Outlook Express

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
barbaronan
Expert
Expert

Outlook Express

Príspevok od používateľa barbaronan »

Dobry den, jedna sa o problem v schranke s dorucenymi emailami. U par emailov sa vyskytol nejaký problem, mail, ktory bol spravne doruceny zrazu ukazuje nejaku chybu, ze sprava sa neprevzala, pre prevzatia stlacte medzernik, ale nic nepomoze, prosim o co ide ? Dakujem!!
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

možno padol server počas sťahovania. Skús si ju prečítať cez web rozhranie, v outlooku ju potom môžeš zmazať a na webe označiť ako neprečítanú nech ti ju stiahne nanovo
barbaronan
Expert
Expert

tu spravu som tam predtym uz mal a otvarala sa bez problemov, pls popis to pre noobov, ako ju mozem skusit nanovo stiahnut, dik. Pouzivam klasickeho klienta predinstalovaneho vo wine
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

kde máš ten mail? je to gmail, zoznam, centrum.. alebo niečo podobné kde majú rozhranie aj cez internet, alebo nejaké firemný že máš iba údaje pre pop3 a smtp ale nedokážeš sa k nemu prihlásiť cez prehliadač?
Ak tá prvá možnosť, tak sa prihlás normálne cez prehliadač, a takmer všade sa dá správa označiť ako neprečítaná. Potom ju v outlooku zmaž a daj znovu synchronizovať. Mala by sa znovu stiahnúť
barbaronan
Expert
Expert

uff, je to na fotovom pc, ja pouzivam klasicke centrum. Prosim, kde zistim ako je to nastavene, teda aka adresa tam je na prijimanie emailov? Dik
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Prikladám jeden svoj problém s OE6 (XP SP3).

Keď mám otvorené hlavné okno, mám zoznam správ a dolu sa mi zobrazuje ukážka vybratej správy. Lenže ani zasvet neviem docieliť, aby v hlavičke náhľadu emailu sa zobrazovali aj prílohy. Ide mi o to, aby som pri otváraní príloh emailu nemusel otvárať novú správu do nového okna a až tak sa dostal k prílohe, ale aby to šlo rovno z ukážky.

Na inom počítači niekedy dávno som to tak mal nastavené, no tu sa k tomu neviem dopátrať už pár rokov... buď som slepý.. alebo nové verzie to nepodporujú?

:)
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Síce neviem či je toto práve to riešenie, ktoré by sa Vám pozdávalo, ale ja používam Windows Live Mail. Nainštaloval som ho, keď mi začal haprovať Windows Mail vo Viste.. Tam v náhlade ukazuje aj prílohy, bez potreby otvárania celého okna so správou :wink: Rozhranie je podobné ako u OE..
Napísať odpoveď