Okrsok 13

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Explo!D
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Okrsok 13

Príspevok od používateľa Explo!D »

vydeli ste? podla mna uplne super film, dobry dej, dobre bitky, dobry parkour, co nan hovorite vy? ja som sa uz vyjadril. :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Jj slusny film ,btw je to Le Parkour a ne parkeur... Hej bell je aj dobry herec+ super kusky respect... Ale nejaky extra dobry film nie taka odychovka,ale na velmi slusnej urovni.. a super OST :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no jooo...super vec.oproti trapnym yamakasim parada.bell vie ako na to.ani rafaelli nebol zly to sa musi nechat
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

preco by yamakasi mali byt trapni? film mozno taky husty ako belle nemali ale kedysi belle s foucanom yamakasi zalozili ak sa nemylim... takze co sa LPK tyka su vsetci na velmi podobnej urovni... a k filmu - mne osobne sa velmi pacil, duo David + Cyril - to pre cloveka ako ja je viac menej zaruka kvality a aj sa to potvrdilo...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Maki napísal:preco by yamakasi mali byt trapni? film mozno taky husty ako belle nemali ale kedysi belle s foucanom yamakasi zalozili ak sa nemylim... takze co sa LPK tyka su vsetci na velmi podobnej urovni... a k filmu - mne osobne sa velmi pacil, duo David + Cyril - to pre cloveka ako ja je viac menej zaruka kvality a aj sa to potvrdilo...
no yamakasi nebol trapny film kvoli nim ale skor kvoli samotnemu spracovaniu.bolo to zdlhave,nudne,zapletka v jednotke bola uplne stupidna a v dvojke uplne nezrozumitelna.a dvojku robili na lanach takze este viac straca na svojom care.okrsok 13 bol presny opak.fakt velmi pozeratelne.
ps.ja som nekomentoval vykony parkouristov ale film celkovo
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak ano - ale zalezi ze kvoli comu film sledujes.. ja som to nekukal kvoli zapletke - ktora fakt bola trapna ale kvoli LPK - to iste aj v dvojke a ta ma kvoli tym lanam dost sklamala, ale dalo sa to pozret.. a Banlieue 13 je co sa tyka vykonov uplne super, co sa tyka deja - trosku blbost..
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Cyril Raffaeli, to uz hovorime same za seba. Super film, hlavne tie casti s Le Parkour.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Re: Okrsok 13

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Explo!D napísal:vydeli ste? podla mna uplne super film, dobry dej, dobre bitky, dobry parkour, co nan hovorite vy? ja som sa uz vyjadril. :)
je to uz dost stary film 2003
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

velmi dobry film a ten parkour je tam brutalny
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Okrsok 13

Príspevok od používateľa Explo!D »

Lukáš Kumančík napísal:je to uz dost stary film 2003
Vela filmov je starych, ale stale dobrych.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

Explo!D ma pravdu ... vlastne ked si to tak zoberiem tak posledne 2 roky sa nevyrobil nejaky film kt. by ma vazne ocaril, zanechal vo mne emocie... atd... ale zoberem si do ruk nejake dvd z dajme tomu 1991 a len s otvorenou pusou cumim takze asi tak i ked nevravim ze terajsie filmi su zle ale na tuto technicku dobu a popularite hercov by mali byt lepsie..

a ted s5 k teme : pozriet sa to dalo dokonca som to videl 2 ci 3 krat? takze asi tolko :?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Jo parkour je super, inak neviete ci "Prepadnutie 13. Okrsku" je nejake pokracovanie, alebo to ma nejaky suvis s tym? Bo som to videl a neviem ci to je nieco ako pokracovanie ci nieco uplne ine..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

už tu o tomto filme bola diskusia, no nejak som ju nenašiel (asi je už zmazaná). Ten film je dobrý, miestami trochu (dosť) prehnaný. Je to film ktorý ľudia pozerajú pre efekty a akciu, no ja osobne by som si ho už teraz nepozrel znovu, lebo dejovo je oničom.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

sirmisoturbo napísal:Jo parkour je super, inak neviete ci "Prepadnutie 13. Okrsku" je nejake pokracovanie, alebo to ma nejaky suvis s tym? Bo som to videl a neviem ci to je nieco ako pokracovanie ci nieco uplne ine..
nieje to pokracovanie je to uplne iny film ale tiez sa mi celkom pacil...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

audiotrack napísal:už tu o tomto filme bola diskusia, no nejak som ju nenašiel (asi je už zmazaná). Ten film je dobrý, miestami trochu (dosť) prehnaný. Je to film ktorý ľudia pozerajú pre efekty a akciu, no ja osobne by som si ho už teraz nepozrel znovu, lebo dejovo je oničom.
mas pravdu, ale nie zas onicom, ale povedal by som priemer co sa tyka svetoveho formatu... a kedze sa tvarim ze som traceur (parkourista) tak musim povedat ze David Belle (nie Bell...stava sa...) je proste elita spolu s Raffaellim...

a kusok odveci pocul som o nejakom filme-bondovke, neviem ako sa vola, ale tam je Foucan (taky cernoch) a tiez si tam zaskace po leseni...ak by niekto vedel, ako sa vola, prijimam SS....
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

aj ja si myslím že parkour je na podobnej úrovni....
film je dobrý ale najlepší je parkour keďže aj ja sa tomu snažím venovať :happyrespect:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Jaky parkourista to kombo cez to okno... Perfect film ;)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

hej videl som ho uz davnejsie a podla mna ten dej bol dost nerealny v normalnom svete :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

celkom dobry, no v dnesnej dobe by som povedal, ze nicim vynimocny film ... niektore sceny su dobree :happyrespect:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

miso2911 napísal:hej videl som ho uz davnejsie a podla mna ten dej bol dost nerealny v normalnom svete :)
povedz mi nejaky (dobrý) film ktoy je realny v normalnom svete...urcite je toto realnejsie ako napr. take Air Force One alebo podobne <>oviny...
Napísať odpoveď