Odtrhol som si znamienko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RonaldinoZA
Novice
Novice

Odtrhol som si znamienko

Príspevok od používateľa RonaldinoZA »

Ahoj. Stala sa mi neprijemna vec.

Holil som sa tam "dole" a zrazu som sa nechtiac trosku porezal. Tak som kaslal na to a ked som to pozrel zas som zistil, ZE SA MI ODTRHLO KUSOK zo znamienka a tiekla mi z tade krv.

Mam ist na kozne alebo mam na to kaslat? Pocul som, ze moze byt z toho rakovina.

(Na koznom si asi o mne pomyslia a este tam pracuje mlada lekarka)
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Chod s tým na kozne pripadne k obvodnej a ta ta niekam posle. Spolužiak bol na ultrazvuku varlat a tiež sa bal a nakoniec zistil ze sa nemá čoho :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Kludne ži ďalej, sleduj to ak to nezačne byť čudné ničoho sa neboj :)
Mne na to doktor povedal, že ak je to normalne znamienko tak to nie je nič hrozne. :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

normalne tam chod, nic za to nedas, upokoji ta to. a co ked tam je mlada doktorka? co si len ta moze pomysliet? keby si ty videl, co vsetko ona uz zazila, nejaka napodobenina penisu ju nerozhodi :roll:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Odtrhol som si znamienko

Príspevok od používateľa pryja »

RonaldinoZA napísal:Ahoj. Stala sa mi neprijemna vec.

Holil som sa tam "dole" a zrazu som sa nechtiac trosku porezal. Tak som kaslal na to a ked som to pozrel zas som zistil, ZE SA MI ODTRHLO KUSOK zo znamienka a tiekla mi z tade krv.

Mam ist na kozne alebo mam na to kaslat? Pocul som, ze moze byt z toho rakovina.

(Na koznom si asi o mne pomyslia a este tam pracuje mlada lekarka)
Vzdy lepsie, ako keby si tam dosiel s nejakym syfilisom.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale veď to je práca tej lekárky pomáhať ľuďom aj v takýchto nie príliš príjemných situáciách. A to, že je mladá, by som bral ako výhodu :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Tiez neviem, preco maju v poslednom case ludia potrebu riesit svoje zdravotne problemy na fore. Ved doktor je tu od toho, aby pomohol, a je to odbornik. Ci sa pohybuju aj na tomto fore nejaki odbornici, neviem, viem len, ze su tu nejaki studenti mediciny, ze ades? :D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Čo by si o tebe mali pomyslieť? Keď sa holíš tam dole? Veď to je normálne, nechceš byť ako orangutan, či?... Určite tam choď, nič za to nedáš a ani nebudeš myslieť na to, že sa ti postaví zo strachu, čo budeš mať.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tiež som si raz "natrhol" znamienko. Bál som sa že z toho niečo bude. Nešiel som k lekárovi len som na to jednoducho zabudol. Rana sa akurát tak zacelila a zatiaľ som v poriadku.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

DjBass napísal:Čo by si o tebe mali pomyslieť? Keď sa holíš tam dole? Veď to je normálne, nechceš byť ako orangutan, či?... Určite tam choď, nič za to nedáš a ani nebudeš myslieť na to, že sa ti postaví zo strachu, čo budeš mať.
Asi to ma do polovičky oholene a od toho zadreteho znamienka ďalej to má v "pôvodnom stave" :D
To by som sa aj ja hanbil :oops:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Chlapec okrem teba nikto nezarasta a nikomu sa nestavia ko*ot ze?Nebud ako primitiv a chod za obvodnou.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Co si ho este ziadnej zenskej neukazal? Ber to tak ze minimalne 2 zeny ti ho pozru :) ak nie viac, tak si daj nejaky dobry strih :D
Ale vazne ved jej nemusis hovorit pricom sa ti to stalo...proste povec ze sa ti odtrhol kusok znamienka a hotovo to ze si sa tam dole holil nie je az taka tragedia a urcite ta nebude povazovat za priekopnika v tejto oblasti :)
Keby sa aj nahodou opytala tak povec ze si zhadzoval zimny vohoz ako to robia zvery :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Mek napísal:Tiez neviem, preco maju v poslednom case ludia potrebu riesit svoje zdravotne problemy na fore. Ved doktor je tu od toho, aby pomohol, a je to odbornik. Ci sa pohybuju aj na tomto fore nejaki odbornici, neviem, viem len, ze su tu nejaki studenti mediciny, ze ades? :D
ades este nedostudoval? :o
a typkovi: neboj to znamienko by nemalo byt nebezpecne....sak ak chces odfikni aj zvysok a mas o starost menej aspon :P :D
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Sak ale pre tu doktorku to je nič bežná vec rutina. Ona sa nebude smiať, veď každý boží deň jej rukami prejde desiatky cicín tak čo.
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robo244 »

Mama je sestricka a preto viem ze ak zo znamienka tecie krv je to velmi nebezbecne, urcite ak sa niekomu nieco taketo stane tak utekajte k doktorke. :dedko:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

lekoklatik napísal:Tiež som si raz "natrhol" znamienko. Bál som sa že z toho niečo bude. Nešiel som k lekárovi len som na to jednoducho zabudol. Rana sa akurát tak zacelila a zatiaľ som v poriadku.
Taky tak sa mi to parkrat podarilo.
Raz aj na Pohode tak reku vyskušám jediný klimatizovaný stan na festivale aka Poľnú nemocnicu armády SR. Lekár mi lakonicky nalepil leukoplast a poradil nech si to tam necham nech sa aspon tam nespalim.
Toť vsjo.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Je pravda ze ak sa ti odtrhne na chulostivo mieste tak moze byt problem a hlavne v okoli penisu kde mozes chytit infekciu alebo nejaku "Vystreko-infekciu" :D :censored: :aasmile23: :dedko:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tiez som si par znamienok " poskodil " ale zatial som OUKEJ. Inac, daj si nejaky dobry strih ked uz pojdes k doktorke. A je to normalne. Tak ako keby ti isla frajerka co ja viem ku gynekologovi, tak ti ho proste vytrcis doktorke.... :indian:
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robo244 »

energy00 napísal:Tiez som si par znamienok " poskodil " ale zatial som OUKEJ. Inac, daj si nejaky dobry strih ked uz pojdes k doktorke. A je to normalne. Tak ako keby ti isla frajerka co ja viem ku gynekologovi, tak ti ho proste vytrcis doktorke.... :indian:
Ale ide hlavne o to ci krvacaju. Ak ano je to zle.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Inak musim priznat ze podobny problem som mal aj ja. Ja som si nechtiac narazil Jeremiho a natrhol som si Vajicka na meko. To bola zura
Napísať odpoveď