Parlamentné voľby 2020
Re: Parlamentné voľby 2020
Pred 4mi rokmi hovoril ze nepojde so Smerom a vidis ako to dopadlo
Jemu sa uz naozaj neda verit ani slovo.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Preto skončí mimo parlamentu pokiaľ sa nespojí s SMK. 
Ak majú ľudia v SMK aspoň trochu rozumu, tak budú ďalej trvať na tej ich podmienke, že s MOSTom sa spoja jedine, ak Bugár odíde z politiky. A ak nie, tak uvidíte, ako aj s nimi Bugár vyje***...
Ale pre nás ostatných by bolo najlepšie, ak by sa ani SMK a ani Bugár nedostali do parlamentu. Jeden je bezchrbticová meňavka ovládaná Vilagim a SMK je zase priamo podporovaná Orbánom.
Ale pre nás ostatných by bolo najlepšie, ak by sa ani SMK a ani Bugár nedostali do parlamentu. Jeden je bezchrbticová meňavka ovládaná Vilagim a SMK je zase priamo podporovaná Orbánom.
viem, ze koalicia dvoch stran musi mat aspon 7% aby sa dostali do parlamentu. trojka musi mat este viac, ci tiez je tych 7% postacujucich?
Asi bude len jedna strana - volebná tak im bude stačiť 5%. SMK teraz kde sú tie veľké reči o klamárovi bez chrbtovej kosti (Bugár), keď teraz sa s ním dajú do kopy. Na konci vždy rozhodujú posty, peniaze a moc. Azda vypadnú aj spolu.
Vraj to bude ako anno SDK - strana na jednorázové použitie.
Vraj to bude ako anno SDK - strana na jednorázové použitie.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Btw. mozno by sa mala aktualizovat anketa. Prip. strana Druckera sa vola Dobra volba, a este tam chyba strana Ha-ra-bi-na Vlast. Ani jednu by som nevolil, ale len pre kompletnost.
Z troch stále 7%, zo 4 je to 10%.M142 napísal:viem, ze koalicia dvoch stran musi mat aspon 7% aby sa dostali do parlamentu. trojka musi mat este viac, ci tiez je tych 7% postacujucich?
Mek
Ja uz editovat prvy prispevok nemozem, Druckera som tam dal, Harabina nie, moja chyba, mal som pocitat s tym, ze je to klamar.
Inak este je tu, resp. zrejme bude strana "Galkovcov", ktovie kolko stran este vznikne.
Ja uz editovat prvy prispevok nemozem, Druckera som tam dal, Harabina nie, moja chyba, mal som pocitat s tym, ze je to klamar.
Inak este je tu, resp. zrejme bude strana "Galkovcov", ktovie kolko stran este vznikne.
Inak fascinujú ma tie % pre SaS v tomto internom hojko prieskume. To je naozaj úkaz. 
Ty si bol tiež kedysi normálny. 
Až tak zle mi nerob, že ma prirovnáš k voličovi SaSky, ktorý navyše ani nie je kapitalista. Lebo tých kapitalistov plne chápem a vôbec im to nevyčítam. Ten zbytok sú len blbci, popletení propagandou a úzkymi mantinelmi slovenskej politicko-ideovej reality, alebo veriaci, ktorí veria vo funčknosť dávno teoreticky i empiricky vyvrátených nezmyslov (ako trickle-down theory).
To by ma zaujímalo, ako reálne žiješ, keď akože nie si kapitalista.
ono to cervene zaklada novy OT a este ani nevie definovat "kapital". uz je to trapnucne
No ephramko vidim, že ty si úplne vygumovaný... toto napísať. Hlavne, že sa tu máš potrebu vyjadrovať k politickým záležitostiam.
Záleží, či pod pojmom kapitalista rozumieš človeka, ktorý žije v kapitalizme (co on je) alebo človeka, ktorý žije z nadhodnoty vyprodukovanej svojimi podriadeným vďaka vlastneniu výrobných prostriedkov (čo on asi nikdy nebude)ephramko napísal:To by ma zaujímalo, ako reálne žiješ, keď akože nie si kapitalista.
Socioekonomicky pohľad sa s tým politickým nie vždy stretáva v definíciach pojmov
Nová strana Druckera zaplavila Slovensko bilboardmi, bol by som zvedavý kto toto fiancuje, Fico?
Andrejko tiež nezaostava, inak prečo ľudia zo slušného slovenska bojujú proti oligarchom? Veď vallo a čaputka by inak nevyhrali voľby.
-Exprezident s ním trávil čas v družnej debate, no venoval sa aj ďalším hosťom. Kiska a jeho strana Za ľudí budú v kampani potrebovať státisíce eur. Už v minulosti sa práve spolumajiteľ Esetu Zajac vyjadril, že je ochotný financovať stranu. „Andrej Kiska musí pokračovať ďalej, jeho kredit je veľmi silný. Urobil obrovský kus práce a pokiaľ by mal plány zmeniť Slovensko, tak určite to podporím,“ povedal ešte počas volebnej noci v marci tohto roku Zajac pre SME.
https://www.infovojna.sk/article/kiska- ... elmi-esetu
-Exprezident s ním trávil čas v družnej debate, no venoval sa aj ďalším hosťom. Kiska a jeho strana Za ľudí budú v kampani potrebovať státisíce eur. Už v minulosti sa práve spolumajiteľ Esetu Zajac vyjadril, že je ochotný financovať stranu. „Andrej Kiska musí pokračovať ďalej, jeho kredit je veľmi silný. Urobil obrovský kus práce a pokiaľ by mal plány zmeniť Slovensko, tak určite to podporím,“ povedal ešte počas volebnej noci v marci tohto roku Zajac pre SME.
https://www.infovojna.sk/article/kiska- ... elmi-esetu
preco by nemali? oligarchia (minimalne v slovenskom, resp. vychodoeuropskom, ponimani) je skupina ludi, ktora vyciciava stat pre svoje potreby
Zajac sa k tej definicii neblizi absolutne ani omylom
Zajac sa k tej definicii neblizi absolutne ani omylom
Jak že kto? Veď aj nebyť rôznych sponzorov a rôznych oligarchov v pozadí, tak keď sa na to pozrieme, takmer všetky naše politické špičky sú ľudia z podnikateľského prostredia, tých niekoľko bilboardov si zaplatiť vedia.Cesar napísal:Nová strana Druckera zaplavila Slovensko bilboardmi, bol by som zvedavý kto toto fiancuje, Fico?