P: Ipod Shuffle 2GB zeleny 5th gen

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

P: Ipod Shuffle 2GB zeleny 5th gen

Príspevok od používateľa TomAss »

Vsetky veci ktore ponukam su nove, nerozbalene, s 2 rocnou zarukou. Preferujem osobny odber v BA, ale ak sa zaujemca nenajde poslem aj na dobierku.

Dalej budem mat na predaj este aj tieto veci, ale cakam kym mi to pride postou. Mozte si zatial pisat ak mate zaujem a zarezervovat.

2. MP3 přehrávač APPLE iPod Shuffle 2GB zelený (5th gen.
Miniaturní MP3 přehrávač s velmi elegantním designem a hmotností pouhých 10 g. Díky unikátní hlasové funkci (která je dostupná i v češtině) Vám do sluchátek přečte název skladby, interpreta, playlist ve kterém je písnička uložena a prozradí také nízký stav akumulátoru. Veškeré ovládání přístroje bylo přeneseno na miniaturní panel, který je součástí dodávaných sluchátek. Díky tomu bylo dosaženo opravdu miniaturních rozměrů. Přehrávač podporuje formáty AAC, MP3, Audible, Apple Lossless, WAV a AIFF. Pro nahrávání hudby a nabíjení slouží rozhraní USB.
50 Eur
Prílohy
2009918154570.iPod_shuffle-2009-green.jpg
GgDag
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GgDag »

Kedy ti asi pride ten HDD ?
TomAss
King
King

Tipujem ze zajtra/pozajtra. (no neslubujem). MP3 by mala dojst az po HDD, ale chodi to v dost zvlastnom poradi, takze neviem presne povedat :) .

//autoeditácia príspevku ( 22 Dec 2009, 11:43 )
Tak prave mi dosiel HDD. Do prveho prispevku som pridal aj foto.

//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 15:34 )
Autoradio predane za 90e. O HDD alebo Ipod zaujem nieje ?
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Dohodli by sme sa na HDD povedzme tych 50 eur?
TomAss
King
King

Beriem tvoju ponuku na vedomie, ale novy chodi okolo az cez 70 eur co som pozeral po nete. Takze pockam este chvilu na ponuky. A k tomuto je takisto zaruka a je nerozbaleny. Ako vidim si z kosic, cize osobne by to asi v Bratislave neslo, co ?
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Osobka by nebola mozna. Len dobierka :) No co ja viem, ja len preto aby ma to vyslo vyhodnejsie ako tuto v meste kde ho viem zobrat za 69 eur. A ked si zoberiem tvojich 60 + posta a k tomu keby sa nieco stalo tak ti to posielat na zaruku alebo neviem kde je ta zaruka. Za to mi to nestoji. To si radsej priplatim sedem osem eur a budem ho mat z tunajsieho obchodu kde by sa riesila hned aj pripadna reklamacia :) Ak sa rozhodnes, tak SS :)
TomAss
King
King

HDD predany mimo fora za 60. Tak mam este na predaj ten Ipodik. Mal by mi dojst cca v tento pondelok alebo utorok, ale v utorok odchadzam na tyzden prec takze uvidime ako to vyjde :). Mozte zatial napisat ponuky.
Zamknuté