origin
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: origin
Zo srandy: Potrebuješ sa s tým chváliť? Radšej investuj do podstatnejšej veci.
popravde?? potrebujem naozaj reprezentačný notebook ale keď toto nikdo nepozná tak asi nezabodujem, apple aj ked mam iphone nemám v láske tak asi jedine ten dell
ani lenovo neni zla znacka
Podľa mňa Allienware pozná asi každý, design je jedinečný a perfektný, síce je predzažený a hreje, ale čo som počul tak tak v podstate neplatíš toľko len za značku, použité materiály su skvelé, rôznofarebné podsvietenie klávesnice (alienfx tuším) a podobné prkotinky, ak by som mal peniaze tak neváham a idem do allienov.
Ale keď si to tak vezmeš môžeš mať NB s rovnakým výkonom za odosť nižšiu cenu (o velmi vela
)
Ale keď si to tak vezmeš môžeš mať NB s rovnakým výkonom za odosť nižšiu cenu (o velmi vela
ide mi o to že kôli robote músím mať samozrejme výkonny notebook, deskop čo mám doma je slabý ale to mi je jedno a v robote chodím na prezentačky a tam všetci apple, dell a atď a občas mám aj stretnutia s klientom a mal by som sa aj mať prezetačný notebook aby som aj iným spôsobom urobil dojem na klienta
Tak nemyslím si že s allienwareom urobíš "dobrý dojem", i keď dojem určite spravíš
ten design my nesedí do zasadačky, ale pokial myslíš že to nevadí tak kludne. Niektoré Dell-ymajú zaujímavý design. Ale pravdaže allienware je prsote iný.
tak na "urobenie dojmu" by som ja osobne urcite volil notebook s trocha konzervativnejsim vyzorom ako je alienware.....
dojem urcite zanecha spominany dell,lenovo,apple........na prvy pohlad urcite zaposoby apple, znacka sama o sebe,no zalezi na tebe ci sa ti na nom dobre pracuje, ked nie volil by som asi nejaky vkusny dell.....
dojem urcite zanecha spominany dell,lenovo,apple........na prvy pohlad urcite zaposoby apple, znacka sama o sebe,no zalezi na tebe ci sa ti na nom dobre pracuje, ked nie volil by som asi nejaky vkusny dell.....
-
Thommas
Addict
Allienware má otrasnú konštrukciu z lacného plastu (mám to od majiteľa). Ak chceš dačo slušnejšie, kukni Dell Adamo Onyx alebo Asus U31 (lacnejší ale dobre vyzerá)
//
Nevidíš, nepoznáš, nerieš, nekarmuj.
//
ten dell vyzera zaujmavo a čo hovorite na Dell XPS ?Thommas napísal:Allienware má otrasnú konštrukciu z lacného plastu (mám to od majiteľa). Ak chceš dačo slušnejšie, kukni Dell Adamo Onyx alebo Asus U31 (lacnejší ale dobre vyzerá)
//Nevidíš, nepoznáš, nerieš, nekarmuj.
modely XPS nevyzeraju zle no vsetko su to 15,6 alebo 17,3 palcove booky, z toho co pises ho budes asi casto prenasat cize osobne by som volil nieco mensie.......idealne 13 alevo 14 palcov 
-
adr0z
Zablokovaný
Ak chceš vyzerať zaujimavo tak možno ten nový razer nb
-
Thommas
Addict
Ten je na gamesy nie na prácu... Myslím že je v ňom aj dáky podivný op. systém. Ak by som mal brať Dell, tak by som bral Vostro alebo od Lenova Thinkpad (nie Edge). U Dellu som mal Studio 1745, držal dobre ale celý sa leskol, Vostro čo budem mať o týždeň sa leskne tiež, ale menej. To Adamo čo som dal sa už nevyrába, budú robiť nové s SB a SSD, ale nebude Adamo ale dáky Inspiron. Na toto čo povieš? http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-no ... -w-b-7hp-3
Thommas takže Allienware iba hodí Dell notebook do svojho lacno a nekvalitne vyrobeného materiálu ktorý je natolko zlý že sa rozpadá sám od seba a ešte k tomu vyzerá tak nechutne že by si to nikto nikdy nekupil ani bezdomovec by ho nechcel zadarmo, len s tým že si prihodí nejakých 500 dolárov za značku ?
-
Thommas
Addict
Tam si platíš za to že je to Alienware, ako pri Apple za ohryznuté jablko. Šasi je otras, vnútro neviem.
Tak to nie, ešte mi chceš povedať že aj apple je nekvalitný? vidno že odnich nemáš nič kúpené lebo by si takéto veci nerozprával.
K tomu allienware tu vycitujem pár slov z testov rôznych webov:
sme.sk recenzia:
Mám sem napísať ďaľšie?
K tomu allienware tu vycitujem pár slov z testov rôznych webov:
sme.sk recenzia:
gamesite.sk recenzia:Použité sú tu výhradne plasty, ale nenechajte sa tým mýliť! Pevnosť celého šasi je vynikajúca, jednotlivé diely k sebe presne pasujú a nezaznamenali sme nikde nepríjemné prehýbanie sa ani pri vyvinutí vyššieho tlaku. Samotnej pevnosti konštrukcie pomáha aj vnútorné chladenie, ktoré vypĺňa väčšinu priestoru. Aj keď sa na tomto notebooku možno nenapíšu tony textu, tak nesmieme prehliadnuť klávesnicu. Jednotlivé klávesy tu sú dostatočne veľké (numerická časť sa nekoná), ich zdvih je optimálny, povrch veľmi príjemný a prítomné podsvietenie výrazne spríjemňuje prácu v tmavšom prostredí.
Čo treba taktiež vyzdvihnúť je dielenské spracovanie notebooku, všetky diely lícujú, nič nevŕzga, nadmerne sa neprehýba. Notebook pôsobí celkovo solídnym, pevným a robustným dojmom, proste poctivý kus takmer 3 kilového hardvéru. Navyše aj použité materiály patria k tým lepším. Takmer celá vonkajšia časť M14x-ky je jemne pogumovaná (v našom prípade tmavou, vínovo červenou farbou), na dotyk príjemná, ale bohužiaľ odtlačkom prstov sa nevyhnete
Mám sem napísať ďaľšie?
-
Thommas
Addict
Tak poďme na to ľudsky.
V recenziách ti ntb ani nič iné nepoužívajú dlhodobo. Testujú týždeň max. Moje info mám od majiteľa, čo ho drvil asi rok. Písal mi, že sa prehrieva, plasty sa prehýbajú a občas vŕzgajú. Apple som použil ako prirovnanie. Nevravím, že sú nekvalitní, ale zato mi nevrav, že 1200€ Macbook by sa nedal spraviť lacnejšie. Te stroje stoja asi 2-násobne toľko, koľko by mali. Týmto túto Alienware a Apple hádku uzatváram.
V recenziách ti ntb ani nič iné nepoužívajú dlhodobo. Testujú týždeň max. Moje info mám od majiteľa, čo ho drvil asi rok. Písal mi, že sa prehrieva, plasty sa prehýbajú a občas vŕzgajú. Apple som použil ako prirovnanie. Nevravím, že sú nekvalitní, ale zato mi nevrav, že 1200€ Macbook by sa nedal spraviť lacnejšie. Te stroje stoja asi 2-násobne toľko, koľko by mali. Týmto túto Alienware a Apple hádku uzatváram.
To každý vieme že dnes sa platí za značku. Súhlasím.
Zdravím, tak alieware som sa rozhodol že nie, známi ma 13 palcovy model a viem že už stihol vymeniť dva krát pevny disk aj keď mu to prišly urobiť na druhý deň, tak to považujem za mínus
zatiaľ som sa rozhodol pre toto http://www.alza.sk/sony-vaio-vpcsb1v9e- ... .htm#popis
tak reakcie lebo zo Sonym už mám skôsenosti a to dobre
-
Thommas
Addict
Sony je dobré aj konštrukčne aj parametrovo, len dávaj pozor na spodok. Ten sa rád doškriabe.