Dostal sa mi do ruk mobil HTC HD2 ktory mal prasknuty display ( digitizer nefungoval ale display este svietil a zobrazoval co malupil som z ebayu novy display, mobil rozobral a nasadil display. Mobil som mal este napol rozobrany ked som ho skusal, vsetko nabehlo OK tak som ho vypol ze ho zmontujem dokopy. Ale mal ked som sa snazil dat tu kostru do obalu tak mi tam nieco zavadzalo a musel som ho znova rozobrat. Vsetko som nahodil ako malo byt a pri zapnuti uz zobrazoval mobil troska inak/nekvalitnejsie farby. tak som to znova rozobral a dosiel som nato ze som pravdepodobne znova prerusil kontakty na tom plochom kabli co vedie z display-a do dosky pretoze ten vystup je na takom blbom mieste ze ten kabel bolo treba ohnut o 180 stupnov a pri skladani tel. naspat sa este ta cast kabla lisovala s displayom a doskou.
Ten kabel je dakeho takehoto typu http://image.made-in-china.com/2f0j00vS ... G-BL20.jpg
Chcem sa preto spytat ci neexistuje daky sposob akoby sa to dalo opravit. Niesom si isty ci tie kotakty niesu zo zlata+ daka zliatina.
Oprava LCD display-a na HTC HD2
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Oprava LCD display-a na HTC HD2
moznosti opravy existuju, ale len aj je zla 1-2cesty
ak ho mas poskodeny nikto nebude hladat ktora cesta je zla takze musis kupit len novy lcd
ak ho mas poskodeny nikto nebude hladat ktora cesta je zla takze musis kupit len novy lcd
Rozmyslal som teraz keby som tu jemnu cast flexu zbrusil smirglom alebo niecim podobnym postupne jeden po druhom, skusil ich pripajkovat a zalakoval niecim.
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano tak sa to da, ale neviem si prestavit ze budes opravovat vsetky cesty
naviac na ten flex moc nejde pajkovat, pouzivaju sa vodive laky
naviac na ten flex moc nejde pajkovat, pouzivaju sa vodive laky