Skusal si prepinat 2G/3G ?
Napis im na technicku podporu,svoje cislo a popis problemu a oni uz si skontroluju svoje vysielace cez ktore si realizoval hovory.
Nemyslim si, ze je to pre nich nejak extremne vyhodne, nakolko vela ludi vyuziva pausalovu turistiku
Radsej budu mat mensi zisk,akokeby zakaznik preniesol cislo a uz by sa spät nevratil..
maju v ponuke cez eshop 700mb za 2e tak sprav tak ako vsetci: prenesies cislo, vezmes sovu 5 a k tomu ten internet. teda budes mat (pausal za 5e) + (internet za 2e) - (prenos cisla 5e) = 2e mesacne. (ano, nudim sa, tak pisem farebne )
//teraz pozeram, ze pri sove 5 to uz nie je. Plati to len pri sove 10. Potvory, uz to zrusili
Je normálne všade alebo len v Orange že si účtujú za hovor na Orange infocentrum(1,20e za hovor) a hovor na zákaznícku linku 9m 33s (0,48e)? Či som ja mimo
Btw: aké máte skúsenosti s retenciou Orange, respektíve v ktorej predajni (Ba, západne slovensko) sú najochotnejší udržať si dlhoročných zákazníkov? Chcem vyššie dáta, ale zase prevolám veľmi málo a žiadny z ich paušálov sa mi neoplatí.
mam sovu + nejaky ten vacsi balik internetu. Riesil som to tak, ze som si to spocital cez internet, pozrel kde maju na pobocke telefon aky chcem, a isiel tam s tym, ze chcem presne toto toto a toto, co ma vyjst tolko a tolko. Bolo to bez akehokolvek problemu, az na drobny detail, ze im nepresla kreditka terminalom, tak som vybehol do bankomatu. Este tam dokonca so mnou sedeli aj 15 minut po zatvaracke kym sa vsetko spravilo.
Taka zaujimavost. Preniesol som cislo do FunFonu takze mam 500mb mesacne na pol roka zadara. Kredit, ziadny pausal. Pred par dnami v noci som precerpal limit, zvolil ze nechcem zaplatit za dalsie data ale pokracovat s pomalsou rychlostou. No net ide stale plnou rychlostou, momentalne 16mb/s. Dufam ze sa nemusim bat dakej extra platby (ale zrejme nie)
S tymto priamo v Orange skusenosti nemam, kedze som v nom este len 4 mesiace, no nieco podobne sa mi stalo v O2.
Uz mi pretiekol pohar trpezlivosti tak som sa v maji rozhodol preniest si cislo z O2 do Orange. Vsetko som spravil cez internet, nebol som ani minutu na nejakej predajni. Robil som to v piatok, a od pondelka zacali telefonaty z O2 od milych dám, ze preco si prenasam cislo, s cim nie som spokojny, ze mi spravia pausal na mieru a proste tieto omacky - boli ochotni dat mi ten ich Gold pausal co ho maju bezne za 30e, za 15e a to este aj s nejakymi XY bonusmi navyse, vsetko za 15e. 4 dni po sebe mi volali 4 rozne zeny, no s tym istym obsahom telefonatu. Kazdej jednej som povedal, ze ponuka sa mi paci, ale ked mi jednoducho nevedia zabezpecit aspon dostatocny 2G signal (to bol hlavny dovod preco som od nich odisiel), tak ze mi tu mozu nukat aj platinovy pausal hoci zadarmo, nevzal by som to. Piatok som uz od nich mal pokoj - za ten tyzden prebehli uz vsetky papierovacky medzi O2 a Orangeom a odvtedy som (zatial) spokojnym uzivatelom Orange sluzieb.
Cize odporucam ti - skus to tak, ako si sam vravel, ze ich jednoducho postras s prenosom cisla k inemu operatorovi, mali by "zmaknut".