Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa Hegy »

Tak sa ospravedlnujem, som hotentot a moj point vas tazko missuje...
30% voli zlodejov
10% voli nackov
a ti co su medzi maju krasnu motivaciu vyhnut sa obom extremom, akurat vcas :)
dragon883
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dragon883 »

EsoEso napísal:Marián Kotleba nemá okolo seba žiadnych odborníkov..
Kotlebu sa nezastavam, ale pozri sa ako Slovensko dopadlo so standartnymi stranami, ktore sa naopak pysili s odbornikmi vo svojich radoch. Aku taku odbornost vsak vidim napr. v programe SaS...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No však tak sme dopadli s odborníkmi, predstav si ako to bude vyzerať s neodborníkmi.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

dragon883 napísal:Kotlebu sa nezastavam, ale pozri sa ako Slovensko dopadlo so standartnymi stranami, ktore sa naopak pysili s odbornikmi vo svojich radoch. Aku taku odbornost vsak vidim napr. v programe SaS...
Otazka bez logiky...riesilo sa to na predoslej strane, tvoj argument ''ine strany...'' je uplne od veci.

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2016, 15:52)
Dnes mi bol ''uuuuplne nenapadne'' na facebooku podsunuty tento link nech si konecne uvedomim, ze som mimo a trepem neoverene blbosti:

http://www.naseslovensko.net/nase-nazor ... ky-problem

Stacilo mi precitat si prvy bod a hned si Marian sere do ust...sam si polozil otazku ci je LSNS rasisticka strana...a v celej odpovedi to nevyvratil, ani nemal snahu.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

:!: :lol:
Prílohy
kotlebovci_D.jpg
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Uz ked to ide do vtipov :D
https://www.facebook.com/RadioExpres/videos Video parodujuce Prochadzku. (sorry, hned prve video pod nazvom'' Keď je politik nerozhodný a nevie, čo chce vlastne…''_
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Sulik:
Absolvoval som štyri neformálne stretnutia (MOST, OĽaNO, SIEŤ a Boris Kollár), všetci sú pripravení ísť do pravicovej koalície, ich podmienky a predstavy sú rozumné a splniteľné.
No som zvedavy.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Pascalwb napísal:Inac dostal Fico nejaky cas na zostavenie? Ci bude to natahovat ako sa len da.
Snazil som sa citat reakcie, ale vela Kotlebu tu bolo, tak neviem ci niekto neodpovedal nahodou...

Myslim ze do buduceho piatku ma cas. K tomu Kollarovi, zmenil nazor a je ochotny ist do vlady, nechce ale ministerstva, tak nakoniec sa to mozno podari, nesledoval som Bugara a neviem co SNS, ale uz spominali 87 mandatov...

Ak by to vyslo, este by to mohlo byt celkom dobre riesenie, na to ako to dopadlo, tiez pri opozicii s Ficom a Kotlebom si budu davat velky pozor aby nieco nepo...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Boze ani som ho nemohol dopocuvat...on je tak nesympaticky chlap...nejde z neho ziadna doveryhodnost, nevie klamat, zaplatava sa sam do svojich klamstiev...nieje to typ cloveka, ktory by mal robit predsedu politickej strany.

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2016, 19:47)
Sulik tiez robil ramena dnes :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Treba povedat, ze novinari su obcas uplne supy a tie ich otazky......Sulik to podla mna zvladol dobre.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

"Čo je hranica za ktorú nepôjdete?" Opýtal sa redaktor televízie, ktorá svojimi "vzdelávacími" show a telenovelami vychovala zo súčasnej generácie voličov LSNS :roll:
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Nj, celkom dobre to zvladol a na konci ake ticho ostalo :D. Vieti si predstavit premiera Prochadzku?
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Byt tam zlodej Vlado redaktor schyta KO :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ramena, neramena, ved sa ho pytaju uplne peachoviny. v rozhovore zaciatkom tyzdna sa ho dvakrat opytali, ci nebude zvazovat vladu so smerom.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Niektorí tí novinári sú fakt retardi. Ten týpek v červenom svetri (asi z JOJky?) je teda riadny primitív. Skákal Sulíkovi do reči a na Sulíkovu vyčítavú otázku o vkladaní klamstiev do jeho úst odpovedal len ďalšou otázkou.

Sulík tie dotieravé a vypäté otázky zvládol ukážkovo. Nenechal sa zahnať do kúta, kam ho chceli tí novinári dostať a zvládol to s chladnou hlavou.

Živo si viem predstaviť, čo by sa dialo, keby dostal podobné otázky Fico. Jeho odpovede by boli len: "Ďalšiu otázku... Ďalšiu otázku... Ďakujem, dovidenia." :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

a vlastne odkedy je mafia v parlamente aktuálny problém?
Prílohy
12801327_1049200241767347_4836645590519955762_n.jpg
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Pilifo napísal:Živo si viem predstaviť, čo by sa dialo, keby dostal podobné otázky Fico. Jeho odpovede by boli len: "Ďalšiu otázku... Ďalšiu otázku... Ďakujem, dovidenia." :D
To mi nieco pripomenulo, sledujte hlavne zaver...

Na Kotlebovu tlačovku nevpustili viaceré médiá, vraj neboli na zozname
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Hegy napísal::!: :lol:
ha-ha...pozri, ja viem ze mas v praci slusne ohodnotenie a ze koitus pre teba tiez nie je nezname slovicko. ale prosim ta, skus na chvilu ignorovat svoje ego a priznat, ze tvoj hlas isiel nespravnym ludom. kecom o proteste a ukazani hrozby politikom to neodbavis, to sa da aj inac. neviem ci tu kolebove preslapy v ulohe zupana zamerne prehliadas alebo nemas cas citat celu temu(lebo uz si tu otvaral vysvetlene veci), ale uvedom si, ze otvaras cestu do parlamentu primitovom. nemam ruzove okuliare a o politikoch si nemyslim, ze su tam pre nase dobro, ale ty naozaj nechapes, ze davas hlas psychopatom a nasilnikom? sam som mal to "potesenie" stretnut niektorych clenov na kandidatke, ked este v strane neboli v mode obleky(vlastne ani strana samotna) a myslim, ze by si bol velmi negativne prekvapeny kam ten tvoj hlas isiel. dokazov mas viac nez treba, inteligenciu hadam tiez, len teba pohnut rozumom.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dreamer napísal:Inak spominate, ked Prochazka po vinku priznal spolupracu so Smerom, nasledne v niektorych prieskumoch klesol zo 14 na priblizne 7%, (Kollar mal 4 ci 5%) a mnohi napisali, ze to su zle, nedoveryhodne prieskumy, ze tak velmi klesnut nemohol a Kollar tak vela nikdy neziska.
V prvom rade treba porovnavat vysledky jednej agentury.Ak beries Focus, tak aj dalsie vysledky od Focusu porovnaj. Pokial si pracoval s vysledkami od MVK, tak opat pocitaj len s MVK. Porovnavat 14 percent napriklad od MVK so 7 od Focusu je nelogicke a nezmyselne. Schvalne si pozri prieskumy od jednej agentury, ze ci tam bol skutocne taky prepad ako pises.
Napísať odpoveď