Mám prosbu. Potřeboval bych poradit s graf. kartou ATI Radeon 9600.
Chci si nainstalovat omega drivery , ale nevím jestli musím odinstalovat
Catalyst. Má s tím někdo zkušenosti ? A je po naistalování těchto driveru nějaký znatelný nárust výkonu? Děkuji .
ja som najprv odinstaloval catalyst a nainstaloval omega drivery .....
ked som porovnaval fps v hrach s catalyst a omega drivers tak pri omega drives som mal ftps asi o 10 viac tak si vyvod zaver
ja by som to skor povedal takto, pokial mas grafiku, ktora je ovladacmi zamknuta proti taktovaniu, tak omegy tuto ochranu odstanuju, takze ziskas o dost viac fps
sundevil napísal:ja by som to skor povedal takto, pokial mas grafiku, ktora je ovladacmi zamknuta proti taktovaniu, tak omegy tuto ochranu odstanuju, takze ziskas o dost viac fps
najskor by som rad podotkol ze je dobre okrem odinstalovania pouzit drivercleaner.
mne osobne omegy vykon velmi nezvysili, ale niektore su stabilnejsie pri taktovani(mam taky pocit ze tie na baze verzie catalyst 6.3)
po 2 mesiacoch som sa vratil ku catalystom pretoze pre mna nemali omegy vyznam.
spect napísal:Ja mam Sapphire RADEON 9600 XT pomoze mi omega? Nevi nekdo?
aj ja mam Saphire radeon 9600XT. A co tym myslis ci ti pomoze? v novych hrach tazko, v starych mozno, ale ked si pozries testy, tak rozdiely su hlavne v novych kartach sem tam o par FPS, zalezi aj od hry, takze ak mas catalysty origos tak je to jedno.
Skusal som mnoho krat ... niekedy boli stablnejsie, niekedy robili problemy... rozne podla verzie a aj podla spustenej aplikacie. Pokial ale cakas ze vdaka tymto driverom rozbehas hru ktora ti na catalistoch nejde tak budes sklamany... rozdiely sa zvyknu pohybovat v malich %. Btw: ako uz bolo spominane, takisto odporucam vzdy pri meneni driverov pouzit drivercleaner
moj nazor znie ze ja by som nikdy ziadne modovane ovldace nepouzival ale pekne pouzil oficialny zo stranky vyrobcu a potom vyhladal prislusnu utilitu na ladenie , tie omega su zvycajne uz prednastavene na urcite vykony a kvality , moze to mat narast vykonu ale aj prepad , dalej to je uz na tebe
Ludia ja mam ATI Radeon 9600 a chcel by som nejak omega driver ale neviem aky bude vyhodny pre moju grafiku pls pomozte alebo nejaky programcek na taktnutie pls bo potrebujem zvysit vykon a pamet ale tak aby mi stacilo chladenie mam chladic a na tom ventilator prirobeny
Ravenman napísal:moj nazor znie ze ja by som nikdy ziadne modovane ovldace nepouzival ale pekne pouzil oficialny zo stranky vyrobcu a potom vyhladal prislusnu utilitu na ladenie , tie omega su zvycajne uz prednastavene na urcite vykony a kvality , moze to mat narast vykonu ale aj prepad , dalej to je uz na tebe
a co ked oficialny ovladac na tvoju kartu kasle? s omegami som spokojny .. aspon ze mi to ide, narozdiel od catalystov