OZN:Príbeh Midnighta a Lúšte pokračuje... /Midnajt a Lúšťa/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Te-wei napísal:Ty sa rád trápiš,že?
VIes toto je normalne dobra otazka,,uz som nad nou uvazoval,,,vela krat,,ale za toho polroka sa to stalo uz sucastou mojho zivota,,ale neboj stale viem ze uz s to musi vyriesit,,ale lusta ma ziada este o cas,,tak som suhlasil,, :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

midnight_man napísal:VIes toto je normalne dobra otazka,,uz som nad nou uvazoval,,,vela krat,,ale za toho polroka sa to stalo uz sucastou mojho zivota,,ale neboj stale viem ze uz s to musi vyriesit,,ale lusta ma ziada este o cas,,tak som suhlasil,, :wink:
A čo čakáš, že sa stane počas toho času, ktorý ona chce? Čakáš,že sa zrazu do teba zasa zamiluje, že ťa zasa bude z nejakého neznámeho dôvodu chcieť? Pokiaľ by ťa chcela, skutočne chcela, tak nemá čo riešiť, ale ona len naťahuje čas a podla mňa preto, že vidí ako sa trápiš a proste ti nechce ublížiť, čo je sice pekné, ale v konečnom dôsledku sa natrápiš oveľa viac ako by ti priamo povedala,NIE! A toto poznám veľmi dobre, žil som v tom 3 dlhé mesiace, v prázdnej nádeji a nakoniec to aj tak nedopadlo v môj prospech. Pokiaľ by ťa chcela, naozaj by o teba mala záujem, tak tam neni čo riešiť, ale už to,že nevie, nevie sa rozhodnúť o niečom svedčí. Toto je vlastne taká "pomalá smrť", ak sa to tak dá nazvať a ja by som spravil rázne rozhodnutie a pak by si vedel čo a ako. Pak by sa už rýchlo rozhodovala, už by jej nebolo všetko jedno, to mi môžeš veriť! Občas musíme spraviť nepopulárne veci aby sme docielili vytúženého ciela a môžem ti povedať, že pokiaľ by aj v takom prípade nedošlo v záveru aký očakávaš, tak k nemu nedojde ani teraz a môžeš jej dať času koľko len chceš. Aj tak to budete teraz len a len rozpytvavať a bude to len horšie a horšie.
Ono každy si je strojcom vlastného šťastia,že ?
midnight_man
Guru
Guru

Te-wei napísal:A čo čakáš, že sa stane počas toho času, ktorý ona chce? Čakáš,že sa zrazu do teba zasa zamiluje, že ťa zasa bude z nejakého neznámeho dôvodu chcieť? Pokiaľ by ťa chcela, skutočne chcela, tak nemá čo riešiť, ale ona len naťahuje čas a podla mňa preto, že vidí ako sa trápiš a proste ti nechce ublížiť, čo je sice pekné, ale v konečnom dôsledku sa natrápiš oveľa viac ako by ti priamo povedala,NIE! A toto poznám veľmi dobre, žil som v tom 3 dlhé mesiace, v prázdnej nádeji a nakoniec to aj tak nedopadlo v môj prospech. Pokiaľ by ťa chcela, naozaj by o teba mala záujem, tak tam neni čo riešiť, ale už to,že nevie, nevie sa rozhodnúť o niečom svedčí. Toto je vlastne taká "pomalá smrť", ak sa to tak dá nazvať a ja by som spravil rázne rozhodnutie a pak by si vedel čo a ako. Pak by sa už rýchlo rozhodovala, už by jej nebolo všetko jedno, to mi môžeš veriť! Občas musíme spraviť nepopulárne veci aby sme docielili vytúženého ciela a môžem ti povedať, že pokiaľ by aj v takom prípade nedošlo v záveru aký očakávaš, tak k nemu nedojde ani teraz a môžeš jej dať času koľko len chceš. Aj tak to budete teraz len a len rozpytvavať a bude to len horšie a horšie.
Ono každy si je strojcom vlastného šťastia,že ?
uf vies mas totalne prevdu..ale chcelo by to velku odsvahu povedat niekomu ze NIE,,a ked je to niekdo koho MILUJEME strasne moc..moc,,,to by som nedokazal.. fakt tomu necham cas,,este aspon troska,,,a potom..potom neviem,,
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:uf vies mas totalne prevdu..ale chcelo by to velku odsvahu povedat niekomu ze NIE,,a ked je to niekdo koho MILUJEME strasne moc..moc,,,to by som nedokazal.. fakt tomu necham cas,,este aspon troska,,,a potom..potom neviem,,
Jo, topiaci sa slamky chytá...
midnight_man
Guru
Guru

Te-wei napísal:Jo, topiaci sa slamky chytá...
Lubim ju,,,snazim sa robit vsetko preto aby som to vsetko zachranil,,,preto ta slamka
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ok, nechajme to radšej tak.
len ti dám taký malý príklad z môjho života.
Bol som s jednou holkou, uplne super parádny vzťah, no nevedel som na čom som, resp. som jej povedal,že ju milujem, a ona nič. teda až časom som si uvedomil, že mi vlastne na to vôbec nereagovala, nebolo žiadne aj ja ťa milujem, ale ani prepáč, ja teba nie (alebo niečo podobné) A vzhladom na to,že som ju už pomerne dobre poznal, som vedel, že to,že mi na to nereagovala, a nepovedala mi,že ma tiež miluje, ešte neznamená, že ma ozaj nemiluje. normalne by to človek bral ako nie, ale keďže som ju poznal, tak mi bolo jasne, že to tam byť môže... no pýtať som sa jej už na to nepýtal, lebo ak by mi odpovedať chcela, tak by mi to povedala, keď mala príležitosť a ak mi to nepovedala, tak mala dôvod... A jediný spôsob, aj keď nie moc príjemný, bol ju dobre pri vhodnej príležitosti nasrať, pretože človek keď je nasraný povie aj to čo nechce, nekontroluje sa a taká situácia príšla, len teda s tým, že som to trochu prehnal, aj keď som musel a napokon som sa odpovede aj dočkal, pocvedala mi všetko a ani mi to nemusela povedať priamo... milovala ma...
jediné čo do dnes neviem, je prečo mi to vlastne nechcela povedať...
midnight_man
Guru
Guru

all

Te-wei napísal:Ok, nechajme to radšej tak.
len ti dám taký malý príklad z môjho života.
Bol som s jednou holkou, uplne super parádny vzťah, no nevedel som na čom som, resp. som jej povedal,že ju milujem, a ona nič. teda až časom som si uvedomil, že mi vlastne na to vôbec nereagovala, nebolo žiadne aj ja ťa milujem, ale ani prepáč, ja teba nie (alebo niečo podobné) A vzhladom na to,že som ju už pomerne dobre poznal, som vedel, že to,že mi na to nereagovala, a nepovedala mi,že ma tiež miluje, ešte neznamená, že ma ozaj nemiluje. normalne by to človek bral ako nie, ale keďže som ju poznal, tak mi bolo jasne, že to tam byť môže... no pýtať som sa jej už na to nepýtal, lebo ak by mi odpovedať chcela, tak by mi to povedala, keď mala príležitosť a ak mi to nepovedala, tak mala dôvod... A jediný spôsob, aj keď nie moc príjemný, bol ju dobre pri vhodnej príležitosti nasrať, pretože človek keď je nasraný povie aj to čo nechce, nekontroluje sa a taká situácia príšla, len teda s tým, že som to trochu prehnal, aj keď som musel a napokon som sa odpovede aj dočkal, pocvedala mi všetko a ani mi to nemusela povedať priamo... milovala ma...
jediné čo do dnes neviem, je prečo mi to vlastne nechcela povedať...
je to pekne,,,pribeh mal stastny koniec,,ide o to ze ona mi povie "lubim ta" tak ako ja jej,,, fakt nechajme to tak,,, uvidime co sa spravi,,a co sa stane,, :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nebol to šťastný koniec... teda v tej situáci nie, teraz už ano.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Stotožňujem sa s Te-weiom, povedz jej nie :wink: a uvidíš, čo sa stane...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:Stotožňujem sa s Te-weiom, povedz jej nie :wink: a uvidíš, čo sa stane...
ja mu to napísal v pošte aj s odôvodnením, ale teda to tu už prasklo a milá lušťa si to prečíta... Toto tu je max. absordutita :)
midnight_man
Guru
Guru

all

viete co teraz psravi lusta? poviem mi NIE,,,hned ..lebo si bude mysliet ze to bude pre mna lepsie,,,aj ked mozno neskor by sa rozhodla inac,,poznam ju a viem co robi,,a niekedy robi to co nechce,,,lebo si mysli ze niekdo iny bude tym stastny
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Lebo pozri midnajt, myslíš si, že tým ako sa správaš niečo dosiahneš??? Podľa mňa skôr pravý opak.

Prestaň jej volať, prestaň jej písať, prestaň sa s ňou stretávať.

Keď Ťa bude chcieť, tak sa Ti ozve a Ty dostaneš odpoveď. Keď sa Ti neozve, tak tiež dostaneš odpoveď.

A naozaj má Te-wei pravdu, už len tým, že nevie, čo vlastne k Tebe cíti, tak je to dôkaz niečoho. Že váha, že je zmätená, že sa nevie rozhodnúť. Nemyslím to v zlom, je to konštatácia.

Mám pocit, že Ty si sa zaľúbil do nej, a urobil si všetko pre to, aby sa zaľúbila ona do Teba, ale ako vidíš, asi to nestačí. Musí to pocítiť sama. Aj sa rozhodnúť. Aj keď podľa mňa láska nie je o rozhodovaní, či niekoho milujem alebo nie. Buď áno, alebo nie. Buď to tam je, alebo nie je. Buď to cítim a viem, alebo to necítim a neviem.
Niekedy to býva tak, že ten druhý to tam necíti, ale nechce si to priznať, napr. aj preto, že Ti nechce ublížiť. Klame sám seba, lebo zistil, že spravil chybu.

Keď sa niekto rozhoduje, znamená to, že sa nad tým nikdy nezamyslel do hĺbky, a do dôsledkov, do väčšej vážnosti, do budúcnosti. Znamená to, že sa nad tým nikdy naozaj nezamyslel. Že ten vzťah len prežíval.

Nazval by som to chodením. :arrow:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:viete co teraz psravi lusta? poviem mi NIE,,,hned ..lebo si bude mysliet ze to bude pre mna lepsie,,,aj ked mozno neskor by sa rozhodla inac,,poznam ju a viem co robi,,a niekedy robi to co nechce,,,lebo si mysli ze niekdo iny bude tym stastny
Ty si nejaký chlap?!!! Sorry ale... no nechajme to tak. len nechápem načo si tu zakladal niekoľko topickov, keď si aj tak z toho nič nebereš, jedine čo robiš je, že ju obhajuješ v jej rozhodnutiach a hráš jej hru s jej pravidlami. Ona píska, ty skáčeš.

Sorry,trochu prudší príspevok,ale ako vidím, tu písať,je ako hádzať hrach na stenu.END
midnight_man
Guru
Guru

all

ETieNne napísal:Lebo pozri midnajt, myslíš si, že tým ako sa správaš niečo dosiahneš??? Podľa mňa skôr pravý opak.

Prestaň jej volať, prestaň jej písať, prestaň sa s ňou stretávať.

Keď Ťa bude chcieť, tak sa Ti ozve a Ty dostaneš odpoveď. Keď sa Ti neozve, tak tiež dostaneš odpoveď.

A naozaj má Te-wei pravdu, už len tým, že nevie, čo vlastne k Tebe cíti, tak je to dôkaz niečoho. Že váha, že je zmätená, že sa nevie rozhodnúť. Nemyslím to v zlom, je to konštatácia.

Mám pocit, že Ty si sa zaľúbil do nej, a urobil si všetko pre to, aby sa zaľúbila ona do Teba, ale ako vidíš, asi to nestačí. Musí to pocítiť sama. Aj sa rozhodnúť. Aj keď podľa mňa láska nie je o rozhodovaní, či niekoho milujem alebo nie. Buď áno, alebo nie. Buď to tam je, alebo nie je. Buď to cítim a viem, alebo to necítim a neviem.
Niekedy to býva tak, že ten druhý to tam necíti, ale nechce si to priznať, napr. aj preto, že Ti nechce ublížiť. Klame sám seba, lebo zistil, že spravil chybu.

Keď sa niekto rozhoduje, znamená to, že sa nad tým nikdy nezamyslel do hĺbky, a do dôsledkov, do väčšej vážnosti, do budúcnosti. Znamená to, že sa nad tým nikdy naozaj nezamyslel. Že ten vzťah len prežíval.

Nazval by som to chodením. :arrow:
etiene sakra zas mas pravdu :? no momentalne idem na zabavu ,,,, kde je asi aj ona,,ale budem sa snazit vyhybat jej aby som nemusel oci utierat,,,a fakt,,no ja jeje min 1x denne pisem sms,, a tak,,no mas pravdu ak ma lubi tak sa rozhodne ci tak alebo tak,,,a ozve sa sama, ak nie tak casom aj tak povie ze OVER
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Teraz ti Etiene niečo napísal. Prečítaj si ešte raz a pozorne čo ti písal a potom pouvažuj nad príspevkom Te-Weia.
Takmer nič čo ti tu píšu neberieš do úvahy.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Aj ja to vzdávam... píšeš, že máme pravdu, ale aj tak robíš presný opak.

Si tak strašne zaľúbený, opantaný... si mimo, že robíš len to čo chce ona. Urobíš pre ňu všetko. Ty si závislý, nedokážeš sa jej vzdať.

Vidíš, hovoríš, že mám pravdu, ale ideš na zábavu. Už vidím to vyhýbanie. omg. Ako sa jej chceš vyhýbať, keď ste v takejto situácií.

Nemal by si ísť na zábavu ani nikde.

Nemáš gule to spraviť. To je aj Tvoja skúška nie len jej. Keby si ju tak veľmi miloval, bol by si sa jej ochotný aj vzdať, len aby bola šťastná. Aspoň na pár týždňov. Bol by si schopný jej dať pokoj a čas, nech sa rozhodne sama. A nech vidí čo bude cítiť po mesiaci,dvoch,troch...

Ak je Tvoja láska taká silná, takúto vec by mala vydržať. :idea:

//over aj u MNA

//edit2 >> Sediet doma na riti. :arrow:
midnight_man
Guru
Guru

all

eritrocit napísal:Teraz ti Etiene niečo napísal. Prečítaj si ešte raz a pozorne čo ti písal a potom pouvažuj nad príspevkom Te-Weia.
Takmer nič čo ti tu píšu neberieš do úvahy.
Neboj sa erik vela veci beriem do uvahy,,velmi vela!! a nazory skusenych ludi sa nedaju len tak prehliadnut a nepovsimnut... tak mi poradte,,,mam ostat doma za pc? a rozmyslat a tak co a ako,, a ziatial lusta sa zabava a oslavuje 15 s kamaratmi..a to ze tam je jej byvali to tiez nepridava na nalade,,mam sedet doma alebo tam mam ist aj ja,,a zabavat sa ?

sakris,, tak to skusime ked mi to napisali 3 ludia,,nebude to vymysel..dame tomu pokoj :wink: asi bude fakt lepsie kym sa bude rozhodovat ze to necham plavatt totalne totalne,,,takze ostavam sedet doma,alebo pojdem so susedom na pivko,,myslim ze to je lepsi napad ;)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Midnight, byť tebou, nikam dnes nejdem a poslúchnem Etiena.
Ten človek vie presne prečo ti píše to čo píše. Ja by som ti nenapísal nič iné. Ale presne to isté. Ostaň doma, zahraj si hru, prečítaj si net alebo sa konečne poriadne vyspi.
Ty jej stále niečo chceš dokazovať. CHYBA ! Ona sama musí prísť na to že ťa miluje, ty jej lásku k tebe nijako nedokážeš. Zložitá veta ale zamysli sa nad ňou.

Ja viem že ti je ťažko, ale musíš mať troška trpezlivosti.

Edit: Pozerám že chceš isť na pivko zo susedom. Tak sakra chlape na čo čakáš? Daj si aj dva, len prestaň o nej rozprávať, rozmýšľať nad ňou, spomínať ju a tak ďalej. Bav sa o autách, o ženách /nie o Lúšti/, o cigaretách, o futbale, hokeji, o politicko-sociálnej situácii vo Východnom Timore... Tém je veľa, tak sa tej o Lúšti vyhni.
midnight_man
Guru
Guru

all

Sakra chalani (etiene,erik,te-wei) fakt diky..akoze normalne,,,DIKS!! ja viem preco som toto rozoberal na tomto fore,,a som rad ze som to tu zacal! takze ostavam doma,,idem posurfovat,,a pojdem spat.. :wink: mate pravdu
eritrocit napísal:Midnight, byť tebou, nikam dnes nejdem a poslúchnem Etiena.
Jo toto aj spravim ;)
eritrocit napísal:Ty jej stále niečo chceš dokazovať. CHYBA ! Ona sama musí prísť na to že ťa miluje, ty jej lásku k tebe nijako nedokážeš.
Toto som si mal uvedomit uz asi skorsie,,DAKUJEM fakt tym ze ja budem stale daco dokazovat nic nevyriesim,,ja uz som myslim ze dokazal az moc,,a teraz necham druhu stranu ;)
eritrocit napísal:Zložitá veta ale zamysli sa nad ňou.
Stalo sa ;)
eritrocit napísal:Ja viem že ti je ťažko, ale musíš mať troška trpezlivosti.
DIk chalani ze vy mate trpezlivost somnou
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ešte niečo, vieš čo by som urobil ja?
Išiel by som na dva-tri pivá s dvoma kamarátmi/kami a fajne by som s nimi pokecal, posrandoval... Doma ľahneš do postele a zasa nad ňou budeš rozmýšĺať. Ale takto prídeš domov a na pol ceste medzi sedom a ľahom od únavy zatvoríš oči a budeš chrápať do rána. A na rozmýšľanie ti neostane čas :wink:
Zamknuté