Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Voľby 2016

Príspevok od používateľa hughito »

Frco napísal:Tak ono dvojkoalicia by mohla byt podla mna lepsia ako vlada jednej strany. Ale samozrejme aby to nebola dvojkoalicia SMER+SNS.
Nezdá sa, že by sme potreboval nejakú dvojkoalíciu. A keby už áno, kandidáti by sa našli (najskôr SNS, potom do úvahy pripadajú aj iné strany).
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

feede: To bol sarkazmus?

Inac ako mohol niekto nabrat hlasy na migrantoch, ked vsetky podstatne strany su viac menej proti nim. Pri smere je to jasne ti maju dobry marketing, ale inac nechapem.
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa butthead »

Hughito, bude zalezat od vysledku, ak pojde o to, ci vladu ma zostavit skupina standardnych stran alebo "nackovia", tak treba myslet aj na taky extrem, ze Sas sa spoji aj so Smerom...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Pascalwb napísal:feede: To bol sarkazmus?

Inac ako mohol niekto nabrat hlasy na migrantoch, ked vsetky podstatne strany su viac menej proti nim. Pri smere je to jasne ti maju dobry marketing, ale inac nechapem.
jednoducho, su pri moci, su jedini ktori zastavaju slovensky nazor pred EU (lebo jedini maju mandat)... ostatni si mozu rozpravat cokolvek, no bez mandatu zmenis akurat tak nic... a ako posledne, no clovek co voli smer alebo po novom bude volit smer, toho naozaj nema vela v hlave, cize jednoduche mu natlc do hlavy ze cierny bubak sa blizi...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

SAS odmietla zasadne koaliciu so Smerom.
Retne
Darca
Darca

Jednoducho a rychlo si mozete pripravit na tejto stranke ziadost pre volbu zo zahranicia. Poslat mi to uz ale neslo cez stranku, no da sa to stiahnut a poslat cez mail.

volby.digital/
hughito
Redeemer
Redeemer

butthead napísal:Hughito, bude zalezat od vysledku, ak pojde o to, ci vladu ma zostavit skupina standardnych stran alebo "nackovia", tak treba myslet aj na taky extrem, ze Sas sa spoji aj so Smerom...
Neviem o čom píšeš.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Retne napísal:Jednoducho a rychlo si mozete pripravit na tejto stranke ziadost pre volbu zo zahranicia. Poslat mi to uz ale neslo cez stranku, no da sa to stiahnut a poslat cez mail.

volby.digital/
ja som pisal mail na OU hned v den vyhlasenia. ale len cisty text, bez ziadneho formulara
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Resetnuta anketa, mozete aktualne hlasovat. Povodne vysledky ankety su v prvom prispevku temy.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

butthead napísal:Hughito, bude zalezat od vysledku, ak pojde o to, ci vladu ma zostavit skupina standardnych stran alebo "nackovia", tak treba myslet aj na taky extrem, ze Sas sa spoji aj so Smerom...
Myslím, že koalícia SaS+Smer je už prisilná fantasmagória. Ak sa to stane, tak si spravím vývar z ponožiek a vypijem ho.
butthead
Darca
Darca

Hughito, nie darmo som pouzil slovicko "extrem", skus porozmyslat...
heker napísal:SAS odmietla zasadne koaliciu so Smerom.
Zase nebudme taki najivni... ani za predpokladu, ze by nackovia mali zostavit vladu ? Myslis, zeby to riskli ? Sak preboha, nahodou by tu zacali hned na druhy den stavat gulagy a pripravovat so sovietmi front na USA... len toto nie :cry:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Ani vtedy, vieme ako to bolo pri voľbách do župy v BB
butthead
Darca
Darca

Jasne, u mna momentalne Sulik je najdoveryhodnejsia osoba v politike, ale co sa tyka celej SAS tak to uz neviem /nepoznam vsetkych tych ludi, len som tym chcel povedat, ze politika je nevyspitatelna vec a co platilo vcera, zajtra platit nemusi.
hughito
Redeemer
Redeemer

butthead napísal:Hughito, nie darmo som pouzil slovicko "extrem", skus porozmyslat...

Zase nebudme taki najivni... ani za predpokladu, ze by nackovia mali zostavit vladu ? Myslis, zeby to riskli ? Sak preboha, nahodou by tu zacali hned na druhy den stavat gulagy a pripravovat so sovietmi front na USA... len toto nie :cry:
Stále neviem, o čom píšeš.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

http://www.teraz.sk/slovensko/prieskum- ... lanok.html

Podla tohoto prieskumu sa relevantná opozícia voči ficovi zredukovala na SaS, aj to len tak na hrane. :surrender: Podstatné teraz bude aby saska neupadla do politiky lebo fico a pokračovala v predstavovaní svojej vízie. Aj ked v tom majú občas medzery... inak, dlho som o nikom z tej strany nepočul v slovenských médiach.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Retne
Darca
Darca

jackb napísal: ja som pisal mail na OU hned v den vyhlasenia. ale len cisty text, bez ziadneho formulara
Odpovedali ti? POdla zakona mas poslat podpisany doklad, tak neviem ci ti to uznaju... ja som im pre istotu napisal, nech mi to mailom potvrdia ze to uznali...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to je celkom chrobak do hlavy. spoliehal som sa na to, ze u nas na mikrodedine kde sa vsetci pozname by ma na take nieco upozornili
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja som vytlacil ziadost, podpisal, oskenoval a poslal ma MU Martin a prisla mi odpoved, ze moja ziadost bola zaregistrovana.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Rovnako aj ja. Odpoved dorazila tiez. Aj ked je to fakt skoro posielat. Debilny system pre ludi v zahranici.
Napísať odpoveď