tomek00 napísal:maju vtipne texty.. dobre albumy.. sice tie starsie su hm.. no take ake su ale novsie parada.. skoda ze sa rozpadli na ich hudbe som vyrastal...
Mne sa práveže viac páči trochu staršia tvorba... napr. na Dude Ranch sú skvelé veci.. (Untitled, Dammit, Voyeur, Josie, Pathetic, Enthused, Degenerate...)
Blink ma PANA bubenika Travisa ... fajn energicke napadite songy OFFspring je pramama neopunku a su podla mna super ( nááá nááá na-na-na náááá nááá na-na-na) a SUM41 je akesi spojenie tohoto setkeho ...
sum 41 su naaaj ...newim ae offspring ma nejak nechytili...(mozno par pesniciek...ae od sum 41 sa mi pacia wsetky takze neni o com )...no a heey blinkaci tiez nemaju chybu...
lol aj ked som uz daaaavno vyrastol z tohto zanru hudby tak mozem skonstatovat ze srdcu blizsi boli sum 41 [fat lip z OST ku american pie] nezabudnutelny song
dúfam, že sa na mňa nikto nenahnevá, ale mne sa nepáči ani jedna.tá hudba sa mi zdá tak pre mládež. ten blink 182, na nich som sa aspoň zasmiala, ale to je tak všetko. môj kamarát kedysi počúval offspring, ale už z toho vyrástol.
kukiak napísal:Tak co vravite na novy album od offspringu ?
Nechcel som pisat z euforie po prvom vypocuti, ale bolo to jedno =]
Podľa mňa je úžasny. Počuť tam stary dobry Offspring a pri tom je tam aj niečo nové.
A tie refrény ? Cože ? Z inej planéty
Chalani prekonali moje ocakavania.
kukiak napísal:Tak co vravite na novy album od offspringu ?
Absolutna pohodicka:)) super nic nepokazili hosi to som rad:) zatial ma najviac zaujala pesnicka A lot Like me... tesim sa na nich na rock for people yeah !
videl som koncert sum z japonska 2003 ...a u mna vedu ...energia, gule, ziadne falosne spievanie skoro ako cd ...no super ...offspring ma na par pesniciek sklamali ved to je kopia ich predoslej tvorby
v kazdom pripade offspring.......to je moja prva kapela ktoru som pocuval....ci verite ci nie pocuvam ich od 4 rokov od singla pretty fly(tusim tak sa vola)......ako maly som ich mal strasne rad...ked ich pocujem su to premna velmy pekne spoomienky