ach boze preco sem chodi kazdy debil s okolia...ako nevies citat..? ja som nikde nenapisal ze to cina nieje, ba som hovoril ze ano je to cina ale nie tehla ako ostatne....
trosku sa zamyslite,...toto je take pr*bane forum ze tu ti neporadi nikto ale zje*e a okomentuje tvoj prispevok 800ludi ale ani jeden nie k veci,...a tie prispevky co tam mas v profile (neviem ake cislo v stovkach alebo tisickach) su urcite taketo ako tieto posledne...sproste a nie take aby boli pre dakoho prinosom...
nemal som zatial vela problemov ktore by som sem musel davat a ziadat o pomoc, ale ked som o pomoc poziadal tak tu nebol ani jeden OPAKUJEM ANI JEDEN ktory by mi dal dostacujucu a napomocnu odpoved...vtedy je tema s 0 prispevkami ale ked sa jedna o taku temu kde sa da zap*covat alebo zj*bat tak vtedy ste vsetci chytri curaci!
A to za kolko a co kto predava je podla mna jeho vec a Vas je do toho kkt...ja tu nemam zaujem nikoho oje****at...len OPAKUJEM niesom ziadna nadacia a nebudem tu rozdavat veci zadarmo...!!! Ja som tu vec nekupil za 10e a predavam ju za 50e
A ked si niekto mysli ze za tu vec pytam privela nech ma boza a nestara sa do toho.
Dakujem.