Páliť mosty?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Do niekoho ste sa zalúbili, ale z nejakého dôvodu ho nemôžte mať, čo urobíte?

Zostávam v kontakte (bojujem ďalej, ostávam kamarát)
44
43%
Spálim most (je lepšie pre mňa zabudnúť, nech mi nebehá po rozume)
59
57%

Celkom hlasov: 103

javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Páliť mosty?

Príspevok od používateľa javatar »

byvas sam? ono spolocenske hry su super vec a je to aj inteligetna zabava
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Javatar, skôr si sa mal spýtať, že kde býva? :) možno by mal ísť s kým športovať atd
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

GothaR napísal:Ja by som pridal tretiu moznost: necham si kontakt, ale nezacinam komunikaciu.
Je to totiz presne moj pripad, byvale mam na fb, tusim aj v telefone, ale sam od seba nemam dovod im pisat ani ich nestalkujem, ale zaroven ich ani nemazem. Jedna sa ozve tak raz do roka, druha vobec a tak mi to aj vyhovuje. Nechodia mi po rozume, ale zaroven ak by som nieco chcel, tak z toho bude normalna komunikacia a nebudem si musiet vymyslat nejake dovody preco som sa rozhodol po 2ch rokoch najst si ju.
Držím sa toho. Najlepšia alternatíva.
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

ako už povedal GothaR...sám ich nevyhľadávam,no mosty nepálim..iba jednu skutočne od*ebujem jak sa len dá a ona furt nechápe,že už nič nebude :D :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja som jednoznacne za palenie mostov. Akoze plne chapem, ze tej babe by sa to velmi hodilo, ze ja by som jej robila kamosa a uzivala by si s tym svojim- to urcite :|

Bud je sex, alebo nie je nic, vsetko ostatne je zo strany zien iba hra na ktoru pristupia bud iba uplni zufalci alebo taki co nevidia ani ťah dopredu- dufam ze som sa nikoho nedotkol.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Richard Muller - Rieka

V tejto krasnej pesnicke sa pyta preco ludia palia mosty a len su taki sprosti.Vo velkej miere suhlasim lebo rieka predsa musi mat dva brehy.Ak to bolo o vztahu, o nevere a tazkom spolunazivani tak to treba asi fakt rovno spalit.
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Asi najťažšie hlasovanie aké som tu zatiaľ absolvoval. Zdravá, logická a správna je len tá druhá možnosť, ale aj tak som zahlasoval za tú prvú. Prečo? Lebo to proste inak nejde. Ak človek cíti k tej dotyčnej oveľa ale oveľa viac ako len sympatie, tak dáke spálenie mostov nijak nepomôže. Nech akokoľvek preruší kontakty, nech akokoľvek zamestná hlavu, stačí jedna mimovoľná myšlienka na ňu a je zas v prdeli. Môj prípad je skoro rovnaký s viacerými ktoré tu už boli spomínané. Na mňa sa obracia, keď s jej priateľom niečo nefunguje. Odo mňa chce radu. Vyplakať sa. Ale aj keď je spokojná mi rozpráva ako je s ním šťastná a podobne. Ruší na poslednú chvíľu všetky dlhodobo dohodnuté akcie ktoré sme spolu mali, kvôli tomu aby bola s frajerom. A pri tom vie ako mi to ubližuje, vie veľmi dobre čo k nej cítim. Vie, že to nie je pre mňa len chvíľkové poblúznenie. Nenávidím sám seba, že som taký sprostý, že sa nechám využívať, ale inak to nejde, pretože nebyť v kontakte bolí omnoho viac ako všetko ostné dokopy. človek keď ľúbi, chce byť s dotyčným, je už jedno ako. Je to ako smäd, dáko ho uhasiť musíš.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

ejo6 napísal:Asi najťažšie hlasovanie aké som tu zatiaľ absolvoval. Zdravá, logická a správna je len tá druhá možnosť, ale aj tak som zahlasoval za tú prvú. Prečo? Lebo to proste inak nejde. Ak človek cíti k tej dotyčnej oveľa ale oveľa viac ako len sympatie, tak dáke spálenie mostov nijak nepomôže. Nech akokoľvek preruší kontakty, nech akokoľvek zamestná hlavu, stačí jedna mimovoľná myšlienka na ňu a je zas v prdeli. Môj prípad je skoro rovnaký s viacerými ktoré tu už boli spomínané. Na mňa sa obracia, keď s jej priateľom niečo nefunguje. Odo mňa chce radu. Vyplakať sa. Ale aj keď je spokojná mi rozpráva ako je s ním šťastná a podobne. Ruší na poslednú chvíľu všetky dlhodobo dohodnuté akcie ktoré sme spolu mali, kvôli tomu aby bola s frajerom. A pri tom vie ako mi to ubližuje, vie veľmi dobre čo k nej cítim. Vie, že to nie je pre mňa len chvíľkové poblúznenie. Nenávidím sám seba, že som taký sprostý, že sa nechám využívať, ale inak to nejde, pretože nebyť v kontakte bolí omnoho viac ako všetko ostné dokopy. človek keď ľúbi, chce byť s dotyčným, je už jedno ako. Je to ako smäd, dáko ho uhasiť musíš.
Kedysi mi tu niekto napisal ci rad sam seba tyram. To co robis ty je ale uz moc...Viem co citis a co prezivas. Ale mohol by som mat toho druheho neviem ako velmi rad ale nezniesol by som pretvarku a zneuzivanie. Ty ju mozes milovat a mozes byt spokojny v takom vztahu v akom ste teraz...Ona ta necha vo svojom zivote ale na oplatku ty budes jej dovernikom a bude ta mucit. Nikdy sa nepohnes dalej...ak vnutorne pocitujes falosnu nadej nikdy sa nedokazes od nej odbremenit...Sam to viem. Prezivam to. Ale to co robis ty je to ze tu nadej este umocnujes. Si ako narkoman a ona je tvoja droga. Rozprava sa s tebou si pritomny v jej zivote...ALE ! Postupne ta to nici a zabija...

Rozhodni sa kym chces byt.
ejo6
Expert
Expert

Tarakan: áno ja s tebou v podstate súhlasím. Keby som poznal spôsob ako sa pohnúť ďalej tak to spravím hneď. Keby som sa na ňu vedel aspoň hnevať. Už som skúšal aj vyprovokovať hádku, aby sa na mňa nahnevala, aby na ma nereagovala, keď už ja na ňu neviem nereagovať. Nepomohlo. Problém je, že ja jej ani veľmi nemám čo vyčítať. Ona chce mať kamaráta, ktorému sa môže vyrozprávať a to že som sa do nej zaľúbil, už za to ona nemôže.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

ejo6 napísal:Tarakan: áno ja s tebou v podstate súhlasím. Keby som poznal spôsob ako sa pohnúť ďalej tak to spravím hneď. Keby som sa na ňu vedel aspoň hnevať. Už som skúšal aj vyprovokovať hádku, aby sa na mňa nahnevala, aby na ma nereagovala, keď už ja na ňu neviem nereagovať. Nepomohlo. Problém je, že ja jej ani veľmi nemám čo vyčítať. Ona chce mať kamaráta, ktorému sa môže vyrozprávať a to že som sa do nej zaľúbil, už za to ona nemôže.
Tak to nevycitaj jej ale sebe.

Vies...Ja som to mal uplne ine. Mohol som s nou chodit. Mohol som byt fuckfriend v podstate. Povedala mi ze je to dost na to aby sme spolu chodili ale nie tak vela aby to bol vazny vztah.

Rozhodol som sa radikalne...prinutil som ju aby sa na mna strasne nahnevala. Ignorujeme sa. Ona nevie co chce...nevedela alebo mozno vedela a chcela ma len na zabavu. Ktovie. To som nechcel rozoberat. Ubehlo uz vela mesiacov co sa tak stalo. A ja stale na nu myslim. Nebol jediny den co by som na nu nepomyslel alebo si neotvoril nahodne jej profil na YT a pozrel sa aku hudbu pocuva...Nepreniesol som sa cez to.

Ale vies co by ma hnevalo ? Keby som s nou ostal kamarat a ona sa mi zverovala...vyuzivala by ma...moje city...trhala by si zo mna den co den a mne by hadzala len omrvinky svojej chvilkovej pozornosti...

Myslis si ze som neskusal si ju zhnusit ? Zistil som si o nej take veci ze by ta je*lo...Niekto ma proste hladnu vaginu...A stale akokolvek sa snazim...nehnusi sa mi. Nic na nej. Odsudzujem to. Ale mam ju velmi, velmi rad...a v pripade keby sa mi zverila s nejakou hlupostou ked by robila absolutnu blbost a ja by som jej chcel poradit...a ona by sa ani nezamyslela nad mojim nazorom....To by ma nicilo...

Bud ta ma niekto rad alebo nema. NEEXISTUJE ALE...Neexistuje povedat mam ta rad ale len ked si upravena....mam ta rad len ked vonias a niesi rozjebana z prace...

A prekonat to ? Snazim sa venovat praci, tomu co ma bavi. Rodine a priatelom.
ejo6
Expert
Expert

Trošku mi pomohla včerajšia múdrosť kamaráta: ,,tým, že jej robíš bútlavú vŕbu, viac pomáhaš tomu jej priateľovi ako jej. U teba sa vyplače, posťažuje si, zanadáva si a k nemu už príde kľudná a spokojná. Ten chalan by ti mal nohy bozkávať, pretože u teba si odbije to nepríjemné čo vo vzťahu býva a on zlíže smotanu". Dosť dobrý pohľad na vec a hádam ma to vrátilo do reality.
Napísať odpoveď