Orange ponuka mobilov

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

audiotrack napísal:ale má dôvod. Zabúdaš na nového operátora. Aj orange si chce ešte nahrabať zákazníkov a tým si zabezpečí že ich bude mať najbližšie dva roky
Podla akcie ani nie :) Komu teraz konci akcia, tak nebude cakat este polroka (realne mozno aj dlhsie) na prvu ponuku O2, ktora ani nemusi byt vyhodna.
O2 a narodny roaming nemoze byt konkurencieshchopny, dokial si nevybuduju svoju vlastnu siet, co skor ako o dva roky aj tak nebude. OR a TM si stanovia ceny za prenajom svojich sieti tak, aby udrzovali O2 v co najsabsej pozicii. Ved o tom je kseft.
Ja to vidim tak, ze sa este raz upisem a potom sa uvidi ...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

audiotrack napísal:ale má dôvod. Zabúdaš na nového operátora. Aj orange si chce ešte nahrabať zákazníkov a tým si zabezpečí že ich bude mať najbližšie dva roky
pochybujem ze ak ked bude mat O2 nejaku dobru ponuku tak ze vsetci co im bude koncit viazanost u OR alebo TM prejdu k nim ... a OR a TM budu musiet tiez nieco vymysliet aby mohli O2 konkurovat (ak by prisiel s nejakou brutalnou akciou)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

a n70?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

a co tak n6151
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

smetiar007 napísal:a co tak n6151
vyhodou je hlavne podla mna podpora wma suborov, pamatove karty, celkom slusny fotak na 1.3mpix ale chybaju jej vydieohovory a to je podla mna skoda, lebo to bude mat v buducnosti velke vyuzitie!!!!
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

mam taku otazocku kedy zacnu byt uz tie vianocne zlavy na fony.....akoze aspon za menej taky w810i s cenami 990/1500 by celkom dobry bol :D
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

rastignac napísal:mam taku otazocku kedy zacnu byt uz tie vianocne zlavy na fony.....akoze aspon za menej taky w810i s cenami 990/1500 by celkom dobry bol :D
len ci sa dockas chlape :) ja by som zase prijal w850 do ponuky, aj za nejaku vyssiu sumu. w810 je predsalen uz starsi kusok a ked tak pozeram vysledky v jave, kde ho trojnasobne prekonava k610, tak mi je do placu ...
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

k610i natrie v jave kazdy mobil ale newadi...inak je za styri stovky ci kolko taze ak na javu za par supov vyborna volba
matus_falis
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matus_falis »

Ja by som bral Nokia N73 z T-mobilu len chcem trochu pockat kým neklesne cena :D
a neviete ako dlho budu mat N73 v ponuke aby som to nepresvihol a necakal tak dlho az nakonice z t-mobilu zmizne :cry:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

matus_falis napísal:Ja by som bral Nokia N73 z T-mobilu len chcem trochu pockat kým neklesne cena :D
a neviete ako dlho budu mat N73 v ponuke aby som to nepresvihol a necakal tak dlho az nakonice z t-mobilu zmizne :cry:
to nevie nikto :roll:
Napísať odpoveď