Odtrhol som si znamienko
-
RonaldinoZA
Novice
Odtrhol som si znamienko
Ahoj. Stala sa mi neprijemna vec.
Holil som sa tam "dole" a zrazu som sa nechtiac trosku porezal. Tak som kaslal na to a ked som to pozrel zas som zistil, ZE SA MI ODTRHLO KUSOK zo znamienka a tiekla mi z tade krv.
Mam ist na kozne alebo mam na to kaslat? Pocul som, ze moze byt z toho rakovina.
(Na koznom si asi o mne pomyslia a este tam pracuje mlada lekarka)
Holil som sa tam "dole" a zrazu som sa nechtiac trosku porezal. Tak som kaslal na to a ked som to pozrel zas som zistil, ZE SA MI ODTRHLO KUSOK zo znamienka a tiekla mi z tade krv.
Mam ist na kozne alebo mam na to kaslat? Pocul som, ze moze byt z toho rakovina.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odtrhol som si znamienko
Vzdy lepsie, ako keby si tam dosiel s nejakym syfilisom.RonaldinoZA napísal:Ahoj. Stala sa mi neprijemna vec.
-
lekoklatik
VIP
Asi to ma do polovičky oholene a od toho zadreteho znamienka ďalej to má v "pôvodnom stave"DjBass napísal:Čo by si o tebe mali pomyslieť? Keď sa holíš tam dole? Veď to je normálne, nechceš byť ako orangutan, či?... Určite tam choď, nič za to nedáš a ani nebudeš myslieť na to, že sa ti postaví zo strachu, čo budeš mať.
To by som sa aj ja hanbil
Co si ho este ziadnej zenskej neukazal? Ber to tak ze minimalne 2 zeny ti ho pozru
ak nie viac, tak si daj nejaky dobry strih
Ale vazne ved jej nemusis hovorit pricom sa ti to stalo...proste povec ze sa ti odtrhol kusok znamienka a hotovo to ze si sa tam dole holil nie je az taka tragedia a urcite ta nebude povazovat za priekopnika v tejto oblasti
Keby sa aj nahodou opytala tak povec ze si zhadzoval zimny vohoz ako to robia zvery
Ale vazne ved jej nemusis hovorit pricom sa ti to stalo...proste povec ze sa ti odtrhol kusok znamienka a hotovo to ze si sa tam dole holil nie je az taka tragedia a urcite ta nebude povazovat za priekopnika v tejto oblasti
Keby sa aj nahodou opytala tak povec ze si zhadzoval zimny vohoz ako to robia zvery
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ades este nedostudoval?Mek napísal:Tiez neviem, preco maju v poslednom case ludia potrebu riesit svoje zdravotne problemy na fore. Ved doktor je tu od toho, aby pomohol, a je to odbornik. Ci sa pohybuju aj na tomto fore nejaki odbornici, neviem, viem len, ze su tu nejaki studenti mediciny, ze ades?
a typkovi: neboj to znamienko by nemalo byt nebezpecne....sak ak chces odfikni aj zvysok a mas o starost menej aspon
Taky tak sa mi to parkrat podarilo.lekoklatik napísal:Tiež som si raz "natrhol" znamienko. Bál som sa že z toho niečo bude. Nešiel som k lekárovi len som na to jednoducho zabudol. Rana sa akurát tak zacelila a zatiaľ som v poriadku.
Raz aj na Pohode tak reku vyskušám jediný klimatizovaný stan na festivale aka Poľnú nemocnicu armády SR. Lekár mi lakonicky nalepil leukoplast a poradil nech si to tam necham nech sa aspon tam nespalim.
Toť vsjo.
Ale ide hlavne o to ci krvacaju. Ak ano je to zle.energy00 napísal:Tiez som si par znamienok " poskodil " ale zatial som OUKEJ. Inac, daj si nejaky dobry strih ked uz pojdes k doktorke. A je to normalne. Tak ako keby ti isla frajerka co ja viem ku gynekologovi, tak ti ho proste vytrcis doktorke....