OVB - skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako poznate spolocnost OVB?

Mam s nimi dobru/-e skusenost/-i
67
20%
Nemam s nimi dobru/-e skusenost/-i
112
33%
Nemam s nimi ziadnu skusenost / nepoznam ich
156
47%

Celkom hlasov: 335

roman3x
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

:lol: Holubar to vyjadril presne a vystizne ;) Inak tusim OVB vlastni v konecnom dosledku deutche bank, a ta vlastni dake ine poistovne...firmicky...kam si budete cez nich ukladat prachy. (nie som si isty). Pocul som tiez, ako OVB "prerobil" ziv poistky, len za cielom svojej provizie, ale aj ako v niektorych veciach pomohol zarobit. Osobne som bol na tom skoleni...prvom... potom som bol tak nervozny, ze som vyfajcil za par dni skatulku cigariet, co priemerne vyfajcim za 2 roky :D. Takze dakujem, nie.
dagem
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dagem »

OVB nic nevlasti ziadnu banku maju svoje partnerske spolocnosti ako su napr. Allianz, AMSLICO, Česká poisťovňa, ČSOB, Generali, HVB Bank, KOOPERATIVA, UNIQA, Winterthur atd... a spolupracuje snimi.....

A neni to ziadna pyramida ako som sa tu docital....
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

dagem napísal:OVB nic nevlasti ziadnu banku maju svoje partnerske spolocnosti
On to asi myslel tak, že Deutsche Bank je vlastníkom OVB.. ;) Ale podľa mňa je to blbosť. Má niekto link na nemecký obchodný register? ..že kto je vlastníkom OVB Holding AG (on je vlastník slovenskej OVB Allfinanz Slovakia, s.r.o.)
dagem napísal:A neni to ziadna pyramida ako som sa tu docital....
A čo to potom je? Podľa mňa to je pyramída.. pretože keby som bol ja finančným poradcom, tak časť zisku z obchodu, ktorý som uzavrel, by šiel človeku, ktorý mňa zlákal do OVB, zároveň ďalšia časť by šla človeku, ktorý zlákal do OVB človeka, ktorý zlákal do OVB mňa, ďalšia časť by šla človeku, ktorý zlákal do OVB človeka, ktorý zlákal do OVB človeka, ktorý zlákal do OVB mňa, ďalšia časť by šla človeku, ktorý................ Takto pekne som to mal na ich školení nakreslené na tabuli.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Brm má pravdu, je to pyramída... presne ako to vysvetlil...

Čo sa týka toho okienka.. lol.. to hovorili aj mne, a pri tom viem, že oni len posielajú zmluvy za ktoré majú provízie.

Nič o osobnom kontakte neviem :roll:
dagem
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dagem »

To je strukturovy system nie pyramida...

Strukturovy je.. Prvy clovek si zozenie druheho cloveka ten prvy ma urcite % z toho co odrobi 2 clovek ale ked bude sikovnejsi ten druhy clovek tak ten prvy uz nebude zanho dostavat % to znamena ze ked je sikovny druhy clovek tak moze sa dostat ovela vysie ako ten prvy 8) a ten prvy moze ostat niekde dole...

dufam ze ste ma pochopili:) inak to neviem vysvetlit .. :roll:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak oslovili ma, prisiel som na pohovor. vybrali ma. ale cas kedy sa kona ta akademia vzdelavania mi nevyhovuje, takze nic z toho...
ale mali celkom dobry pristup, nemozem sa stazovat a keby mi to vyhovovalo casovo, tak by som sa rad zapojil...
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ked ma generalny riaditel 5 vykonnych riaditelov divizii z tych kazdy ma 3 veducixh oddeleni a kazdy 15 zamestnancov...je to pyramida?

pyramida je "daj mi 60.000 a zozen dalsich debilov co daju 60.000. Ak zozenies 10tich, zacnes na tom zarabat...."

toto je strukturalna firma + trocha franchise

podla mna niesu zli. daco medzi poradcami a poistovakmi (az na to ze nezavisli poistovaci do urcitej miery)

len ich treba delit na dves kupiny

1.) ti co to robia lebo im sefovia natlacili kaleraby a zhanaju, otravuju znamych s vidinou lahkeho dobreho zarobku (ti o produktoch nic nevedia)

2.) ti co sa v tom hybu daky ten piatok. maju slusny prehlad a skusenosti

tym skusenejsim by som veril, oni totiz potrebuju aby bol ich klient spokojny, aby im dal odporucania. cize nemaju zaujem oje**t 10 znamych aby zarobili a potom im "vyschne" studna a nemaju dalej za kym ist

btw. oni ta ani nemozu obrat o peniaze. mozu ti maximalne z nedostatku skusenosti uzavriet nevhodnu zmluvu (za to nemaju ziadne extra peniaze)
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

bezny clovek nazyva pyramidou to, kde sa nic neriesi a neperodukuje a kde sa zaraba na ziskavani dalsich "zamestnancov" z tohot pohladu to pyramida je. na druhej strane aj obchodnikov treba, bo ak by ich nebolo, mozes mat dobry produkt, ale neuzivis sa. tu vsak nic moc extra sa neponuka.
Feril01
Novice
Novice

Zaver

Príspevok od používateľa Feril01 »

Dobrý deň,
rád sa vyjadrím k tejto téme čo sa týka OVB allfinanz. Tiez pracujem ako poradca finančný. A neni poradca ako poradca hovorím z čistej skúsenosti.
Vysvetlím to na príklade. Prídete do obchodného reťazca napr. Tesco. A vydíte vedľa seba naukladané pokladne a v každej iná osoba. Jedna usmiata, druhá smutná, tretia mrzutá atď... Tak isto je to aj s poradcami každý sme iný a síce prácu máme tu istú každý to robíme ináč. Niekto pre klienta, niekto pre seba. Osobne túto moju profesiu berem ako hobby(popri tom mam este jednu prácu, kedže nechcem robiť predaj,ale poradenstvo). Pomáham ľuďom, lebo finančný trh je agresívny a ponúka Vám len účelové, skreslené informácie. Ked chcete mať aj vy ostatný tiež také isté informácie ako poradcovia, ktorí kvoli tomu cestujú na školenia je na to úplne jednoduché riešenie. Najdite si poradcu s ktorím si rozumiete z ktorého máte dobrý dojem, cítite sa s ním dobre, lebo to je velmi doležité. A ešte taká rada nehladajte poradcu až vtedy ak máte finančné problémy a neviete ako dalej.
Len tak pre zaujímavosť inde vo svete má skoro každá rodina svojho finačného poradcu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ak mám finančné problémy, dokážem sa z toho vysekať aj sám. Nie som predsa negramotný debilko, čo nevie zájsť do nejakej finančnej inštitúcie a otvoriť si hubu. Takúto ich "analýzu" si viem spraviť aj sám. Príjmy - výdavky = investícia do kadejakých poistení a sporení za vidinou lepšieho života. Ale kedy? Keď budem na dôchodku a teraz nebudem mať ani len na pivo? Ďakujem takýto život si ja nepredstavujem. Hlavne, že polovica týchto poradcov sú vypasení pupkáči.

Neboj môj zlatý, ty budeš za chvíľu inak rozprávať.

A to že inde vo svete má každá rodina svojho poradcu si schovaj pod vankúš. Toto hovoria každému bažantovi a ty tomu samozrejme veríš.
Feril01
Novice
Novice

A este ak nahodou ma niekto otazku este k mojmu komentaru tak kludne piste na [email protected] (sukromny mail). Alebo chce napisať ohladom financii nieco. Nebranim sa ani osobnym stretnutiam.

//autoeditácia príspevku ( 24 Jul 2008, 14:06 )
Ak mate niekto otazky ohladom pyramid (co je blbost), alebo aj ine co vas zaujimaju tak kludne piste na [email protected]
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

je velmi dôležité na akeho poradcu natrafíte....aj moja rodina má finančného poradcu a teda mám ho aj ja...a tiež robí pre OVB. nehanbím sa za to a ani ho nebudem nikam posielať...

raz som takúto prácu skúsil robiť pre jednu spoločnosť /nie OVB/ preto do toho vidím asi trochu viac ako vy ostatní...ale to je jedno... pyramída existuje...hovorte čo chcete ale existuje...čím dlhšie robíte vo fachu tým lepšie zarábate a klienti túto pyramídú kŕmia :)

moj poradca sa v tomto prostredí pohybuje viac ako 10 rokov a teda sa v tom vyzná a uplne mu dôverujem.

ale keby ma osloví nejaky 19 ročny chalan alebo baba tak ho odmietnem...no čo mi taky može poradiť? taky čo to robí možno dva mesiace....

PS: v tej firme som skončil, a klobúk dolu pred tými čo túto prácu robia preto aby ludom radili a nie zarobili na nich...
Feril01
Novice
Novice

pinco napísal:ak mám finančné problémy, dokážem sa z toho vysekať aj sám. Nie som predsa negramotný debilko, čo nevie zájsť do nejakej finančnej inštitúcie a otvoriť si hubu. Takúto ich "analýzu" si viem spraviť aj sám. Príjmy - výdavky = investícia do kadejakých poistení a sporení za vidinou lepšieho života. Ale kedy? Keď budem na dôchodku a teraz nebudem mať ani len na pivo? Ďakujem takýto život si ja nepredstavujem. Hlavne, že polovica týchto poradcov sú vypasení pupkáči.

Neboj môj zlatý, ty budeš za chvíľu inak rozprávať.

A to že inde vo svete má každá rodina svojho poradcu si schovaj pod vankúš. Toto hovoria každému bažantovi a ty tomu samozrejme veríš.
Dobry den, pán Pinco továm gratulujem, ze ste takýto finančne gramotný človek. Takych luďí je v dnešnej dobe málo, ktorí majú čas sledovať neustále zmeny na finančnom trhu. Určite ovládate aj daňové výhody a štátne podpory. A určite viete aj z vašej investície vybrať peniaze tak, aby ste nemuseli platiť...., ale to vy určite viete čo treba doplniť do konca vety.
A ked teraz nemáte na pivo dokedy chcete takto žiť? Finančne gramotny clovek ktori si vie spraviť sám analyzu a otvorit hubu v poistovny alebo v inej inštitúcii. A vydobiť si lepšie podmienky ako skupina maklerov, tak by mohol mat aspon na jedno pivo ci nie? Vsetci niesme pupkaty.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

dobry den pan Pinco :smt009 :smt082 A od takehoto si nechaj radit :slap:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja mam s nimi asi taku skusenosť že som dostal po dvoch pohovoroch ponuku na finančneho poradcu ktoru som odmietol. moje čislo maju ale ešte mi nevolali a ani nebudu lebo je to zbytočne. a podľa mňa na tychto firmach nie je vobec nič zle ani na tych poradcoch. veď čo by ste robili vy keby ste zarabali ťažke prachy na tom že oslovujete ľudi a ponukate im produkty. a vobec nieje pravda že všetky produkty su nevyhodne. najdu sa tam aj take ktore by sa niekomu zišli. napriklad životna poistka. ja si ju o par mesiacov idem dať. budem platiť max 500,- mesačne a keby sa mi niečo stalo tak moja rodina dostane 2 500 000,- myslim že je to vyhodne aj keď neumriem ale čo keď ma dajaky frajerik nabere na svoj bourak? a neverili by ste ake maju ti ľudia kontakty. hlava by sa vam zatočila
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

OT Feril01: ak chceš vystupovať trocha seriózne, naštuduj si najprv základnú gramatiku...
Feril01
Novice
Novice

Ste mudry len na forach. Vidim ze svoje nedostatky zakryvate vecami ktore niesu k teme. Nerobili ste maklerou. A mna nezaujima co ste poculi, ale co o tom viete. Co mate odzite. Nuz nedavate si poradit a uzatvarajte si vkladne knizky a terminovane ucty. Ale mate tam peniaze ochranene voci inflacii, prinasaju realny vynos? Vy verite tomu co vam povedia v banke, poistovni?
Troska dovercivy ale neva. Skoda ze mate komplexy a neotvarate sa novym veciam. Nemate ani sajnu o tom aka je realita. :D Ste smiesny :D Hehe Mozno pochopite neskor :D

A je mi aj seba luto ze neovladam pravopis ani si neviete predstavit ako velmi. A ta poznamka ma strasne bolela au normalna rana do srdca au au. Nuz co nikto neni dokonaly ani vy.

Dojdem sa sem este zasmiat
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

'Zhodnocovanie' penazi vo financnych instituciach je uplne zufalstvo...Tak nech sa ti v tom dari
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

co to moze byt za firmu, ktora sa boji povedat svoje meno? dajte si CV na profesiu a prvy kto vam zavola bude zastupca tejto resp im podobnej firmy. par krat mi takto volali ale nikdy! nepovedali nazov firmy, len ze sa jedna o zahranicnu a uspesnu firmu (ako keby takych nebola aspon polovica)
a ze bezny clovek nedokaze dohodnut lepsie podmienky ako vy? to je klasicka finta na prilakanie neschopakov, co sa im tiazi ist na 30 minut do mesta a spytat sa
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Feril01 napísal:Dobry den, pán Pinco továm gratulujem, ze ste takýto finančne gramotný človek. Takych luďí je v dnešnej dobe málo, ktorí majú čas sledovať neustále zmeny na finančnom trhu. Určite ovládate aj daňové výhody a štátne podpory. A určite viete aj z vašej investície vybrať peniaze tak, aby ste nemuseli platiť...., ale to vy určite viete čo treba doplniť do konca vety.
A ked teraz nemáte na pivo dokedy chcete takto žiť? Finančne gramotny clovek ktori si vie spraviť sám analyzu a otvorit hubu v poistovny alebo v inej inštitúcii. A vydobiť si lepšie podmienky ako skupina maklerov, tak by mohol mat aspon na jedno pivo ci nie? Vsetci niesme pupkaty.
fešák môj, chodil som skoro pol roka na tie ich školenia, asi 3 mesiace som sa tomu aj aktívne venoval. Okrem toho, že ma mal každý za debila a ja som sa hral na veľkého podnikateľa, som zarobil dokopy 1.500,- Sk. Ešte teraz mi akási smiešna čiastka chodí na účet. Absolútne nič o finančných produktoch som sa nedozvedel na školeniach. A keď som sa aj niečo dozvedel bolo to od tých skúsenejších, ale keďže každý z nich mal svoju taktiku a techniku na oje***, musel som to z nich ťahať ako z chlpatej deky. Ako nám prízvukoval náš "nadriadený", všetko je to o samoštúdiu. Tak potom načo sú mi školenia, keď si to dokážem nájsť na internete?

A drísty o tom, že ty ako maklér dokážes niečo viac si nechaj pre svoje vnúčatá. Poslať zmluvu vie predsa každý. Keď som náhodou chcel svojmu klientovi pomôcť aspoň s tým, že pôjdem za neho zaplatiť šek, odjebali ma, že takto sa to nerobí a nech si ho ide zaplatiť klient sám.
Napísať odpoveď