P: 2SIM Mobil a Notebook Packard Bell MZ36

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Bagi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P: 2SIM Mobil a Notebook Packard Bell MZ36

Príspevok od používateľa Bagi »

Ahojte predam mobil na 2SIM, ma to krabicu, nabijacka, 2x baterka, USB kabel,..dot. display, velmi pekny a elegantny dizajn...
Cena: 75e

Dalej mam Notebook Packard Bell MZ36 (http://www.conita.com/Computers/Packard ... s/125.html)
NTB Packard Bell MZ36, Intel Core 2 Duo, 1.66GHz, 1GB ram, 120GB HDD, Ati radeon xpress 256MB grafika,...postaci aj na nove hry, 100% stav. + znackova taska na NTB
Cena: 230e

popripade navrhnite ceny,...mozno sa dohodneme.

//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 9:22 )
na cene sa da dohodnut :arrow:
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

pri tom DUALsim-kovom mobile ako funguju vlozene karty?
ked prebieha hovor na jednej a niekto ti vola na druhu simku, tak ti signalizuje prichadzajuci hovor alebo ti dava hlasku ze si nedostupny/vypnuty??
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

heh, tak toto som este neskusal :) alebo sa mi to zatial asi nestalo...ale podla mna to da vediet, lebo dokaze s oboma kartamy pracovat online, netreba medzi nimi prepinat...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nazov ani fotku mobilu samozrejme nemas? Stavim sa ze to bude dalsia cinska sracka za 40€.
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

cinske to je,..ale ja som za to dal pred 2mes. 120e lacnejsi si vtedy nenasiel...a nieje to sracka ako tie vsetky ostatne,..a toto ma aspon pekny dizajn, nieje to ziadna tehla.

//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 21:15 )
a moj zlaty ak si slepy link na foto je nizsie, spakoval som foto do rar a upol na free server, ak mas ty taky srackovy net ze nestiahnes cca 500kb file tak sa kasli na to zavri ntb a sleduj TV.
Gangy
Darca
Darca

Ja nedokazem stiahnut 500kb a mam zbalit notebook? Ty si vytiahni hlavu z riti a nauc sa uploadovat fotky tak aby ludia nemuseli behat kade tade aby sa k nim dostaly ty mental. Ak toto stalo 120 € tak si bud ty ch*j ze si za to tie peniaze dal, alebo sa rozpravame o uplne inom mobile.

Nejaky potrat co nevie ani prikladat prilohy mi ide rozpravat ze mam "kaslat na to", to sme sa kam dostali?
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

fuuu,...ty mas ale inteligentne reci....

oki ak mas este daco k teme tak prosim....
ak nie tak nekecaj do toho do coho ta je pi*u...

tesilo ma.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Sorry za OT, chalani nehadajte sa tu, Gangy chcel len pomoct pripadnemu zaujemcovi o mobil aby nahodou nedal za neho viac ako by bolo treba...Na tomto fore uz bolo par chytrakov ktoli chceli tie cinske sunty nemale peniaze, pricom realna cena je ani nie stvrtinova...Bohuzial, dokonca aj v Presove to normalne v obchode predavaju za 200 Eur s tym ze su to spickove telefony...
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jimmy_xp napísal:Sorry za OT, chalani nehadajte sa tu, Gangy chcel len pomoct pripadnemu zaujemcovi o mobil aby nahodou nedal za neho viac ako by bolo treba...Na tomto fore uz bolo par chytrakov ktoli chceli tie cinske sunty nemale peniaze, pricom realna cena je ani nie stvrtinova...Bohuzial, dokonca aj v Presove to normalne v obchode predavaju za 200 Eur s tym ze su to spickove telefony...
mne je jedno co chcel on, ja co som tu napisal za tym si stojim a ked som napisal ze som za ten mobil dal 120e tak to je pravda, vtedy sa za lacnejsie zohnat nedal,...a chcem vidiet ze taky zozenie za 40e,...ak hej kupim ich 100ks. lebo ked som pozeral izeraty tak tie 2sim mobili chodia stale od 70-120e.
A myslim ze kedze som autor inzeratu mam si sem pravo dat hoc aku cenu alebo sa mylim..? Takze ak sa niekomu nepaci nech nekomentuje a nech si zozenie za lacnejsie inde.
Dakujem za pochopenie...P.S.: ja predavam a neojeb*vam,..zasa ani ja niesom cerveny kriz a nebudem daco davat pod cenu aby som bol viac ako 50% na tej veci stratovy, aj ked si tu bude mysliet kto chce co chce...
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18750
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26995

ak pekne poprosis Gangy-ho a posles mu peniazky vopred na ucet, tak ti ich bezproblemov objedna aj stovecku :D
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Fuxxo napísal:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18750
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26995

ak pekne poprosis Gangy-ho a posles mu peniazky vopred na ucet, tak ti ich bezproblemov objedna aj stovecku :D
ja som povedal ze toto nieje ziadna tehla ako to co si sem poslal tie linky,...to som uz v ruke drzal a to sa porovnat neda...
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

ano tehla to nieje, ma to skor tvar tenkeho kvadra :wink:
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbarossa »

zas neni telefon ako telefon fuxxo ten co on predava je vcelku napodobenina omnie a tie idu drahsie...takze ta cena co on dal nemusi byt az tak pritihnuta za vlasy...ale asi viac ako 40e za to nedostane...
Fuxxo
Darca
Darca

barbarossa napísal:zas neni telefon ako telefon fuxxo ten co on predava je vcelku napodobenina omnie a tie idu drahsie...takze ta cena co on dal nemusi byt az tak pritihnuta za vlasy...ale asi viac ako 40e za to nedostane...
ved ano.. ja som to zadrel len tak OT... treba aj kus srandy do tejto pochmurnej nalady v tomto topicu...
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

foto:

spokojnost..?
Prílohy
04.jpg
03.jpg
02.jpg
01.jpg
Fuxxo
Darca
Darca

Gangy
Darca
Darca

Barbarossa tak napriklad toto alebo toto (viac sa mi hladat nechce) - jop, cistych 120 € :roll:
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Barbarossa tak napriklad toto alebo toto (viac sa mi hladat nechce) - jop, cistych 120 € :roll:
pozri mne absolutne nevadi to co najdes na nete... ked dakto chce nech si objedna odtial co si nasiel ty, ked nie tak tu mam ja za 75e a nizsie nepojdem ani ked sa tu dakto posere!
Gangy
Darca
Darca

S tebou sa kto rozprava?
Bagi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ach boze preco sem chodi kazdy debil s okolia...ako nevies citat..? ja som nikde nenapisal ze to cina nieje, ba som hovoril ze ano je to cina ale nie tehla ako ostatne....

trosku sa zamyslite,...toto je take pr*bane forum ze tu ti neporadi nikto ale zje*e a okomentuje tvoj prispevok 800ludi ale ani jeden nie k veci,...a tie prispevky co tam mas v profile (neviem ake cislo v stovkach alebo tisickach) su urcite taketo ako tieto posledne...sproste a nie take aby boli pre dakoho prinosom...
nemal som zatial vela problemov ktore by som sem musel davat a ziadat o pomoc, ale ked som o pomoc poziadal tak tu nebol ani jeden OPAKUJEM ANI JEDEN ktory by mi dal dostacujucu a napomocnu odpoved...vtedy je tema s 0 prispevkami ale ked sa jedna o taku temu kde sa da zap*covat alebo zj*bat tak vtedy ste vsetci chytri curaci!

A to za kolko a co kto predava je podla mna jeho vec a Vas je do toho kkt...ja tu nemam zaujem nikoho oje****at...len OPAKUJEM niesom ziadna nadacia a nebudem tu rozdavat veci zadarmo...!!! Ja som tu vec nekupil za 10e a predavam ju za 50e
A ked si niekto mysli ze za tu vec pytam privela nech ma boza a nestara sa do toho.

Dakujem.
Zamknuté