OPERACNE SYSTEMY

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: OPERACNE SYSTEMY

Príspevok od používateľa seth82 »

Smartphony som mal iba v posledných 5tich rokoch, keď sa to už celé začalo rozbiehať. Ako prvý som mal Samsung I300 s WM2003SE, s ktorým som bol maximálne spokojný a slúžil dobre, hoci je treba napísať, že vďaka internému HDD sa dostal dva krát do opravy. Avšak na tú dobu dokázal zázraky, napríklad 1,4GB DivX prehral bez konverzie a naťahovačiek. Na to prišla s veľkým nešťastím Blackberry (tuším to bola 8300), po 3 týždňoch som to zahodil a dodnes sa hanbím, že som sa dal na niečo také nahovoriť. Pár týždňov na to prišiel najväčší FAIL v posledných rokoch - Nokia E90, so Symbianom S60v3. Hovadina ako gumený rebrík, nedalo sa s tým ani pracovať, ani zabávať a v niektorých prípadoch ani telefonovať (zamŕzanie). Po 2 mesiacoch šla na eBay, kde som mal neskutočné šťastie a kúpil ju odo mňa nejaký manažér, ktorému odišla, za 500 libier (tú cenu som iba tak strelil a na moje prekvapenie sa niekto aj chytil). No a keďže som nebol spokojný s výberom telefónov v UK (vtedy bolo dostupné HTC s takou malou modrou guľôčkou a WM5.0 tuším), tak som si z USA objednal iPhone prvej generácie, pár týždňov po jeho vydaní. Apple som nemal nejako v láske a riskoval som. Urobil som ale dobre, na najlbližšie 3 roky som vystriedal 2 jablkové kraxne. No ale keďže často cestujem, tak mi iTunes s celým prije*** systémom transféru videa a muziky vyliezol na city a rozhodol som sa pre Android, s ktorým som maximálne spokojný, pričom Galaxy S má jednu časť menu celkom podobnú iPhone, takže v podstate som zmenil iba OS...Oba systémy, aj iOS a aj Android majú svoje klady a zápory a závisí iba na užívateľovi, čo mu viac vyhovuje. V každom prípade do WM by som už asi nešiel a na milión percent už v živote do Symbianu, nech už má akékoľvek označenie a nech je v akomkoľvek hardvéri.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: OPERACNE SYSTEMY

Príspevok od používateľa guess.whoo »

axxis napísal:Stopa:
1 - ked si kupujes android telefon obycajne vies ci budes moct upgradovat na vyssiu verziu alebo nie. osobne som este nevidel telefon, u ktoreho to nebolo zname. Napr. ked si kupis Xperiu mini vies 100%-tne, ze hore to uz nepojde a je cisto Tvoja volba, ze chces A1.6
akoze nepojde hore? na Q4 v Kanade predstavia android 2.1 pre x10 a x10 mini a to bude o 3 tyzdne az mesiac
Napísať odpoveď