Páči sa mi zadaná
Páči sa mi zadaná
ZE: mam taki problem ze mam 1 bomba kamosku a chcel by som s now chodit ale dajak sa to nedari kedze skoro nesom doma a este uz dlho nmala sraca a teras jak som ju spoznal tak uz mala 1 pocas toho *chdenia* sme sa bawili ze ked sa to s nim skonci ze ci by sme spolu mohli chodit a ona ze hej wratil som za z dowolenky a ona ma uz noweho a mna to dost wzalo... PLS poradte mi dakto ze jak si ju mam ziskat ked ma este furt sraca ... dakujem
//erytrocyt: zmenený názov témy.
//erytrocyt: zmenený názov témy.
Mna zarazilo skor to, ze "ked sa to s nim skonci", to ide do vztahu s tym, ze caka kedy sa skonci aby mohla chodit s druhym? A to ze ma hned dalsieho... nechcem sudit, nepoznam ju, ale navonok to nevyzera dobre a keby ste aj spolu zacali chodit, tak by to asi nemalo dlhe trvanie...ruky prec, na svete su dalsie 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tazko radit niekomu, kto si mysli, ze je strasne cool pisat namiesto v w. Ale zacni tu http://www.qark.net/clanek/jak-prebrat-holku
-
krupica_dnb
Medium Professional
nho, mam super kamaratky za ktore by som dal vajka s pipikom do ohna...
jedna z dvojiciek sa mi zacala toto v poslednej dobe, dnes sme spolu mali sake opite oznamovacky... chodila velice dlho s mojim kamaratom, takze je to o to zlozitejsie, musim ratat ze aj keby (kristus pan boh dal) tak je to na nom, a ide na nu asi 3 miliony typkov, takze je to o tom istom, ak si myslis ze je nespokojna tak ju prilepsi, ak ju ma kamos tak bud rad ze je s nou alebo sa vykastruj.
HOWGH
jedna z dvojiciek sa mi zacala toto v poslednej dobe, dnes sme spolu mali sake opite oznamovacky... chodila velice dlho s mojim kamaratom, takze je to o to zlozitejsie, musim ratat ze aj keby (kristus pan boh dal) tak je to na nom, a ide na nu asi 3 miliony typkov, takze je to o tom istom, ak si myslis ze je nespokojna tak ju prilepsi, ak ju ma kamos tak bud rad ze je s nou alebo sa vykastruj.
HOWGH
-
triple
Guru wannabe
problém bude v tom že ste mladí obaja a strašne hlúpi (sorry za výraz neber to osobne)
čo je to za hlúposť ked sa rozídem zo svojím týpkom tak budem s tebou? ale kde máš istotu že ked bude s tebou tak presne toto isté nebude vymliagavať niekomu inému a teba pošle do predele lebo ju už nebudeš bavíť..
rada ako to spraviť?
ser na to
čo je to za hlúposť ked sa rozídem zo svojím týpkom tak budem s tebou? ale kde máš istotu že ked bude s tebou tak presne toto isté nebude vymliagavať niekomu inému a teba pošle do predele lebo ju už nebudeš bavíť..
rada ako to spraviť?
ser na to
ja som to tak zacal pisat pred 2-3 rokmi ale som si zVikolt0m4s3 napísal:Tazko radit niekomu, kto si mysli, ze je strasne cool pisat namiesto v w. Ale zacni tu http://www.qark.net/clanek/jak-prebrat-holku
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
jaj do *ice s tou vasou gramatikou. ani ja to nemam rad ked sa tu strieda v/w ch/x ale kua ten pohrdavy ton... nemozem z neho. najme tomase, nemozem uz z toho. asi sa fakt vyserem na toto forum len kvoli tvojmu pristupu pana riaditela zemegule. a kludne si vymaz tento prispevok, tak ako vsetky ktore su pre teba nepohodlne. horsi nez komunista.

ta asi tak ze okrem toho som tu napisal aj nieco k danej teme ale ty nie. nepoviem nic keby si ho za to v/w spucoval a napisal nieco k teme ale takto... ani sa necuduj mojej reakcii.t0m4s3 napísal:A ako tvoj prispevok prispel k predmetu temy?
To si vsimam aj ja, ale nie je to az take hrozne. Niekedy treba ist na mladych tvrdozelovoc napísal:jaj do *ice s tou vasou gramatikou. ani ja to nemam rad ked sa tu strieda v/w ch/x ale kua ten pohrdavy ton... nemozem z neho. najme tomase, nemozem uz z toho. asi sa fakt vyserem na toto forum len kvoli tvojmu pristupu pana riaditela zemegule. a kludne si vymaz tento prispevok, tak ako vsetky ktore su pre teba nepohodlne. horsi nez komunista.![]()
-
t0m4s3
Admin
A ako tvoj prispevok prispel k predmetu temy?zelovoc napísal:jaj do *ice s tou vasou gramatikou. ani ja to nemam rad ked sa tu strieda v/w ch/x ale kua ten pohrdavy ton... nemozem z neho. najme tomase, nemozem uz z toho. asi sa fakt vyserem na toto forum len kvoli tvojmu pristupu pana riaditela zemegule. a kludne si vymaz tento prispevok, tak ako vsetky ktore su pre teba nepohodlne. horsi nez komunista.![]()
edit: zelovoc zajdi si k ocnemu.
-
triple
Guru wannabe
ty vole ja by som s takou ani nemohol byť .. taká trubka nevie čo ce ked nechá jedného kôli druhému a pak dookola ....whito napísal:moj nazor? NEZNASAM chlapov, co preberaju holky ... to by som takych bil den a noc!!!![]()
![]()
(samozrejme, nenarazam na Teba)
no ale sú aj vínimky že niekoho nesprávneho nechá kôli svojej životnej láske
To mas pravdu, ale stava sa to malokedytriple napísal:ty vole ja by som s takou ani nemohol byť .. taká trubka nevie čo ce ked nechá jedného kôli druhému a pak dookola ....
no ale sú aj vínimky že niekoho nesprávneho nechá kôli svojej životnej láske
Inak aj ja sa pripajam k tym, co nenavidia preberacov, to je najhorsie co moze byt.
-
triple
Guru wannabe
ale predstav si ten pocit .. pff už aký som king.... ked si lepší ako niekto iný ked dala prednosť tebe...GothaR napísal:To mas pravdu, ale stava sa to malokedy
Inak aj ja sa pripajam k tym, co nenavidia preberacov, to je najhorsie co moze byt.
možno na tom niečo bude... no nieže by som to praktikoval... načo ved
a vi nenávidite preberačov a ja neznášam na holkách že si hladajú chalanov preto aby zaudli na svojich bývalých a s normálnych chlapov si spravia zabúdaciu hračku, ktorá ked ich omrzí zahodia
ako preberaju ?? vsak to je hlupost ako brno
je na babe ci sa vysere na svojho priatela alebo je jej kazdy iny chalan ukradnuty a hladi len a len na toho svojho. A hore ta hlaska ze "ked to skonci s tym prvym tak pojde ku nemu" kriste pane
To DraveC: tipujem ze mas nejakych 13-14 rokov ?? lebo inac by si takuto sprostost ani nenapisal tu na forum
dodo
To DraveC: tipujem ze mas nejakych 13-14 rokov ?? lebo inac by si takuto sprostost ani nenapisal tu na forum
dodo