Ohrýzanie nechtov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bukelo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bukelo »

Old Dirty Bastard napísal:cele dni? snad cely život, nie? ty si mačaš prsty v chemoprene pravidelne? :lol:
no ono ked si zacnes tie nechty v chemoprene obzierat tak zo par dni, ver mi ze sa z toho zaseres, a potom zistis, ze aha?..skusim neobhryzat, a po case si mozes prestat chemoprenovat prsty :), ale vazne....:lol:
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

bukelo napísal:no ono ked si zacnes tie nechty v chemoprene obzierat tak zo par dni, ver mi ze sa z toho zaseres, a potom zistis, ze aha?..skusim neobhryzat, a po case si mozes prestat chemoprenovat prsty :), ale vazne....:lol:
a co ked Chemopren prehana?? :D Ja si tez obhryzam nechty a aj tu kozu okolo nechtu a mam to v pi*i :lol: ale nemam to obhryzane oz tak brutalne .............kamos ma nechty tak obhryzane ze to uz ako keby nemal nechty. A to je fakt :aasmile19:
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

El Bastardo napísal:a co ked Chemopren prehana?? :D Ja si tez obhryzam nechty a aj tu kozu okolo nechtu a mam to v pi*i :lol: ale nemam to obhryzane oz tak brutalne .............kamos ma nechty tak obhryzane ze to uz ako keby nemal nechty. A to je fakt :aasmile19:
vsak som pisal ze za z toho zaseres, a potom zistis, ze aha? uz to nebudem okusavat, lebo vzdy sa z toho doserem. Chapeme sa? O to ide, ze chemopren prehana. :D
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

bukelo napísal:vsak som pisal ze za z toho zaseres, a potom zistis, ze aha? uz to nebudem okusavat, lebo vzdy sa z toho doserem. Chapeme sa? O to ide, ze chemopren prehana. :D
aha :D sorry bracho tak sme sa nepochopili:D.................som si nemyslel ze je to doslovne :D:D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

njn okusujem si dost.ani si nestriham nechty.si radsej okusem.nie je to z nervozity alebo co ako mi mama vravi.proste si ich okusujem.je to zlozvyk ale je to lepsie ako fajcenie 8)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

No tak musim sa priznat aj ja, nechty si okusujem hocikde a hocikedy, nestrihal som si ich azda nieco okolo roka. Snad ma to raz prejde. :D
mathe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mathe »

ja si tiez nicim zuby na tych vyrastkoch.. njn urcite s tym niekedy prestanem ale teraz nie lebo prave teraz sa snazim prestat fajcit (uz 2 tyzdne) a oba zlozvyky naraz sa zlikvidovat neda :)
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Ja som nožnice na nechty nevidel asi 4roky a ruky mam strašne, už som sa snažil prestat asi 25krat a vždy nejak nato zabudnem a obkusujem zas ale neštve ma to.
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Treba poprosit dakoho, aby vam zaviazal ruky za chrbtom ;)
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

ja tiez ako niektori pisu, ohryzam si nechty hocikde a hocikedy, a vacsinou ked mam tremu, ked neviem ulohu na pisomke z matiky, tak si ich obhryzam, niekedy ani nvm, ze si ich obhryzam :)
// tiez som sa snazil s tym prestat, ale strihat sa mi ich nechce, a tiez vypadaju hrozne :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

fizz napísal:Ja si nechty nastastie neohryzam a ani nezacnem, ale ak je tento zlozvyk dlhodoby moze sposobit vazne zdravotne komplikacie, pretoze na nechtoch/za nechtami sa usadza spina, latky zo vzduchu a tam je okrem ineho olovo, ktore je zdraviu velmi skodlive
Tak tak, ja radsej silnu kavu a cigaretu :wink:
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ohrýzanie nechtov

Príspevok od používateľa drdi21 »

BabySHAQ napísal:Trpite niekto tymto zlozvykom :?:
Ja si nechty ,, obkusavam ,, ked som nervozny a stve ma to :? . Co vy ?
ak chces stym prestat daj si ruky do pepru.fajne to boli astipe ja som to raz skusil .jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj to bola bolast :smt097
Napísať odpoveď