Páči sa mi zadaná

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DravecC
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Páči sa mi zadaná

Príspevok od používateľa DravecC »

ZE: mam taki problem ze mam 1 bomba kamosku a chcel by som s now chodit ale dajak sa to nedari kedze skoro nesom doma a este uz dlho nmala sraca a teras jak som ju spoznal tak uz mala 1 pocas toho *chdenia* sme sa bawili ze ked sa to s nim skonci ze ci by sme spolu mohli chodit a ona ze hej wratil som za z dowolenky a ona ma uz noweho a mna to dost wzalo... PLS poradte mi dakto ze jak si ju mam ziskat ked ma este furt sraca ... dakujem
//erytrocyt: zmenený názov témy.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

:lol: dzivo si to napisal...
k veci.
nijak nechaj ju na pokoji ked je stastna, hladaj dalsiu, toto by ajtak bolo namahave :D
a preberanie uz tu dakde je, hladaj...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mna zarazilo skor to, ze "ked sa to s nim skonci", to ide do vztahu s tym, ze caka kedy sa skonci aby mohla chodit s druhym? A to ze ma hned dalsieho... nechcem sudit, nepoznam ju, ale navonok to nevyzera dobre a keby ste aj spolu zacali chodit, tak by to asi nemalo dlhe trvanie...ruky prec, na svete su dalsie :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tazko radit niekomu, kto si mysli, ze je strasne cool pisat namiesto v w. Ale zacni tu http://www.qark.net/clanek/jak-prebrat-holku
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

nho, mam super kamaratky za ktore by som dal vajka s pipikom do ohna...
jedna z dvojiciek sa mi zacala toto v poslednej dobe, dnes sme spolu mali sake opite oznamovacky... chodila velice dlho s mojim kamaratom, takze je to o to zlozitejsie, musim ratat ze aj keby (kristus pan boh dal) tak je to na nom, a ide na nu asi 3 miliony typkov, takze je to o tom istom, ak si myslis ze je nespokojna tak ju prilepsi, ak ju ma kamos tak bud rad ze je s nou alebo sa vykastruj.
HOWGH
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

problém bude v tom že ste mladí obaja a strašne hlúpi (sorry za výraz neber to osobne)
čo je to za hlúposť ked sa rozídem zo svojím týpkom tak budem s tebou? ale kde máš istotu že ked bude s tebou tak presne toto isté nebude vymliagavať niekomu inému a teba pošle do predele lebo ju už nebudeš bavíť..
rada ako to spraviť?
ser na to :shock:
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

t0m4s3 napísal:Tazko radit niekomu, kto si mysli, ze je strasne cool pisat namiesto v w.
asi tak.. :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz aj mne sa paci zadana. frajera ma v kalifornii a ja som s nou kazdy den v praci. ale ta asi mozem snivat. aspon mam s kym chodit na obed. a hned je den krajsi ked ju vidim. summer love. :(
DravecC
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DravecC »

t0m4s3 napísal:Tazko radit niekomu, kto si mysli, ze je strasne cool pisat namiesto v w. Ale zacni tu http://www.qark.net/clanek/jak-prebrat-holku
ja som to tak zacal pisat pred 2-3 rokmi ale som si zVikol
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jaj do *ice s tou vasou gramatikou. ani ja to nemam rad ked sa tu strieda v/w ch/x ale kua ten pohrdavy ton... nemozem z neho. najme tomase, nemozem uz z toho. asi sa fakt vyserem na toto forum len kvoli tvojmu pristupu pana riaditela zemegule. a kludne si vymaz tento prispevok, tak ako vsetky ktore su pre teba nepohodlne. horsi nez komunista. :prdel: :smt019

t0m4s3 napísal:A ako tvoj prispevok prispel k predmetu temy?
ta asi tak ze okrem toho som tu napisal aj nieco k danej teme ale ty nie. nepoviem nic keby si ho za to v/w spucoval a napisal nieco k teme ale takto... ani sa necuduj mojej reakcii.
Gothar
Moderátor
Moderátor

zelovoc napísal:jaj do *ice s tou vasou gramatikou. ani ja to nemam rad ked sa tu strieda v/w ch/x ale kua ten pohrdavy ton... nemozem z neho. najme tomase, nemozem uz z toho. asi sa fakt vyserem na toto forum len kvoli tvojmu pristupu pana riaditela zemegule. a kludne si vymaz tento prispevok, tak ako vsetky ktore su pre teba nepohodlne. horsi nez komunista. :prdel: :smt019
To si vsimam aj ja, ale nie je to az take hrozne. Niekedy treba ist na mladych tvrdo :) A kym nezmyselne nelietaju basy ale iba sa slovne podpichuju tak je to este ok :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

zelovoc napísal:jaj do *ice s tou vasou gramatikou. ani ja to nemam rad ked sa tu strieda v/w ch/x ale kua ten pohrdavy ton... nemozem z neho. najme tomase, nemozem uz z toho. asi sa fakt vyserem na toto forum len kvoli tvojmu pristupu pana riaditela zemegule. a kludne si vymaz tento prispevok, tak ako vsetky ktore su pre teba nepohodlne. horsi nez komunista. :prdel: :smt019
A ako tvoj prispevok prispel k predmetu temy?

edit: zelovoc zajdi si k ocnemu.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

fight :smt067 :smt068
bože môj nezbláznime sa ved
podla mna táto téma sama o sebe nemá zmysel tak isto ako tie hlúposti za ktoré sa tu hádate

:samovrazda:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ruky prec! utekaj a neobzeraj sa!
whito
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa whito »

moj nazor? NEZNASAM chlapov, co preberaju holky ... to by som takych bil den a noc!!! :evil: :evil: :evil: (samozrejme, nenarazam na Teba)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

whito napísal:moj nazor? NEZNASAM chlapov, co preberaju holky ... to by som takych bil den a noc!!! :evil: :evil: :evil: (samozrejme, nenarazam na Teba)
ty vole ja by som s takou ani nemohol byť .. taká trubka nevie čo ce ked nechá jedného kôli druhému a pak dookola ....
no ale sú aj vínimky že niekoho nesprávneho nechá kôli svojej životnej láske
Gothar
Moderátor
Moderátor

triple napísal:ty vole ja by som s takou ani nemohol byť .. taká trubka nevie čo ce ked nechá jedného kôli druhému a pak dookola ....
no ale sú aj vínimky že niekoho nesprávneho nechá kôli svojej životnej láske
To mas pravdu, ale stava sa to malokedy :)
Inak aj ja sa pripajam k tym, co nenavidia preberacov, to je najhorsie co moze byt.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:To mas pravdu, ale stava sa to malokedy :)
Inak aj ja sa pripajam k tym, co nenavidia preberacov, to je najhorsie co moze byt.
ale predstav si ten pocit .. pff už aký som king.... ked si lepší ako niekto iný ked dala prednosť tebe...
možno na tom niečo bude... no nieže by som to praktikoval... načo ved
a vi nenávidite preberačov a ja neznášam na holkách že si hladajú chalanov preto aby zaudli na svojich bývalých a s normálnych chlapov si spravia zabúdaciu hračku, ktorá ked ich omrzí zahodia
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

ako preberaju ?? vsak to je hlupost ako brno :lol: je na babe ci sa vysere na svojho priatela alebo je jej kazdy iny chalan ukradnuty a hladi len a len na toho svojho. A hore ta hlaska ze "ked to skonci s tym prvym tak pojde ku nemu" kriste pane :shock: :shock:

To DraveC: tipujem ze mas nejakych 13-14 rokov ?? lebo inac by si takuto sprostost ani nenapisal tu na forum

dodo
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

no ja by som povedal, ze baba nevie, co chce...a k tym "preberacom",uz to bolo napisane, je to na nej ze koho si vybere..ale zas ked ich meni ako ponozky, tak si kazdy o nej vytvori nazor nazor...
Napísať odpoveď