no ved ti tam pise ze to mas nastavit v Nastaveniachp4ra napísal:Tuto to je:
Napr. kliknem na nieco na ankete:
A zobrazi sa mi toto:
jj toto bude fungovat ked je flash vlozeny ako <object> ... pre spravne zobrazovanie priamych odkazov na .swf treba este nastavit: Tools->Preferences->Advanced->Download (odskrtnut Hide file types opend with opera) ... najst swf ->Edit a zvolit Use Plugin (Shockwave-Flash , ten co si nainstaloval)p4ra napísal:www.macromedia.com - Get Macromedia Flash Player - nainstaluj si ho a on sa automaticky integruje do vsetkych prehliadacov v tvojom PC. Posledna verzia je 8.0
myslim ze sa to neda .. teda aspon naposledy co som to pouzil sa to zrejme nedalo (8.0)krija: No poviem ti, ze si uz pomaly zacinam zvykat. Najma tie skratky s mysou ma potesili. Som zvedavy, co ma este prekvapi. Teraz skusam Hlasovy modul.
Viete mi niekto povedat, ci sa da prerobit ten anglicky hlas na slovensky? Cize ci to mozem ja nahovorit? A ci mozem doplnit nejake prikazy (napr. ak poviem hojko, tak sa mi otvori www.hojko.sk).
a btw mysacie gesta rulezzz .. bez nich si uz neviem surovanie predstavit ... ked musim pustit IE tak sa citim ako bez ruky a vkuse robim gesta
a este ma napadlo ... ak sa chcete vyhrat z nastaveniami tak zadajte adresu
Kód: Vybrať všetko
opera:config