Optima II

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

No tak ja tam skocim cez leto, ked pridem domov, ale tak som rad Optimu som mal najradsej, tak dufam ze zmena nesmerovala k horsiemu... :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Vcera som bol pozriet, parkovisko bolo aj vcera uplne preplnene, horko-tazko sme zaparkovali. Trochu tam kazia dojem tie rozostavane obchody, ale celkovy dojem bol fajn. No aj tak mojim najoblubenejsim ostava Avion v BA
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No tak ale musis Miro uznat, ze optima bola to jedine v Kosiciach co sa aspon trochu podobalo obchodnemu centru - teda mallu.
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cavour »

Akoze sorry tomu co sa cuduje ze kolko stoji kino. Co by ste kolko dali? za 100 ako inde? v druzbe a podobne co pocujem viac pukance ako film? konecne poriadne kino aj v KE
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Fabo napísal:No tak ale musis Miro uznat, ze optima bola to jedine v Kosiciach co sa aspon trochu podobalo obchodnemu centru - teda mallu.
aha a naco nam je obchoďák ktory sa podoba mallu ? :lol: ja chcem obchodne centrum kde je co najmenej butikov v ktorom maju dokopy 4 tricka, 6 mikin, 8 parov topanok a ked vsetko ukradnes tak skoda je stotisicova :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak zase obchodak tak nejak patri k velkemu mestu... Tym som chcel povedat to, ze Carrefour napriklad ma k obchodaku daleko....
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mirak2 napísal:aha a naco nam je obchoďák ktory sa podoba mallu ? :lol: ja chcem obchodne centrum kde je co najmenej butikov v ktorom maju dokopy 4 tricka, 6 mikin, 8 parov topanok a ked vsetko ukradnes tak skoda je stotisicova :lol:
ja ked chodim do optimy tak jedine koli handram a ked som hladny tak mc :roll:
no a co ze ceny su drahe tak bolo a tak to aj bude... (kedze v optime nemaju chin-chang.sun)
Napísať odpoveď