Vsetky veci ktore ponukam su nove, nerozbalene, s 2 rocnou zarukou. Preferujem osobny odber v BA, ale ak sa zaujemca nenajde poslem aj na dobierku.
Dalej budem mat na predaj este aj tieto veci, ale cakam kym mi to pride postou. Mozte si zatial pisat ak mate zaujem a zarezervovat.
2. MP3 přehrávač APPLE iPod Shuffle 2GB zelený (5th gen.
Miniaturní MP3 přehrávač s velmi elegantním designem a hmotností pouhých 10 g. Díky unikátní hlasové funkci (která je dostupná i v češtině) Vám do sluchátek přečte název skladby, interpreta, playlist ve kterém je písnička uložena a prozradí také nízký stav akumulátoru. Veškeré ovládání přístroje bylo přeneseno na miniaturní panel, který je součástí dodávaných sluchátek. Díky tomu bylo dosaženo opravdu miniaturních rozměrů. Přehrávač podporuje formáty AAC, MP3, Audible, Apple Lossless, WAV a AIFF. Pro nahrávání hudby a nabíjení slouží rozhraní USB.
50 Eur
P: Ipod Shuffle 2GB zeleny 5th gen
Tipujem ze zajtra/pozajtra. (no neslubujem). MP3 by mala dojst az po HDD, ale chodi to v dost zvlastnom poradi, takze neviem presne povedat
.
//autoeditácia príspevku ( 22 Dec 2009, 11:43 )
Tak prave mi dosiel HDD. Do prveho prispevku som pridal aj foto.
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 15:34 )
Autoradio predane za 90e. O HDD alebo Ipod zaujem nieje ?
//autoeditácia príspevku ( 22 Dec 2009, 11:43 )
Tak prave mi dosiel HDD. Do prveho prispevku som pridal aj foto.
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 15:34 )
Autoradio predane za 90e. O HDD alebo Ipod zaujem nieje ?
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Osobka by nebola mozna. Len dobierka
No co ja viem, ja len preto aby ma to vyslo vyhodnejsie ako tuto v meste kde ho viem zobrat za 69 eur. A ked si zoberiem tvojich 60 + posta a k tomu keby sa nieco stalo tak ti to posielat na zaruku alebo neviem kde je ta zaruka. Za to mi to nestoji. To si radsej priplatim sedem osem eur a budem ho mat z tunajsieho obchodu kde by sa riesila hned aj pripadna reklamacia
Ak sa rozhodnes, tak SS