caute potrebujem radu... aky mobil by sa mi najviac oplatil so sučasnej orange ponuky????? alebo sa viacej oplati pockat mesiac na dalsiu ponuku?
(cena neni dolezita, pausal 50+sms, mozno lepsi a mobil by mal mat kvalitny fotak a mp3 prehravac)
B3rET napísal:caute potrebujem radu... aky mobil by sa mi najviac oplatil so sučasnej orange ponuky????? alebo sa viacej oplati pockat mesiac na dalsiu ponuku?
nikto ti tu zatial nic nenapise (vsetko zmazem) kym nenapises cenu, pausal a naco chces ten telefon pouzivat !!! ak to tu nebude do vecera tak tato tema bude zmazana !
B3rET napísal:dade som cital ze ma 6280 problemy z firmware-om ... co to vlastne je??
Jaj boli problemy ale Nokia uz od marca ak sadobre pamatam tak dava uz s novym fimware-om a problem bol taky ze sa mobil ani zapnut nedal v tom bol najvadsi hacik ale ja mam ten mobil a je PARADny velkost displea fotenie 8x digital zoom pametovky 512MB za 500Sk som si taku zohnal proste premakany mobil vsetko co ktomu patri
ja sa prikláňam k mikkimikkimu: ak nezáliží na cene, ber tú nokiu 6280. Budeš ľutovať keď si po čase uvedomíš že si mohol mať lepší mobil, ale len tak z nevysvetlitelných dôvodov si si zobral horší
a este sa chcem spytat.... mam staru asi 8 ročnú sim kartu.. ale chcem si ju dat vymenit, ale aby mi ostalo moje číslo a aj kontakty čo sú na nej... da sa to?
B3rET napísal:a este sa chcem spytat.... mam staru asi 8 ročnú sim kartu.. ale chcem si ju dat vymenit, ale aby mi ostalo moje číslo a aj kontakty čo sú na nej... da sa to?
ked si ju das vymenit, kontakty ti neostanu .. najlepsie je si kontakty prehrat do mobilu a potom nahrat na novu SIMku ...
B3rET napísal:a este sa chcem spytat.... mam staru asi 8 ročnú sim kartu.. ale chcem si ju dat vymenit, ale aby mi ostalo moje číslo a aj kontakty čo sú na nej... da sa to?
zalohu ti spravia aj v predajni tak sa nemusis trapit s kopirovanim. Tiez som takto vymienal kartu.