Nezdá sa, že by sme potreboval nejakú dvojkoalíciu. A keby už áno, kandidáti by sa našli (najskôr SNS, potom do úvahy pripadajú aj iné strany).Frco napísal:Tak ono dvojkoalicia by mohla byt podla mna lepsia ako vlada jednej strany. Ale samozrejme aby to nebola dvojkoalicia SMER+SNS.
Parlamentné voľby 2016
Re: Voľby 2016
feede: To bol sarkazmus?
Inac ako mohol niekto nabrat hlasy na migrantoch, ked vsetky podstatne strany su viac menej proti nim. Pri smere je to jasne ti maju dobry marketing, ale inac nechapem.
Inac ako mohol niekto nabrat hlasy na migrantoch, ked vsetky podstatne strany su viac menej proti nim. Pri smere je to jasne ti maju dobry marketing, ale inac nechapem.
Hughito, bude zalezat od vysledku, ak pojde o to, ci vladu ma zostavit skupina standardnych stran alebo "nackovia", tak treba myslet aj na taky extrem, ze Sas sa spoji aj so Smerom...
jednoducho, su pri moci, su jedini ktori zastavaju slovensky nazor pred EU (lebo jedini maju mandat)... ostatni si mozu rozpravat cokolvek, no bez mandatu zmenis akurat tak nic... a ako posledne, no clovek co voli smer alebo po novom bude volit smer, toho naozaj nema vela v hlave, cize jednoduche mu natlc do hlavy ze cierny bubak sa blizi...Pascalwb napísal:feede: To bol sarkazmus?
SAS odmietla zasadne koaliciu so Smerom.
Jednoducho a rychlo si mozete pripravit na tejto stranke ziadost pre volbu zo zahranicia. Poslat mi to uz ale neslo cez stranku, no da sa to stiahnut a poslat cez mail.
volby.digital/
volby.digital/
Neviem o čom píšeš.butthead napísal:Hughito, bude zalezat od vysledku, ak pojde o to, ci vladu ma zostavit skupina standardnych stran alebo "nackovia", tak treba myslet aj na taky extrem, ze Sas sa spoji aj so Smerom...
ja som pisal mail na OU hned v den vyhlasenia. ale len cisty text, bez ziadneho formularaRetne napísal:Jednoducho a rychlo si mozete pripravit na tejto stranke ziadost pre volbu zo zahranicia. Poslat mi to uz ale neslo cez stranku, no da sa to stiahnut a poslat cez mail.
volby.digital/
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Resetnuta anketa, mozete aktualne hlasovat. Povodne vysledky ankety su v prvom prispevku temy.
-
Solo_Kamen
King
Myslím, že koalícia SaS+Smer je už prisilná fantasmagória. Ak sa to stane, tak si spravím vývar z ponožiek a vypijem ho.butthead napísal:Hughito, bude zalezat od vysledku, ak pojde o to, ci vladu ma zostavit skupina standardnych stran alebo "nackovia", tak treba myslet aj na taky extrem, ze Sas sa spoji aj so Smerom...
Hughito, nie darmo som pouzil slovicko "extrem", skus porozmyslat...

Zase nebudme taki najivni... ani za predpokladu, ze by nackovia mali zostavit vladu ? Myslis, zeby to riskli ? Sak preboha, nahodou by tu zacali hned na druhy den stavat gulagy a pripravovat so sovietmi front na USA... len toto nieheker napísal:SAS odmietla zasadne koaliciu so Smerom.
Ani vtedy, vieme ako to bolo pri voľbách do župy v BB
Jasne, u mna momentalne Sulik je najdoveryhodnejsia osoba v politike, ale co sa tyka celej SAS tak to uz neviem /nepoznam vsetkych tych ludi, len som tym chcel povedat, ze politika je nevyspitatelna vec a co platilo vcera, zajtra platit nemusi.
Stále neviem, o čom píšeš.butthead napísal:Hughito, nie darmo som pouzil slovicko "extrem", skus porozmyslat...
Zase nebudme taki najivni... ani za predpokladu, ze by nackovia mali zostavit vladu ? Myslis, zeby to riskli ? Sak preboha, nahodou by tu zacali hned na druhy den stavat gulagy a pripravovat so sovietmi front na USA... len toto nie
-
Solo_Kamen
King
http://www.teraz.sk/slovensko/prieskum- ... lanok.html
Podla tohoto prieskumu sa relevantná opozícia voči ficovi zredukovala na SaS, aj to len tak na hrane.
Podstatné teraz bude aby saska neupadla do politiky lebo fico a pokračovala v predstavovaní svojej vízie. Aj ked v tom majú občas medzery... inak, dlho som o nikom z tej strany nepočul v slovenských médiach.
Podla tohoto prieskumu sa relevantná opozícia voči ficovi zredukovala na SaS, aj to len tak na hrane.
o povolebnych moznostiach: http://richardsulik.blog.sme.sk/c/39392 ... acala.html
Odpovedali ti? POdla zakona mas poslat podpisany doklad, tak neviem ci ti to uznaju... ja som im pre istotu napisal, nech mi to mailom potvrdia ze to uznali...jackb napísal: ja som pisal mail na OU hned v den vyhlasenia. ale len cisty text, bez ziadneho formulara
to je celkom chrobak do hlavy. spoliehal som sa na to, ze u nas na mikrodedine kde sa vsetci pozname by ma na take nieco upozornili
-
t0m4s3
Admin
Ja som vytlacil ziadost, podpisal, oskenoval a poslal ma MU Martin a prisla mi odpoved, ze moja ziadost bola zaregistrovana.
-
Soviet
Darca
Rovnako aj ja. Odpoved dorazila tiez. Aj ked je to fakt skoro posielat. Debilny system pre ludi v zahranici.