openTTD
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: openTTD
Takze bezime od zaciatku 
-
Space5800
Medium Professional
Pekneee
Rýchlo využite situaciu kym nenabehne curuj 
Neda sa mi napojit. Pise server offline.masterdead napísal:Takze bezime od zaciatku
-
Space5800
Medium Professional
ďalši reset... idu sa meniť nastavenia
Potom napíšte kedy je server online
-
masterdead
SysAdmin
Takze upravil som cfg:
Lietadla: 20ks
Vlaky: 100ks
Vozidla: 200ks
Spajanie stanic experimentalne vypnute
Znizenie priemyslu, havarie lietadiel som vypol, dlzka stanic 12 a este nejake drobnosti.
Rychlost hry sa mi ale stale nepodarilo zmenit
Have fun
Lietadla: 20ks
Vlaky: 100ks
Vozidla: 200ks
Spajanie stanic experimentalne vypnute
Znizenie priemyslu, havarie lietadiel som vypol, dlzka stanic 12 a este nejake drobnosti.
Rychlost hry sa mi ale stale nepodarilo zmenit
Have fun
Vdaka 
-
Space5800
Medium Professional
fuuuuuj 
lietadla 5ks... vlaky aspoň 200 !
lietadla 5ks... vlaky aspoň 200 !
-
jamesiq
Medium Star
Len dotoho
Bude pomala hra s pomalymi vlakmi
do kelu zahral by som si s vami tiež ale musím chodiť do roboty 
Ten server hrozne laguje a to je tam len 8 spolocnosti.
-
hojko
Site Admin
masterdead: Skoda, ze si nedal zimnu mapku, tesil som sa na nu. Inak mam taky pocit, ze hoci sa znizil priemysel, tak teraz su potrebne stanice blizko vedla seba, teda bana je blizko elektrarne, zelezna ruda vedla oceliarne atd..., cize je to na par klikov spravit kolajnice. Neviem, ci to tak vygenerovalo alebo si menil aj nastavenia.
icefiresr: Server laguje len obcas, ked dojde k necakanemu pretazeniu.
Curuj: Prvy v tabulke je dost relativny pojem, pretoze ak pozeras grafy spolocnosti, tak sa neustale menia. Vcera v noci som bol prvy ja, viacmenej sme sa predbiehali. Ked som aktivny, tak rating ide hore, ked nie som, tak ide dole. A takto sa to stale meni a meni. Pokial ide o tvoj styl hrania, je mozno pre teba pekny a vidiet, ze to vies hrat, ale mne osobne sa to vobec nepaci a mam radsej jednoduchy styl hry. Ak si chces hrat tym stylom ako si hral, tak asi bude lepsie, ak pojdes na nejaky hardcore server s este vacsou mapkou, kde je viacej hracov a stavaju este vacsie stanice...
icefiresr: Server laguje len obcas, ked dojde k necakanemu pretazeniu.
Curuj: Prvy v tabulke je dost relativny pojem, pretoze ak pozeras grafy spolocnosti, tak sa neustale menia. Vcera v noci som bol prvy ja, viacmenej sme sa predbiehali. Ked som aktivny, tak rating ide hore, ked nie som, tak ide dole. A takto sa to stale meni a meni. Pokial ide o tvoj styl hrania, je mozno pre teba pekny a vidiet, ze to vies hrat, ale mne osobne sa to vobec nepaci a mam radsej jednoduchy styl hry. Ak si chces hrat tym stylom ako si hral, tak asi bude lepsie, ak pojdes na nejaky hardcore server s este vacsou mapkou, kde je viacej hracov a stavaju este vacsie stanice...
na rating vplýva veľa vecí. aktuálna aktivita s tým moc nesúvisí. čo sa týka štýlov hrania, považujem ten tvoj a ostatných za staromódny, ked to inak nešlo. to som sem tuším už písal... škoda, mohla to byť dobrá hra na tom serverihojko napísal:Curuj: Prvy v tabulke je dost relativny pojem, pretoze ak pozeras grafy spolocnosti, tak sa neustale menia. Vcera v noci som bol prvy ja, viacmenej sme sa predbiehali. Ked som aktivny, tak rating ide hore, ked nie som, tak ide dole. A takto sa to stale meni a meni. Pokial ide o tvoj styl hrania, je mozno pre teba pekny a vidiet, ze to vies hrat, ale mne osobne sa to vobec nepaci a mam radsej jednoduchy styl hry. Ak si chces hrat tym stylom ako si hral, tak asi bude lepsie, ak pojdes na nejaky hardcore server s este vacsou mapkou, kde je viacej hracov a stavaju este vacsie stanice...
-
hojko
Site Admin
V noci som trochu staval a ako sa pozeram, tak skok v obtiaznosti je vyrazny. Menej priemyslu, pomalsie zvysovanie produkcie atd...
Obtiaznost je konecne fajn. A naozaj Curuj, skus nejaky iny server, toto je skor oddychove hranie 
Vcera vecer tam boli inak len 2 a hrozne to lagovalo
Vcera vecer tam boli inak len 2 a hrozne to lagovalo
-
Space5800
Medium Professional
Kto je Player? rezervoval si pozemok okolo mojich malych letisk...idiot.. a ja tam teraz nemožem nič dostavať...
//Vidím že mi to urobil aj hojko...no parada
//povolte aspoň spajanie stanic
//Vidím že mi to urobil aj hojko...no parada
//povolte aspoň spajanie stanic
Space, to som bol ja
Urobil som to vsade. Eliminujem konkurenciu 
BTW na tych pozemkoch pestujem mrkvu.
BTW na tych pozemkoch pestujem mrkvu.
-
Space5800
Medium Professional