30% voli zlodejov
10% voli nackov
a ti co su medzi maju krasnu motivaciu vyhnut sa obom extremom, akurat vcas
Kotlebu sa nezastavam, ale pozri sa ako Slovensko dopadlo so standartnymi stranami, ktore sa naopak pysili s odbornikmi vo svojich radoch. Aku taku odbornost vsak vidim napr. v programe SaS...EsoEso napísal:Marián Kotleba nemá okolo seba žiadnych odborníkov..
Otazka bez logiky...riesilo sa to na predoslej strane, tvoj argument ''ine strany...'' je uplne od veci.dragon883 napísal:Kotlebu sa nezastavam, ale pozri sa ako Slovensko dopadlo so standartnymi stranami, ktore sa naopak pysili s odbornikmi vo svojich radoch. Aku taku odbornost vsak vidim napr. v programe SaS...
No som zvedavy.Absolvoval som štyri neformálne stretnutia (MOST, OĽaNO, SIEŤ a Boris Kollár), všetci sú pripravení ísť do pravicovej koalície, ich podmienky a predstavy sú rozumné a splniteľné.
Snazil som sa citat reakcie, ale vela Kotlebu tu bolo, tak neviem ci niekto neodpovedal nahodou...Pascalwb napísal:Inac dostal Fico nejaky cas na zostavenie? Ci bude to natahovat ako sa len da.
Boze ani som ho nemohol dopocuvat...on je tak nesympaticky chlap...nejde z neho ziadna doveryhodnost, nevie klamat, zaplatava sa sam do svojich klamstiev...nieje to typ cloveka, ktory by mal robit predsedu politickej strany.
To mi nieco pripomenulo, sledujte hlavne zaver...Pilifo napísal:Živo si viem predstaviť, čo by sa dialo, keby dostal podobné otázky Fico. Jeho odpovede by boli len: "Ďalšiu otázku... Ďalšiu otázku... Ďakujem, dovidenia."
ha-ha...pozri, ja viem ze mas v praci slusne ohodnotenie a ze koitus pre teba tiez nie je nezname slovicko. ale prosim ta, skus na chvilu ignorovat svoje ego a priznat, ze tvoj hlas isiel nespravnym ludom. kecom o proteste a ukazani hrozby politikom to neodbavis, to sa da aj inac. neviem ci tu kolebove preslapy v ulohe zupana zamerne prehliadas alebo nemas cas citat celu temu(lebo uz si tu otvaral vysvetlene veci), ale uvedom si, ze otvaras cestu do parlamentu primitovom. nemam ruzove okuliare a o politikoch si nemyslim, ze su tam pre nase dobro, ale ty naozaj nechapes, ze davas hlas psychopatom a nasilnikom? sam som mal to "potesenie" stretnut niektorych clenov na kandidatke, ked este v strane neboli v mode obleky(vlastne ani strana samotna) a myslim, ze by si bol velmi negativne prekvapeny kam ten tvoj hlas isiel. dokazov mas viac nez treba, inteligenciu hadam tiez, len teba pohnut rozumom.
V prvom rade treba porovnavat vysledky jednej agentury.Ak beries Focus, tak aj dalsie vysledky od Focusu porovnaj. Pokial si pracoval s vysledkami od MVK, tak opat pocitaj len s MVK. Porovnavat 14 percent napriklad od MVK so 7 od Focusu je nelogicke a nezmyselne. Schvalne si pozri prieskumy od jednej agentury, ze ci tam bol skutocne taky prepad ako pises.Dreamer napísal:Inak spominate, ked Prochazka po vinku priznal spolupracu so Smerom, nasledne v niektorych prieskumoch klesol zo 14 na priblizne 7%, (Kollar mal 4 ci 5%) a mnohi napisali, ze to su zle, nedoveryhodne prieskumy, ze tak velmi klesnut nemohol a Kollar tak vela nikdy neziska.