Old Dirty Bastard napísal:cele dni? snad cely život, nie? ty si mačaš prsty v chemoprene pravidelne?
no ono ked si zacnes tie nechty v chemoprene obzierat tak zo par dni, ver mi ze sa z toho zaseres, a potom zistis, ze aha?..skusim neobhryzat, a po case si mozes prestat chemoprenovat prsty , ale vazne....
bukelo napísal:no ono ked si zacnes tie nechty v chemoprene obzierat tak zo par dni, ver mi ze sa z toho zaseres, a potom zistis, ze aha?..skusim neobhryzat, a po case si mozes prestat chemoprenovat prsty , ale vazne....
a co ked Chemopren prehana?? Ja si tez obhryzam nechty a aj tu kozu okolo nechtu a mam to v pi*i ale nemam to obhryzane oz tak brutalne .............kamos ma nechty tak obhryzane ze to uz ako keby nemal nechty. A to je fakt
El Bastardo napísal:a co ked Chemopren prehana?? Ja si tez obhryzam nechty a aj tu kozu okolo nechtu a mam to v pi*i ale nemam to obhryzane oz tak brutalne .............kamos ma nechty tak obhryzane ze to uz ako keby nemal nechty. A to je fakt
vsak som pisal ze za z toho zaseres, a potom zistis, ze aha? uz to nebudem okusavat, lebo vzdy sa z toho doserem. Chapeme sa? O to ide, ze chemopren prehana.
bukelo napísal:vsak som pisal ze za z toho zaseres, a potom zistis, ze aha? uz to nebudem okusavat, lebo vzdy sa z toho doserem. Chapeme sa? O to ide, ze chemopren prehana.
aha sorry bracho tak sme sa nepochopili:D.................som si nemyslel ze je to doslovne :D
njn okusujem si dost.ani si nestriham nechty.si radsej okusem.nie je to z nervozity alebo co ako mi mama vravi.proste si ich okusujem.je to zlozvyk ale je to lepsie ako fajcenie
ja si tiez nicim zuby na tych vyrastkoch.. njn urcite s tym niekedy prestanem ale teraz nie lebo prave teraz sa snazim prestat fajcit (uz 2 tyzdne) a oba zlozvyky naraz sa zlikvidovat neda
Ja som nožnice na nechty nevidel asi 4roky a ruky mam strašne, už som sa snažil prestat asi 25krat a vždy nejak nato zabudnem a obkusujem zas ale neštve ma to.
ja tiez ako niektori pisu, ohryzam si nechty hocikde a hocikedy, a vacsinou ked mam tremu, ked neviem ulohu na pisomke z matiky, tak si ich obhryzam, niekedy ani nvm, ze si ich obhryzam
// tiez som sa snazil s tym prestat, ale strihat sa mi ich nechce, a tiez vypadaju hrozne
fizz napísal:Ja si nechty nastastie neohryzam a ani nezacnem, ale ak je tento zlozvyk dlhodoby moze sposobit vazne zdravotne komplikacie, pretoze na nechtoch/za nechtami sa usadza spina, latky zo vzduchu a tam je okrem ineho olovo, ktore je zdraviu velmi skodlive