Outlook Express
-
barbaronan
Expert
Outlook Express
Dobry den, jedna sa o problem v schranke s dorucenymi emailami. U par emailov sa vyskytol nejaký problem, mail, ktory bol spravne doruceny zrazu ukazuje nejaku chybu, ze sprava sa neprevzala, pre prevzatia stlacte medzernik, ale nic nepomoze, prosim o co ide ? Dakujem!!
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
barbaronan
Expert
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
kde máš ten mail? je to gmail, zoznam, centrum.. alebo niečo podobné kde majú rozhranie aj cez internet, alebo nejaké firemný že máš iba údaje pre pop3 a smtp ale nedokážeš sa k nemu prihlásiť cez prehliadač?
Ak tá prvá možnosť, tak sa prihlás normálne cez prehliadač, a takmer všade sa dá správa označiť ako neprečítaná. Potom ju v outlooku zmaž a daj znovu synchronizovať. Mala by sa znovu stiahnúť
Ak tá prvá možnosť, tak sa prihlás normálne cez prehliadač, a takmer všade sa dá správa označiť ako neprečítaná. Potom ju v outlooku zmaž a daj znovu synchronizovať. Mala by sa znovu stiahnúť
-
barbaronan
Expert
Prikladám jeden svoj problém s OE6 (XP SP3).
Keď mám otvorené hlavné okno, mám zoznam správ a dolu sa mi zobrazuje ukážka vybratej správy. Lenže ani zasvet neviem docieliť, aby v hlavičke náhľadu emailu sa zobrazovali aj prílohy. Ide mi o to, aby som pri otváraní príloh emailu nemusel otvárať novú správu do nového okna a až tak sa dostal k prílohe, ale aby to šlo rovno z ukážky.
Na inom počítači niekedy dávno som to tak mal nastavené, no tu sa k tomu neviem dopátrať už pár rokov... buď som slepý.. alebo nové verzie to nepodporujú?

Keď mám otvorené hlavné okno, mám zoznam správ a dolu sa mi zobrazuje ukážka vybratej správy. Lenže ani zasvet neviem docieliť, aby v hlavičke náhľadu emailu sa zobrazovali aj prílohy. Ide mi o to, aby som pri otváraní príloh emailu nemusel otvárať novú správu do nového okna a až tak sa dostal k prílohe, ale aby to šlo rovno z ukážky.
Na inom počítači niekedy dávno som to tak mal nastavené, no tu sa k tomu neviem dopátrať už pár rokov... buď som slepý.. alebo nové verzie to nepodporujú?