Okrsok 13
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
preco by yamakasi mali byt trapni? film mozno taky husty ako belle nemali ale kedysi belle s foucanom yamakasi zalozili ak sa nemylim... takze co sa LPK tyka su vsetci na velmi podobnej urovni... a k filmu - mne osobne sa velmi pacil, duo David + Cyril - to pre cloveka ako ja je viac menej zaruka kvality a aj sa to potvrdilo...
-
pinacolada
Guru wannabe
no yamakasi nebol trapny film kvoli nim ale skor kvoli samotnemu spracovaniu.bolo to zdlhave,nudne,zapletka v jednotke bola uplne stupidna a v dvojke uplne nezrozumitelna.a dvojku robili na lanach takze este viac straca na svojom care.okrsok 13 bol presny opak.fakt velmi pozeratelne.Maki napísal:preco by yamakasi mali byt trapni? film mozno taky husty ako belle nemali ale kedysi belle s foucanom yamakasi zalozili ak sa nemylim... takze co sa LPK tyka su vsetci na velmi podobnej urovni... a k filmu - mne osobne sa velmi pacil, duo David + Cyril - to pre cloveka ako ja je viac menej zaruka kvality a aj sa to potvrdilo...
ps.ja som nekomentoval vykony parkouristov ale film celkovo
Re: Okrsok 13
je to uz dost stary film 2003Explo!D napísal:vydeli ste? podla mna uplne super film, dobry dej, dobre bitky, dobry parkour, co nan hovorite vy? ja som sa uz vyjadril.
-
Explo!D
Darca
Re: Okrsok 13
Vela filmov je starych, ale stale dobrych.Lukáš Kumančík napísal:je to uz dost stary film 2003
-
Step256
Medium Star
Explo!D ma pravdu ... vlastne ked si to tak zoberiem tak posledne 2 roky sa nevyrobil nejaky film kt. by ma vazne ocaril, zanechal vo mne emocie... atd... ale zoberem si do ruk nejake dvd z dajme tomu 1991 a len s otvorenou pusou cumim takze asi tak i ked nevravim ze terajsie filmi su zle ale na tuto technicku dobu a popularite hercov by mali byt lepsie..
a ted s5 k teme : pozriet sa to dalo dokonca som to videl 2 ci 3 krat? takze asi tolko
a ted s5 k teme : pozriet sa to dalo dokonca som to videl 2 ci 3 krat? takze asi tolko
-
audiotrack
VIP
-
susenejablko
Light Star
mas pravdu, ale nie zas onicom, ale povedal by som priemer co sa tyka svetoveho formatu... a kedze sa tvarim ze som traceur (parkourista) tak musim povedat ze David Belle (nie Bell...stava sa...) je proste elita spolu s Raffaellim...audiotrack napísal:už tu o tomto filme bola diskusia, no nejak som ju nenašiel (asi je už zmazaná). Ten film je dobrý, miestami trochu (dosť) prehnaný. Je to film ktorý ľudia pozerajú pre efekty a akciu, no ja osobne by som si ho už teraz nepozrel znovu, lebo dejovo je oničom.
a kusok odveci pocul som o nejakom filme-bondovke, neviem ako sa vola, ale tam je Foucan (taky cernoch) a tiez si tam zaskace po leseni...ak by niekto vedel, ako sa vola, prijimam SS....
-
susenejablko
Light Star