovania. Neviem ako sa to presne vola, ale tak som to robil aj ja. Tebe to totiz zacne ukladat ako ciste video, ale je tam aj moznost, ze samotne video necha v danom kodeku a iba zmeni zvuk.
mischooo
Expert
Expert

Ja som tam už skúšal asi všetko čo je tam napísané save... a stále mi to ukladá 40 GB... a ked si to dám prehrať v ANG mi to cez VirtualDubMod prehrá dobre ale ked tam dám CZ tak je ticho.Neviem prečo. Sa to tam tvári ako keby tam nai CZ nebolo. Ale v stream liste mám obe stopy. Ked zakážem ANG a CZ nechám tak je ticho. A na HDD 40 GB nemám.. :D tak to odskúšať nemôžem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To kodovanie sa nastavuje kdesi v nastaveniach, nie pri ukladani. Tam to je tusim tak, zesi mozes vybrat kodek a potom je tam aj moznost ze ponechat povodny. btw ten CZ zvuk tam urcite je v normalnej hlasitosti? Skus sa na tu stopu prepnut v prehravaci, ci pojde normalne.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Adobe premiere ti oddelí zvuk a video. Ale ak chceš napr. len nejakú zvukovú stopu tak nvm
mischooo
Expert
Expert

GothaR napísal:To kodovanie sa nastavuje kdesi v nastaveniach, nie pri ukladani. Tam to je tusim tak, zesi mozes vybrat kodek a potom je tam aj moznost ze ponechat povodny. btw ten CZ zvuk tam urcite je v normalnej hlasitosti? Skus sa na tu stopu prepnut v prehravaci, ci pojde normalne.
v prehrávači to ide normálne.. len si to musím prepnúť na stopu 2... to je CZ.... a to v nastaveniach idem kuknúť....

Už to ide.. díky moc GothaR... :)

//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2009, 19:18 )
všetko išlo v pohode.... ale ked som už robil ďalší film... tak to už nešlo... zvuk bol posunutý... nešlo to spraviť.. vždy ho nejako posunulo... A ked si to prehrám aj v ANG a aj CZ a si prepnem na CZ tak zvuk je v pohode. Ale ked odstranim ANG tak CZ je poposuvany roznymi smermi... neviem čo s tým môže byť....
Napísať odpoveď