Páliť mosty?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Do niekoho ste sa zalúbili, ale z nejakého dôvodu ho nemôžte mať, čo urobíte?

Zostávam v kontakte (bojujem ďalej, ostávam kamarát)
44
43%
Spálim most (je lepšie pre mňa zabudnúť, nech mi nebehá po rozume)
59
57%

Celkom hlasov: 103

Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Páliť mosty?

Príspevok od používateľa Bushido »

Jednoduchá anketa, robím si malý prieskum. Diky za odpovede.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Páliť mosty?

Príspevok od používateľa test »

Ja strucne aj odpoviem, hlasoval som za prvu moznost a teda za kontakt, pretoze aj ked sa hovori, ze co oko nevidi, srdce neboli, u mna to nie je pravda. Ci vidim alebo nevidim, myslienky su stale rovnake a je to o tom istom. Bojoval som dlho a vyplatilo sa, pricom mi uz davno vsetci vraveli, ze je to stratene, nema zaujem, mam na nu zabudnut. Dokonca aj ona sama mi povedala, ze nikdy nic nebude, ze som pre nu kamarat - a po roku podlahla.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Máš môj obdiv. Ja by som vydržal najviac mesiac. Potom by som už toho mal plné zuby.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Kočka mi povedala, že ku mne niečo cíti, že ju priťahujem a potrebuje byť so mnou aj keď len ako kamarátka... Ale má priateľa a aj keď síce majú teraz trochu krízu, tak ten vzťah nechce zahodiť... Kokos, ale neviem či vydržím ten pocit, že zdieľa posteľ s niekým iným...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Súcitim s tebou, viem, aký je to pocit.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Bushido - To moze byt problem. Ja som s tym zil rok, ale nemala nikoho, teda asi 2x mesacny vztah, vzdy ma vsak maximalne ranilo ked mi to napisala. Chcel som sa zachovat ako charakter, vypadat ako silna osobnost a preto som jej vzdy zazelal vsetko dobre, nech sa jej dari, nech jej to vyjde a nech su stastni. Po mesiaci napisala, ze je koniec, isteze som napisal ako mi to je luto, ze jej to nevyslo, ale doma som skakal od podlahy po stenu od radosti, ze to skoncilo. Bola to ako keby pretvarka, nie taka obycajna, ale pretvarka v zmysle aky som kamarat, aky som tolerantny clovek, ako ju chapem a ako chcem pre nu dobre.

Tvoj problem je, ze ty si sa zalubil do zeny, ktora ma vztah, asi to bude dlhsi vztah pokial ho nechce zalozit a o to viacej trpis. Ja som to mal podstatne jednoduchsie a boli chvile, ked sme boli tri tyzden dennodenne spolu von. Boli aj take ked sme sa mesiac nevideli, nerozpravala sa so mnou a nenapisali sme si nic, ale potom sa ozvala a vsetko sa vratilo do starych kolaji. Ked som ju zbalil, tak po asi pol roku prisla na nu slaba chvilka, rozplakala sa a povedala ako ju to vsetko mrzi, ako ju nici ten pocit ako mi ublizovala, odbijala ma, posielala ma do certa a ze aj ked ma vyhodila dverami, ja som sa vratil vzdy oknom a vzdy som o nu bojoval. S tvojim problemom ti asi neporadim, lebo to mas zlozite, je zadana a ty si si zle vybral.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Bushido, no keby som nevedela, že sem kamarát nechodí, tak by som si pomaly myslela, že to píše on (čo ale nie si on, hoci je na tom dosť podobne). A teda dotyčná sa mu páči, on sa páči jej a ona má dlhoročný vzťah i keď dosť na diaľku. Tomu môjmu kamarátovi sa vykecáva, k nemu sa chodí vyplakávať, jeho objíma a nakoniec ešte on je ten "vinný", že prečo sa objavil a prečo existuje, keď ona je zadaná, a že prečo je taký skvelý atd atd atd.... no chápeš? lebo ja nie.

Takže ja by som to radšej stopla, kým ešte môžeš. Ale ak ťa baví takéto mučenie, tak your choice.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja by som pridal tretiu moznost: necham si kontakt, ale nezacinam komunikaciu.
Je to totiz presne moj pripad, byvale mam na fb, tusim aj v telefone, ale sam od seba nemam dovod im pisat ani ich nestalkujem, ale zaroven ich ani nemazem. Jedna sa ozve tak raz do roka, druha vobec a tak mi to aj vyhovuje. Nechodia mi po rozume, ale zaroven ak by som nieco chcel, tak z toho bude normalna komunikacia a nebudem si musiet vymyslat nejake dovody preco som sa rozhodol po 2ch rokoch najst si ju.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

záleží od konkrétnej osoby - niektoré mažem, lebo viem, že by som s nimi nedokázal fungovať len ako kamarát... niektoré si nechávam a udržiavam kontakt... človek nikdy nevie
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

GothaR napísal:Ja by som pridal tretiu moznost: necham si kontakt, ale nezacinam komunikaciu.
asi tak, naco mazat kontakty, niekedy sa to moze zist
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

A: Páliť mosty iba v prípade, že ten kontakt pre mňa do budúcnosti nemá žiaden potenciálny význam (aj keď toto sa nedá presne odhadnúť nikdy) a ďalšie kontaktovanie by mi vyvolávalo trápenie a brzdilo ma v mojom osobnom rozvoji, prípadne by mi to zužovalo môj rozhľad.+

B: Pokiaľ sa neobjavuje ani jeden "príznak" z možnosti A, tak si nechám kontakt a nemáme problém komunikovať aj naďalej. Kontakty sa človeku vždy môžu zísť.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:asi tak, naco mazat kontakty, niekedy sa to moze zist
Veď hej, to je jedna z možností "ostať kamarát" ale môžme to nazvať aj "ostať známy, ostať v kontakte". Hlavný rozdiel je v tom že jedna z možností poukazuje na to nemať problém byť v kontakte a mať toho človeka stále na pamäti, keďže vám z času na čas sám napíše a tá druhá poukazuje na to, že síce si pri nejakej príležitosti na ňu spomeniem ale určite omnoho menej, než keď ju vidím dajme tomu vždy keď dôjdem na FB.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja hlasujem za to, ze nejak neostavam kamarat. Skusil som to s dvoma svojimi ex, v jednom pripade som to nechal nalezite vychladnut, ale akonahle sme sa zas videli tak sa to na mna zas vsetko nalepilo. Zacali sme si pisat, vidavat sa castejsie ale musel som to prerusit, lebo som sa zas vratil na stare kolaje.

V druhom pripade som to tiez nechal nalezite vychladnut, bolo to lepsie v tom, ze som si ju nepripustil k telu, ale nasrala ma ze na spolocnej akcii zacala balit jedneho znameho a pripadalo mi to ako naschval, tak ako male dieta som "zbalil" vsetky jej kamaratky (Este ked sme spolu chodili tak ma vzala na jednu akciu kde boli jej kamaratky a strasne ma mali rady. Furt ma volali na kavu, na akcie, chceli sa so mnou stretavat aj ked som chodil furt s nou.) A ked sa vratila z parketu (bolo o poschodie nizsie) tak ma tam uvidela jak su baby nastupene naokolo mna a bavime sa na niecom ...
Neskor som dve z nich odviezol domov a viac sa o nu nezaujimal. Napisala mi preco som odisiel bez nej ale nic som jej na to neodpovedal.

Takze ja si cislo necham, necham si ich aj v prateloch na FB, kludne mozem ist aj na kavu. Ale to je tak vsetko.
Mammut
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mammut »

Bushido napísal:Kočka mi povedala, že ku mne niečo cíti, že ju priťahujem a potrebuje byť so mnou aj keď len ako kamarátka... Ale má priateľa a aj keď síce majú teraz trochu krízu, tak ten vzťah nechce zahodiť... Kokos, ale neviem či vydržím ten pocit, že zdieľa posteľ s niekým iným...
Tak toto je presne moja situacia.....a najvacsia bolest je to zdielanie tej postele s niekym inym :( nic tak neboli ako ked mi o tom rozprava (ved povazuje ma za najlepsieho kamarata, tak ja sa tvarim ze OK podporujem ju), ale uz pomaly nevladzem, nemam uz silu dalej ist. Cim dalej to povazujem z jej strany len za vyuzivanie. Ked ju jej priatel posle doprdele/pohadaju sa...hned ma na mna cas, vyleje si na mne srdce, div ze mi nevyzna zakazdym lasku a vsetky tieto veci, no potom sa suhajko vzdy ozve - sex a na chvilku je to medzi nimi OK, no potom zas hadka a dokola.

Ja uz som pred tym rokom a pol spalil tento most (ale len v hlave) v srdci by som to nikdy nedokazal (pretoze ju navzdy budem milovat)...ona tak isto a stacila jedna nahodna minutka a vratilo to vsetko medzi nami do starych kolaji....akurat s tym rozdielom, ze ona ma chalana s ktorym sa len trapi.

A neviem co robit, ci sa nechat nadalej vyuzivat a tvarit sa ako NAJ kamarat, kt. toto okolo nej nevadi (a cakat, kym pochopi, ze tie slova co mi hovorila, ze somnou je najstastnejsia...by mala vziat vazne a dat mi sancu), alebo jej povedat vsetko na rovinu a risknut ze o vsetko pridem?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

mammut.. co chces pocut? ze zo seba uz rok robis chu*a, to predsa vies. ze si o tento rok nenavratne prisiel, to taktiez vies. a ked neurobis rozhodny krok nejakym smerom.. tak takych rokov stratis este vela.
.
proste nieco urob. horsie to uz nebude
Mammut
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mammut »

lumir....a co takeho mam spravit?...skusal som snad vsetko, odlucenie = nepomohlo, povedat jej co k nej citim = skoro pomohlo, ale vyspala sa snim par dni na to a to moju narastajucu iskierku zahasilo zas,
nic ine ma nenapada....
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

to len ja som taky naivny ked si myslim ze nieje jednina na svete ze na nu budem cakat ako sa rozhodne, alebo ze mi nestoji za to aby som zo seba robil debila ?
v skratke, pohni sa dalej, ci uz vo vztaju k nej alebo potom k nejakej inej.....
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja momentálne skúšam jej dávať najavo, že si život užívam a behám za inými babami... Je to síce iba spôsob, ako ju donútiť k žiarlivosti, ale uvidíme čo to spraví...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

a co ked sa tie mosty rozplynu? co ked pridete na to, ze s tou osobou spajalo len nieco docasne, co uz nie je? potom niet mosty na palenie...

"ved naco palit mosty, ked ich medzi nami niet" HT
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Bushido napísal:Ja momentálne skúšam jej dávať najavo, že si život užívam a behám za inými babami... Je to síce iba spôsob, ako ju donútiť k žiarlivosti, ale uvidíme čo to spraví...
nič s tým nedokážeš, ona chalana má a pokiaľ s ním aj je tak jej vyhovuje, teba možno chce mať iba ako bokovku.

Ja väčšinou bývalky neriešim, stretnem niekde, pozdravím a to je všetko.
Mažem kontakt iba s holkami ktoré so mnou chcú byť iba ako kamarát a ja by som tam chcel niečo viac :)
Napísať odpoveď