Offspring alebo Sum 41?
Offspring alebo Sum 41?
Mate radsej Offspring alebo Sum 41? Co je podla vas lepsie a znamejsie na Slovensku? Ja som za Offspring 
hadam Pretty Fly, nie?Steven666 napísal:jednoznažne Offspring, Butterfly to bola kedisy pecka
inak ja som jednoznacne za Offspring...Sum41 ma vobec neoslovili...aj ked Fat Lip je celkom pocuvatelne
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
seth82
Darca
Na offspringu som kedysi vyrastal, ked boli von albumy Ignition, Smash a Ixnay ON The Hombre (skladby You gotta keep em separated, alebo Gone Away, All I Want, to boli hitovky) - vtedy to bol este ten pravy offspring. Potom zacnuc od albumu Americana to s nimi slo dole vodou az dodnes. Blink je blbost plna preverznych ciciakov a od Sum41 sa mi pacila jedina pesnicka. tot vsio.
sám sipinacolada napísal: sum41 je na druhej strane uplne hovno
noo milujem obe kapeli ale mojmu srdcu je blizsie sum 41 :- ) novy album ma vcelku sklamal ale half hour of the power all kiler alebo does this look boli paradne albumi ,aj chuck bol dobry
-
kukiak
Addict
Som na tom podobne ako Kelko. Od offspringu sa mi paci mozno 5 pesniciek.. Od sumu nie je taka, ktora by sa mi nepacila.. Aj ked ako vravi Kelko, novy album je podla mna dost popovo ladeny. Ale satrsie, tvrdsie veci rulez!
Ale, velmi sa tesim na novy album offspringu, kt. by tu mal byt co nevidiet..
Ale, velmi sa tesim na novy album offspringu, kt. by tu mal byt co nevidiet..
aki perverzni ciciaci..?seth82 napísal:Na offspringu som kedysi vyrastal, ked boli von albumy Ignition, Smash a Ixnay ON The Hombre (skladby You gotta keep em separated, alebo Gone Away, All I Want, to boli hitovky) - vtedy to bol este ten pravy offspring. Potom zacnuc od albumu Americana to s nimi slo dole vodou az dodnes. Blink je blbost plna preverznych ciciakov a od Sum41 sa mi pacila jedina pesnicka. tot vsio.
ved oni maju riadne srandovne klipy podaktore kde si robia srandu z Backstreet Boys alebo z Britney...
maju vtipne texty.. dobre albumy.. sice tie starsie su hm.. no take ake su
aspoň vznikli dve fajn kapely z nich...