Vcera som bol pozriet, parkovisko bolo aj vcera uplne preplnene, horko-tazko sme zaparkovali. Trochu tam kazia dojem tie rozostavane obchody, ale celkovy dojem bol fajn. No aj tak mojim najoblubenejsim ostava Avion v BA
Akoze sorry tomu co sa cuduje ze kolko stoji kino. Co by ste kolko dali? za 100 ako inde? v druzbe a podobne co pocujem viac pukance ako film? konecne poriadne kino aj v KE
Fabo napísal:No tak ale musis Miro uznat, ze optima bola to jedine v Kosiciach co sa aspon trochu podobalo obchodnemu centru - teda mallu.
aha a naco nam je obchoďák ktory sa podoba mallu ? ja chcem obchodne centrum kde je co najmenej butikov v ktorom maju dokopy 4 tricka, 6 mikin, 8 parov topanok a ked vsetko ukradnes tak skoda je stotisicova
mirak2 napísal:aha a naco nam je obchoďák ktory sa podoba mallu ? ja chcem obchodne centrum kde je co najmenej butikov v ktorom maju dokopy 4 tricka, 6 mikin, 8 parov topanok a ked vsetko ukradnes tak skoda je stotisicova
ja ked chodim do optimy tak jedine koli handram a ked som hladny tak mc
no a co ze ceny su drahe tak bolo a tak to aj bude... (kedze v optime nemaju chin-chang.sun)